- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.841
Hicbir problem yoktu...Yumurta problemi mi vardı, sperm mi? Bende sperm sorunundan 3.gün transfer oldum, bişey demediler ama muhtemelen 5.güne risk etmek istemedikleri için 3.gün oldum. Ki donduracak embriyoda kalmadı zaten.
aynen cnm cumartesiyi saymazsak 4 ğün oluyor ağrın varmı? benim gögüslerim fena zaten büyükler sütyene sığmıyorlar şu an :)) belimde ağruyor fenaBwnımde 2 tane senın bugun 4.gununmu dogrumu okumuşum
Kısmet gerçekten, inşallah benimkilerde tutunur sizin gibi, sağlıkla kucağınıza alınHicbir problem yoktu...
Ah sen ne dıyosun psıkolojıkmı ılaclardanmı bilmiyorum goguslerım acıyo kasıklarımda hafıf agrı dun belımde agrı vardı hatta dayanamadım 4. Ve 5 gun ıdrar teatı yaptım ama tabıkı sonuc cızgı uokduaynen cnm cumartesiyi saymazsak 4 ğün oluyor ağrın varmı? benim gögüslerim fena zaten büyükler sütyene sığmıyorlar şu an :)) belimde ağruyor fena
Ah sen rımda hafıf agrı dun belımde agrı vardı hatta dayanamadım 4. Ve 5 gun ıdrar teatı yaptım ama tabıkı sonuc cızgı yokdu
İnşallah canım sağol ilk gün 23 ten 18 e düştü sonra 14 e şimdide 5 Allah'a şükür iyi bu da yeter Rabbim hiç cikmayanlara yardım etsin ama bu kadar düşmesi hastahane hakkında beni şüpheye koydu ve kalitelerini ben sorana kadar söylemedi bileMerhaba canım bence gayet iyi 5 tane. benim embriyoloğum 1. günden 5. güne ulaşan yüksek kaliteyi %25-50 bekleriz demişti. Seninki de normal görünüyor. Benim de elenen 4 tane 3. Günden 5. Güne giderken elendi mesela. Bence içini ferah tut. İnşallah ilk denemede başarıyla sonuçlanır diğerlerine gerek kalmaz ilk etapta
Allah yardımcıları olsun ben az bulmadım canm sadece 23 ten 18 e 18 den 14 ondan 5 düşmesi sadece hastahane hakkında beni şüpheye koydu ve kalitesini ben sorana kadar söylemedi bide ne eşimde nede bende sorun yok benim sadece yanlış ameliyat sonrası tüplerim alınmak zorunda kaldı yoksa yeter Allah'a şükür14 te sadece 2 tane dollenip 5 gunu gorme riski alinmadigindan 3.gun taransferi var burada, uzulme bile derim
Embriyolog bana dölleneb yumurtaların %50 si maksimum 5. Güne gider beklentimiz bu. Üstü olursa sürpriz olur demişti. Bazen hiç kayıp yaşanmıyor 1 yumurta toplanmış o yumurta 5. Güne gidip bebek oluyor. Bazen 30 yumurtadan 1i gidiyor. 5 yumurta gayet iyi bir sayıSonunda aradılar 5. Gün için 14 tane döllenen 3. Güne kadar gelenden 5. Gün 5 taneye düşmesi normal mi anlamadım
Bana da söylemedi sorunca 3 tanesi çok iyi sonra iyi ve daha altı diye devam ediyor dedi. Çok önemli değil sanırım onlar için. Burda birisi yazmıştı, 5. Güne giden bir embriyo 2ab kalitede dondurulmuş. Transfer günü çözündükten sonra transfer anına kadar 4aa olmuş mesela. Çok klasik ama ol diyecek olacak işteİnşallah canım sağol ilk gün 23 ten 18 e düştü sonra 14 e şimdide 5 Allah'a şükür iyi bu da yeter Rabbim hiç cikmayanlara yardım etsin ama bu kadar düşmesi hastahane hakkında beni şüpheye koydu ve kalitelerini ben sorana kadar söylemedi bile
