şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

aynen cnm cumartesiyi saymazsak 4 ğün oluyor ağrın varmı? benim gögüslerim fena zaten büyükler sütyene sığmıyorlar şu an :)) belimde ağruyor fena
Ah sen ne dıyosun psıkolojıkmı ılaclardanmı bilmiyorum goguslerım acıyo kasıklarımda hafıf agrı dun belımde agrı vardı hatta dayanamadım 4. Ve 5 gun ıdrar teatı yaptım ama tabıkı sonuc cızgı uokdu

Can kızlar merhaba
bugün opudan sonraki ilk adetimin ,2. Günüydü muayeneye gittim kan verdim. Normalde benim zaten dondurulmuş olacaktı Dr bu adetle ilaçlara başlayıp rahmi hazirlayacakti ama bugün verdiğim kanda östrojen hormonun yüksek çıktı bu ay baslamayacagim tedaviye dedi. Zaten östrojen hormonu yükselsin diye i kadar ilaç kullandik bir anda düşmezdi ki zaten bir hafta önce opu oldum transfere başlaması için kaç olması lazım değerin? Ben buraya yükleyeceğim yorumlayabilir misiniz acaba

İnşallah canım sağol ilk gün 23 ten 18 e düştü sonra 14 e şimdide 5 Allah'a şükür iyi bu da yeter Rabbim hiç cikmayanlara yardım etsin ama bu kadar düşmesi hastahane hakkında beni şüpheye koydu ve kalitelerini ben sorana kadar söylemedi bile

14 te sadece 2 tane dollenip 5 gunu gorme riski alinmadigindan 3.gun taransferi var burada, uzulme bile derim
Allah yardımcıları olsun ben az bulmadım canm sadece 23 ten 18 e 18 den 14 ondan 5 düşmesi sadece hastahane hakkında beni şüpheye koydu ve kalitesini ben sorana kadar söylemedi bide ne eşimde nede bende sorun yok benim sadece yanlış ameliyat sonrası tüplerim alınmak zorunda kaldı yoksa yeter Allah'a şükür

Sonunda aradılar 5. Gün için 14 tane döllenen 3. Güne kadar gelenden 5. Gün 5 taneye düşmesi normal mi anlamadım
Embriyolog bana dölleneb yumurtaların %50 si maksimum 5. Güne gider beklentimiz bu. Üstü olursa sürpriz olur demişti. Bazen hiç kayıp yaşanmıyor 1 yumurta toplanmış o yumurta 5. Güne gidip bebek oluyor. Bazen 30 yumurtadan 1i gidiyor. 5 yumurta gayet iyi bir sayı transferlik yedeklik embriyo var daha ne olsun 1 i bebek olsun

Bana da söylemedi sorunca 3 tanesi çok iyi sonra iyi ve daha altı diye devam ediyor dedi. Çok önemli değil sanırım onlar için. Burda birisi yazmıştı, 5. Güne giden bir embriyo 2ab kalitede dondurulmuş. Transfer günü çözündükten sonra transfer anına kadar 4aa olmuş mesela. Çok klasik ama ol diyecek olacak işte ne kadar rahat o kadar iyi...

Canım olabilir o şekilde takılma burda en fazla örnek benim diyebilirim 32 yumurta toplandı 29 olgundu, 22 tanesi 3. Güne kadar geldi ve 5. Güne sadece 1 tane geldi 6 güne kadar iki tane daha geldi düşün

hahaha ilaçlardn canım normaldir ck erken yapmıssın canm yapma boşuna moralini bozarsın

Aynen canım Allah'a şükür Rabbim hepimize versin inşallah

Aynen öyle canım inşallah hepimize Rabbim versin onların pek umrunda değil zaten bu kadar takacak birşey yok diyorlar hep onlar için kolay bide ben ohss oldum bir daha iğne olmaktan baya korktum şükür yine yedek çıkmış

Canım olabilir o şekilde takılma burda en fazla örnek benim diyebilirim 32 yumurta toplandı 29 olgundu, 22 tanesi 3. Güne kadar geldi ve 5. Güne sadece 1 tane geldi 6 güne kadar iki tane daha geldi düşün
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım sizlerden duyunca biraz rahatladım

24 taneden 8tane kaldı ikinci denememde. Acıbadem labaratuarı biraz daha iyi ve fark ediyor bence. İlk denememde başka yerde yapmıştık. 11taneden 2 tane kalmıştı ve tutmadı da. Hepimizin başına aşağı yukarı aynı şey geliyor ama labaratuar ve embriyolog çok önemli. Tüp bebek doktorundan daha önemli hatta.
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım sizlerden duyunca biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…