- 2 Haziran 2011
- 1.107
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.801
En guzeli bencede boyle rahat düşünmek. Bunlar son stresler bu yol da zaten. Bak bu zamana kadar ilerlemiş güzel güzel. Tebrik ederim kucaginiza saglikla gelsin insallah..Gormemisin bebesi olmus, imzami ekledim valla!! Totem olsun, bu aksam 7de 2. Kani veririm, 9.30da cikar. Iki kat ise otururum asagi, butun plan budur. 1 hafta bekler kese gorurum, 2 hafta bekler kalp dinlerim... Allahaskina daha zor ve karmasik olmasin... Arada korkuyorum, kimyasal falan olabilir mi diye.. git pis dusunceler aklimdan. Bugun adet gunum, kirmizi da yok, tamamdir yaaaa
Ben de kullanıyorum ne sormuştunuz acaba?Günaydın ben bir soru sordum ama kimse estrofem kullanmıyor galiba..
Ben sadece prolutex göbektenBen oksaparı koldan yaptırıyorum mosmor ama kollarım
Hadi hayırlı olsun imzanGormemisin bebesi olmus, imzami ekledim valla!! Totem olsun, bu aksam 7de 2. Kani veririm, 9.30da cikar. Iki kat ise otururum asagi, butun plan budur. 1 hafta bekler kese gorurum, 2 hafta bekler kalp dinlerim... Allahaskina daha zor ve karmasik olmasin... Arada korkuyorum, kimyasal falan olabilir mi diye.. git pis dusunceler aklimdan. Bugun adet gunum, kirmizi da yok, tamamdir yaaaa
bende kullanıyorum günde 6tane:)Ben de kullanıyorum ne sormuştunuz acaba?
O tip ilaçlar göbekten tabi. Oksapar kan sulandırıcı olduğu için fark etmez dediler. Allah bunları bıraktığımız günü de nasip etsğnBen sadece prolutex göbekten
Kizimda o civarda dinlemistik 6+kusur birseydi yani 7. Haftada olmak lazimdi... tabi 9 sene, teknoloci gelismistir :))Hadi hayırlı olsun imzanBana kese için 4 marta randevu verdi kalp atışı ondan da 10 gün sonra çok geç değil mi yav
Yan etkileri var ama genelde herkese farklı yansıyor. Dr a sordum midem hassas olduğu için çok bulantım oluyor. Dr normal dediBen de kullanıyorum ne sormuştunuz acaba?
Gercekten bu kadar cok kendimle celistigim bur zaman gecirmedim. Calismiyor olsam iyice kafayi yerdim heralde. Daha da bir suru zaman var onumde, gozumu kapayip acayim hamileligin 3. Ayina geleyim istiyorumBen de hep kendime stres yapma sonuç değişmek diyorum aklım diyor ama kalbim dinlemiyor hergün bir öncekinden stresli geçiyor
Aaa normal o zaman beni çağırdığı tarihler kese için 5+6 da çağırmış oldu çünküKizimda o civarda dinlemistik 6+kusur birseydi yani 7. Haftada olmak lazimdi... tabi 9 sene, teknoloci gelismistir :))
Ben de vallahi hem her anın kıymetli tadını çıkarmalısın çok bekledin diyorum hem de bir an önce o geçsin bu da geçsin diyorum!Gercekten bu kadar cok kendimle celistigim bur zaman gecirmedim. Calismiyor olsam iyice kafayi yerdim heralde. Daha da bir suru zaman var onumde, gozumu kapayip acayim hamileligin 3. Ayina geleyim istiyorum
Aynen kuzum ya bende aynı durumdayım valla bide benim değerler biraz düşük gibi artış iyi ama bugünkü kan da önemli o da yarın açıklanacak kafamda deli sorular yaa Allah büyüktür ama bende bugün adet olacaktım normalde yok çok şükür gelen gidenGormemisin bebesi olmus, imzami ekledim valla!! Totem olsun, bu aksam 7de 2. Kani veririm, 9.30da cikar. Iki kat ise otururum asagi, butun plan budur. 1 hafta bekler kese gorurum, 2 hafta bekler kalp dinlerim... Allahaskina daha zor ve karmasik olmasin... Arada korkuyorum, kimyasal falan olabilir mi diye.. git pis dusunceler aklimdan. Bugun adet gunum, kirmizi da yok, tamamdir yaaaa
Ya gerçekten çalışmak çok önemli bu süre de ya ben öğretmenim evden çalışıyorum çok sıkıcı ya keşke işe gidip gelseydim diyorum zaman geçerdi en azından .Gercekten bu kadar cok kendimle celistigim bur zaman gecirmedim. Calismiyor olsam iyice kafayi yerdim heralde. Daha da bir suru zaman var onumde, gozumu kapayip acayim hamileligin 3. Ayina geleyim istiyorum
2 defa mi veriyoruz 3 mu??? Yani mu hcg kac olunca ohhh cekilebiliyor??Aynen kuzum ya bende aynı durumdayım valla bide benim değerler biraz düşük gibi artış iyi ama bugünkü kan da önemli o da yarın açıklanacak kafamda deli sorular yaa Allah büyüktür ama bende bugün adet olacaktım normalde yok çok şükür gelen giden
O değere göre değişiyor ya kimi 2 defa kimi 3 defa veriyor Allah korusun dış gebelikse bir ay boyu kan veriyorsun2 defa mi veriyoruz 3 mu??? Yani mu hcg kac olunca ohhh cekilebiliyor??
