şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bugun kaçıncı günleriydi? Ben anlamadım, sadece 5. Güne gelenlere mi gen testi yapılabiliyormuş? Sıkmayın canınızı, inşallah sonuç güzel gelir, 2 tanesi sapasağlam çıksında gerisinin hiç önemi yok

O tip ilaçlar göbekten tabi. Oksapar kan sulandırıcı olduğu için fark etmez dediler. Allah bunları bıraktığımız günü de nasip etsğn
Amin inşallah Emeklerimizin karşılığını alacağız ben inanıyorum
Ben kan sulandırıcı sadece coraspin hap alıyorum

Yan etkileri var ama genelde herkese farklı yansıyor. Dr a sordum midem hassas olduğu için çok bulantım oluyor. Dr normal dedi dayanicaz artik
Bende mide bulantısı olmuyor ama o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi ne etki yapıyor insan anlayamıyor ilaçlar benim bağırsaklarımı durdurdu resmen biraz onun sıkıntısını yaşıyorum dr dupalac kullanabilirsin dedi

Aylin hanım transfer sonrası belirtileriniz varmı bende pazartesi oldum şiddetli derecede bel ağrım var

Transfer sonrası belirtileriniz oldumu ?

Aylin hanım transfer sonrası belirtileriniz varmı bende pazartesi oldum şiddetli derecede bel ağrım var
Aylin hanım henüz transfer olmadı sanırım. Beni etiketlemişsiniz soruya, bende ağrı denecek kadar şiddetli herhangi bişey olmadı hafif sızı oluyor arada, ilaçlarda yapıyor biraz

Sonunda aradılar 5. Gün için 14 tane döllenen 3. Güne kadar gelenden 5. Gün 5 taneye düşmesi normal mi anlamadım
Merhaba canım bence gayet iyi 5 tane. benim embriyoloğum 1. günden 5. güne ulaşan yüksek kaliteyi %25-50 bekleriz demişti. Seninki de normal görünüyor. Benim de elenen 4 tane 3. Günden 5. Güne giderken elendi mesela. Bence içini ferah tut. İnşallah ilk denemede başarıyla sonuçlanır diğerlerine gerek kalmaz ilk etapta

14 te sadece 2 tane dollenip 5 gunu gorme riski alinmadigindan 3.gun taransferi var burada, uzulme bile derim
Yumurta problemi mi vardı, sperm mi? Bende sperm sorunundan 3.gün transfer oldum, bişey demediler ama muhtemelen 5.güne risk etmek istemedikleri için 3.gün oldum. Ki donduracak embriyoda kalmadı zaten.

4. Gunde elenen cok oluyor diye yazilmisti, belli bi yuzdesi var mi acaba? Hic elenmedi opu’dan beri, umutlanmak istiyorum ama iste korkuyorum da
Kuzum işte benim 3 gün 22 tane vardı 5. Güne 1 tane kaldı sonradan 2 tane daha geldi orta kalite yani 22 de 3 kaldı baya fazla gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…