Canım olabilir o şekilde takılma burda en fazla örnek benim diyebilirim 32 yumurta toplandı 29 olgundu, 22 tanesi 3. Güne kadar geldi ve 5. Güne sadece 1 tane geldi 6 güne kadar iki tane daha geldi düşünAllah yardımcıları olsun ben az bulmadım canm sadece 23 ten 18 e 18 den 14 ondan 5 düşmesi sadece hastahane hakkında beni şüpheye koydu ve kalitesini ben sorana kadar söylemedi bide ne eşimde nede bende sorun yok benim sadece yanlış ameliyat sonrası tüplerim alınmak zorunda kaldı yoksa yeter Allah'a şükür
hahaha ilaçlardn canım normaldir ck erken yapmıssın canm yapma boşuna moralini bozarsınAh sen ne dıyosun psıkolojıkmı ılaclardanmı bilmiyorum goguslerım acıyo kasıklarımda hafıf agrı dun belımde agrı vardı hatta dayanamadım 4. Ve 5 gun ıdrar teatı yaptım ama tabıkı sonuc cızgı uokdu
Aynen canım Allah'a şükür Rabbim hepimize versin inşallahEmbriyolog bana dölleneb yumurtaların %50 si maksimum 5. Güne gider beklentimiz bu. Üstü olursa sürpriz olur demişti. Bazen hiç kayıp yaşanmıyor 1 yumurta toplanmış o yumurta 5. Güne gidip bebek oluyor. Bazen 30 yumurtadan 1i gidiyor. 5 yumurta gayet iyi bir sayıtransferlik yedeklik embriyo var daha ne olsun 1 i bebek olsun
Aynn ya ama zamn gecmek bılmıyo nerde yasıyosun ben kocaelınde yasıyorum dktorım eray calıskan buralıysan bilirsinhahaha ilaçlardn canım normaldir ck erken yapmıssın canm yapma boşuna moralini bozarsın
Aynen öyle canım inşallah hepimize Rabbim versin onların pek umrunda değil zaten bu kadar takacak birşey yok diyorlar hep onlar için kolay bide ben ohss oldum bir daha iğne olmaktan baya korktum şükür yine yedek çıkmışBana da söylemedi sorunca 3 tanesi çok iyi sonra iyi ve daha altı diye devam ediyor dedi. Çok önemli değil sanırım onlar için. Burda birisi yazmıştı, 5. Güne giden bir embriyo 2ab kalitede dondurulmuş. Transfer günü çözündükten sonra transfer anına kadar 4aa olmuş mesela. Çok klasik ama ol diyecek olacak iştene kadar rahat o kadar iyi...
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım sizlerden duyunca biraz rahatladımCanım olabilir o şekilde takılma burda en fazla örnek benim diyebilirim 32 yumurta toplandı 29 olgundu, 22 tanesi 3. Güne kadar geldi ve 5. Güne sadece 1 tane geldi 6 güne kadar iki tane daha geldi düşün
yok cnm ist dayım ben küçükçekmecedeyim dr kadir savan işlemlerim taksim tüp bebek merkezinde olduAynn ya ama zamn gecmek bılmıyo nerde yasıyosun ben kocaelınde yasıyorum dktorım eray calıskan buralıysan bilirsin
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım sizlerden duyunca biraz rahatladım
Haberlerını beklıyorum ınsallah hersey cok guzel olur ılk denemen dımı senındeyok cnm ist dayım ben küçükçekmecedeyim dr kadir savan işlemlerim taksim tüp bebek merkezinde oldu
Ben de pazartesi oldum transfer eklem ağrım başladı bugün özellikle dizlerimde şiddetliAylin hanım transfer sonrası belirtileriniz varmı bende pazartesi oldum şiddetli derecede bel ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?