Valla kuzum genelde 2 veya 3 kere vermek yeterli galiba artışlar düzenli ise benim beta hcg nin ilki2 defa mi veriyoruz 3 mu??? Yani mu hcg kac olunca ohhh cekilebiliyor??
Evet canım haklısın ama ben gösteriş olarak dememiştim hani görmemişlik gibi değil ben zaten akrabalarımdan ve ailemden uzağım 2 tane aile dostumuz var onlarında çok şükür çocukları var yaparsam 3 aile olarak yapabilirim ben sosyal medya bile kullanmıyorum zaten çok saçma geliyo banane ayşenin Fatmanın gezdiği yerden yediği yemekten yaparsam onlarla yapardım hani heyecan paylaşma gibiYa ben bide şey düşünüyorum. Bu kadar uğraştan sonra çevremdede benim gibi uğraşan insanlar vardır ve nezaketen parti falan yapmicam diye söz verdim kendime. Yani bebeğimden bişey çalmak istemiyorum tabii ama o daha dogmadan gösterişli eglenceler yapmayacağım. Şuan empati kurabiliyorum çünkü hamile olduktan sonra belki bu kadar rahat baskalarini dusunemeyebilirim. O yüzden söz verdim. Bir gün anne adayi olursam hassas davranacağim çevreme
Ahh kuzum ben senin icin demedim. Zaten guzel heyecanlar bunlar. Ben sadece kendime boyle bir adak gibi düşün söz verdim. Elbette belki bende baska heyecanlari paylasacagim ailemle . Sadece empati yapmayi unutmamak istedim ve adak gibi niyet ettim. Demek istedigim buydu aslindaEvet canım haklısın ama ben gösteriş olarak dememiştim hani görmemişlik gibi değil ben zaten akrabalarımdan ve ailemden uzağım 2 tane aile dostumuz var onlarında çok şükür çocukları var yaparsam 3 aile olarak yapabilirim ben sosyal medya bile kullanmıyorum zaten çok saçma geliyo banane ayşenin Fatmanın gezdiği yerden yediği yemekten yaparsam onlarla yapardım hani heyecan paylaşma gibibende eşimle şunu konuştum bu zamana kadar çok üzüldük hani evlendik 6 ay geçmeden çocukları olmuyor mu lafı oldu ki o zaman düşünmüyorduk bazı nedenlerden dolayı şimdi 4. Yılımız artık sen düşün üzerimdeki baskıyı inan telefonla bile kimseyle konuşmak istemiyorum eşimle şunu konuştuk bu zamana kadar çok üzüldük ağladık ettik Rabbim inşallah nasip ederde bizde ufak tefek heyecanlarla kimseyi kırmadan o gözyaşlarımızı unutabiliriz
Yok canım ben seni anladım merak etmeAhh kuzum ben senin icin demedim. Zaten guzel heyecanlar bunlar. Ben sadece kendime boyle bir adak gibi düşün söz verdim. Elbette belki bende baska heyecanlari paylasacagim ailemle . Sadece empati yapmayi unutmamak istedim ve adak gibi niyet ettim. Demek istedigim buydu aslinda
Daha 5 gun gecmiyor, transfere kadar nasil gececek bu zamanYa gerçekten çalışmak çok önemli bu süre de ya ben öğretmenim evden çalışıyorum çok sıkıcı ya keşke işe gidip gelseydim diyorum zaman geçerdi en azından .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?