- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.821
Bugun kaçıncı günleriydi? Ben anlamadım, sadece 5. Güne gelenlere mi gen testi yapılabiliyormuş? Sıkmayın canınızı, inşallah sonuç güzel gelir, 2 tanesi sapasağlam çıksında gerisinin hiç önemi yokBugüne kalan 11 embriyomdan sadece 2 si teste uygunmus kalan 9 tane gelisimini durdurdu zaten teste uygun olmayan embriyo kaliteli de değildir dediler inanmaktan baska bisey gelmiyor elden Allahtan hayırlısı insallah sağlam gelirler genetikten
Amin inşallahO tip ilaçlar göbekten tabi. Oksapar kan sulandırıcı olduğu için fark etmez dediler. Allah bunları bıraktığımız günü de nasip etsğn
Bende mide bulantısı olmuyor ama o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi ne etki yapıyor insan anlayamıyorYan etkileri var ama genelde herkese farklı yansıyor. Dr a sordum midem hassas olduğu için çok bulantım oluyor. Dr normal dedidayanicaz artik
Aylin hanım transfer sonrası belirtileriniz varmı bende pazartesi oldum şiddetli derecede bel ağrım varPazar günü test günüm. Sizin pko ya da benzer bi sorununuz var mı? Sanırım yumurtlama ya da rahimde kalınlaşma gibi sorunlar yoksa progesteron hormonu dozu azalıyor. Bizim tüp bebek sebebimiz sperm sorunuydu, bende bi sorun yoktu. Onun için dozu az tuttuklarını düşünüyorum. Yine de içinde progesteron olan bir iğne reçete ettiler ve leke olursa direk reçetenle git iğneyi yaptır dediler. İhtimali düşüreceğini sanmıyorum ya doktorunuza güvenin, içinizi ferah tutun
Transfer sonrası belirtileriniz oldumu ?Benim değerlerimde sizinkine çok benziyor 10. Gün 161 13. Gün 400 çıktı korkuyordum korkmayayım o zaman. Forumda okuyorum da çok yüksek değerler var kimyasal diye çok korktum ama değerlerimiz yakın çok sağolun yazdığınız için rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Hiçbir belirtim olmadı sadece 6. Gün 7.gün ve 8. Gün lekelenmem oldu sabahları doktorum progesteron 50 lik iğne verdi kesildiTransfer sonrası belirtileriniz oldumu ?
Bende 18 subatta transfer oldum bugun 6. Gunum ılaclar uyku yapıyomu bılmıyorum calısıyorum ama eve gıdınce 11 gıbı uyuyorumaynı gün olmusuz hayırlısı olsun ya ilaçlar uyku yapıyormu sizde?
Aylin hanım henüz transfer olmadı sanırım. Beni etiketlemişsiniz soruya, bende ağrı denecek kadar şiddetli herhangi bişey olmadı hafif sızı oluyor arada, ilaçlarda yapıyor birazAylin hanım transfer sonrası belirtileriniz varmı bende pazartesi oldum şiddetli derecede bel ağrım var
ay sen ne diyorsun ölüyorum uykusuzluktan dun akşam 10 da yattım ,iş yerinde uyuyorum resmen:))Bende 18 subatta transfer oldum bugun 6. Gunum ılaclar uyku yapıyomu bılmıyorum calısıyorum ama eve gıdınce 11 gıbı uyuyorum
Gebelik belirtilerindenBende 18 subatta transfer oldum bugun 6. Gunum ılaclar uyku yapıyomu bılmıyorum calısıyorum ama eve gıdınce 11 gıbı uyuyorum
Merhaba canım bence gayet iyi 5 tane. benim embriyoloğum 1. günden 5. güne ulaşan yüksek kaliteyi %25-50 bekleriz demişti. Seninki de normal görünüyor. Benim de elenen 4 tane 3. Günden 5. Güne giderken elendi mesela. Bence içini ferah tut. İnşallah ilk denemede başarıyla sonuçlanır diğerlerine gerek kalmaz ilk etaptaSonunda aradılar 5. Gün için 14 tane döllenen 3. Güne kadar gelenden 5. Gün 5 taneye düşmesi normal mi anlamadım
14 te sadece 2 tane dollenip 5 gunu gorme riski alinmadigindan 3.gun taransferi var burada, uzulme bile derimSonunda aradılar 5. Gün için 14 tane döllenen 3. Güne kadar gelenden 5. Gün 5 taneye düşmesi normal mi anlamadım
Ayy ınsallah kendımı okadar cok dinliyorum kı psıkolojıkmı bılmıyorım kasıklarımda hafıf agrı ınanılmaz ıstah artısı sıgarada ıcmıyorum buarafa bırakdım goguslerım acıyoGebelik belirtilerinden
Kalacak canım merak etme dualarim seninleBenim embriyolar gelismeye devam ediyormus kizlar, bugun 3. Gundu. Cuma haberlesiriz dedi doktorum, insalah Cuma’ya 5’i de kalmis olur
Yumurta problemi mi vardı, sperm mi? Bende sperm sorunundan 3.gün transfer oldum, bişey demediler ama muhtemelen 5.güne risk etmek istemedikleri için 3.gün oldum. Ki donduracak embriyoda kalmadı zaten.14 te sadece 2 tane dollenip 5 gunu gorme riski alinmadigindan 3.gun taransferi var burada, uzulme bile derim
Kuzum işte benim 3 gün 22 tane vardı 5. Güne 1 tane kaldı sonradan 2 tane daha geldi orta kalite yani 22 de 3 kaldı baya fazla gitti4. Gunde elenen cok oluyor diye yazilmisti, belli bi yuzdesi var mi acaba? Hic elenmedi opu’dan beri, umutlanmak istiyorum ama iste korkuyorum da
İnşallah bebişlerimiz vardır kactane embrıyo transferın olduay sen ne diyorsun ölüyorum uykusuzluktan dun akşam 10 da yattım ,iş yerinde uyuyorum resmen:))
inşallah canım iki tane oldu senin?İnşallah bebişlerimiz vardır kactane embrıyo transferın oldu
Bwnımde 2 tane senın bugun 4.gununmu dogrumu okumuşuminşallah canım iki tane oldu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?