şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

En guzeli bencede boyle rahat düşünmek. Bunlar son stresler bu yol da zaten. Bak bu zamana kadar ilerlemiş güzel güzel. Tebrik ederim kucaginiza saglikla gelsin insallah..

Hadi hayırlı olsun imzan Bana kese için 4 marta randevu verdi kalp atışı ondan da 10 gün sonra çok geç değil mi yav

Ben de hep kendime stres yapma sonuç değişmek diyorum aklım diyor ama kalbim dinlemiyor hergün bir öncekinden stresli geçiyor
Gercekten bu kadar cok kendimle celistigim bur zaman gecirmedim. Calismiyor olsam iyice kafayi yerdim heralde. Daha da bir suru zaman var onumde, gozumu kapayip acayim hamileligin 3. Ayina geleyim istiyorum

Gercekten bu kadar cok kendimle celistigim bur zaman gecirmedim. Calismiyor olsam iyice kafayi yerdim heralde. Daha da bir suru zaman var onumde, gozumu kapayip acayim hamileligin 3. Ayina geleyim istiyorum
Ben de vallahi hem her anın kıymetli tadını çıkarmalısın çok bekledin diyorum hem de bir an önce o geçsin bu da geçsin diyorum!

Aynen kuzum ya bende aynı durumdayım valla bide benim değerler biraz düşük gibi artış iyi ama bugünkü kan da önemli o da yarın açıklanacak kafamda deli sorular yaa Allah büyüktür ama bende bugün adet olacaktım normalde yok çok şükür gelen giden

Ya gerçekten çalışmak çok önemli bu süre de ya ben öğretmenim evden çalışıyorum çok sıkıcı ya keşke işe gidip gelseydim diyorum zaman geçerdi en azından .

2 defa mi veriyoruz 3 mu??? Yani mu hcg kac olunca ohhh cekilebiliyor??

2 defa mi veriyoruz 3 mu??? Yani mu hcg kac olunca ohhh cekilebiliyor??
Valla kuzum genelde 2 veya 3 kere vermek yeterli galiba artışlar düzenli ise benim beta hcg nin ilki
19 şubat 14.46
20 şubat 20.31
22 şubat 62. 99
24 şubat şu an belli değil ama artış düzenli ise yeter de doktorum 10 gün sonra muayene ye çağırdı 4 marta denk geliyor o da bakalım inşallah herşey yolunda gider de

Evet canım haklısın ama ben gösteriş olarak dememiştim hani görmemişlik gibi değil ben zaten akrabalarımdan ve ailemden uzağım 2 tane aile dostumuz var onlarında çok şükür çocukları var yaparsam 3 aile olarak yapabilirim ben sosyal medya bile kullanmıyorum zaten çok saçma geliyo banane ayşenin Fatmanın gezdiği yerden yediği yemekten yaparsam onlarla yapardım hani heyecan paylaşma gibi bende eşimle şunu konuştum bu zamana kadar çok üzüldük hani evlendik 6 ay geçmeden çocukları olmuyor mu lafı oldu ki o zaman düşünmüyorduk bazı nedenlerden dolayı şimdi 4. Yılımız artık sen düşün üzerimdeki baskıyı inan telefonla bile kimseyle konuşmak istemiyorum eşimle şunu konuştuk bu zamana kadar çok üzüldük ağladık ettik Rabbim inşallah nasip ederde bizde ufak tefek heyecanlarla kimseyi kırmadan o gözyaşlarımızı unutabiliriz

Ahh kuzum ben senin icin demedim. Zaten guzel heyecanlar bunlar. Ben sadece kendime boyle bir adak gibi düşün söz verdim. Elbette belki bende baska heyecanlari paylasacagim ailemle . Sadece empati yapmayi unutmamak istedim ve adak gibi niyet ettim. Demek istedigim buydu aslinda

Yok canım ben seni anladım merak etme ben kendim yanlış anlaşılmak istemediğim için açıklama gereği duydum

Ya gerçekten çalışmak çok önemli bu süre de ya ben öğretmenim evden çalışıyorum çok sıkıcı ya keşke işe gidip gelseydim diyorum zaman geçerdi en azından .
Daha 5 gun gecmiyor, transfere kadar nasil gececek bu zaman neyse sonu guzel olsunda, hic hatirlamicaz bile bu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…