şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Benim 19 yumurtam toplandı 13 tanesi de 5. Güne kadar gelişti ve çok kaliteli dendi ilk denemede 1 transfer edildi ve maalesef tutmadı pzt günü dondurulmuş embriyo transferi yapıldı şimdi bekliyorum
Ama demek istediğim aa ya da ab bb fark etmiyor tutunacak olan tutunuyor tutunmayan tutunmuyor hiç moralinizi bozmayın doğal yolla hamile kalanlar embriyo kalitesini bilmiyor bile öyle düşünün

İ nsallah evet sadece 5 .güne gidenlere test yapılıyormus bugün 6.günleriydi

Kızlar bu evde yapılan idrar testinde hcg kaç olunca iki çizgi de tam kırmızı oluyor bilen var mı yabenim hep silik çizgi oluşuyor

Kızlar opudan sonra erken regl olan oldu mu yada stresten mi oldum bu gün bilmiyorum 9 gün erken oldum

Baya bi yükselmesi lazım canım benim 400 de bile silikti ama dış gebelik oldu sonrası
Canım dış gebelikte değerlerin kaç kaçtı hatırlıyor musun? Ben de geçirdim dış gebelik ama hatırlamıyorum ilk değerim dışındaki değerlerimi o kadar çok kan verdim ki

Canım dış gebelikte değerlerin kaç kaçtı hatırlıyor musun? Ben de geçirdim dış gebelik ama hatırlamıyorum ilk değerim dışındaki değerlerimi o kadar çok kan verdim ki
İlki 20 lerdeydi adet günüm 1 gün geçmesine rağmen çok dusuktu sonra 2 katı arttı 40lardaydi sonra 2 katı artınca 4 gün sonra ver betayı tekrar dedi 4 gün sonra gittigimde 70 lerdeydi 4 katına çıkması gerekirken 2 katına bile çıkmamıştı yinede baya 4 ay boyunca takibim sürdü belki gebelik normal çıkar diye ama bı hiç 2 katına çıkmadı değer 4500lere kadar çıktı 1 kemoterapi iğnesi düşürmedi sonra 2 doz 1 kere daha yapıldı ondan sonra düsmeye başladı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…