- 22 Şubat 2021
- 222
- 478
- 18
- 38
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.861
Benim 19 yumurtam toplandı 13 tanesi de 5. Güne kadar gelişti ve çok kaliteli dendi ilk denemede 1 transfer edildi ve maalesef tutmadı pzt günü dondurulmuş embriyo transferi yapıldı şimdi bekliyorumBana da söylemedi sorunca 3 tanesi çok iyi sonra iyi ve daha altı diye devam ediyor dedi. Çok önemli değil sanırım onlar için. Burda birisi yazmıştı, 5. Güne giden bir embriyo 2ab kalitede dondurulmuş. Transfer günü çözündükten sonra transfer anına kadar 4aa olmuş mesela. Çok klasik ama ol diyecek olacak iştene kadar rahat o kadar iyi...
Evet belli olmuyor ya, inşallah devam ederlerKuzum işte benim 3 gün 22 tane vardı 5. Güne 1 tane kaldı sonradan 2 tane daha geldi orta kalite yani 22 de 3 kaldı baya fazla gitti
yok canım gece yıl denedim tuttu ama 8 haftalık düştüHaberlerını beklıyorum ınsallah hersey cok guzel olur ılk denemen dımı senınde
İ nsallah evet sadece 5 .güne gidenlere test yapılıyormus bugün 6.günleriydiBugun kaçıncı günleriydi? Ben anlamadım, sadece 5. Güne gelenlere mi gen testi yapılabiliyormuş? Sıkmayın canınızı, inşallah sonuç güzel gelir, 2 tanesi sapasağlam çıksında gerisinin hiç önemi yok
Ah kuzum allah korusun ınsallah bu sefer bebısını kucagına alırsınyok canım gece yıl denedim tuttu ama 8 haftalık düştü
Peki kuzum 5. Günü Dr mu önerdi sen mi istedinEvet belli olmuyor ya, inşallah devam ederlerBugün doktora iyi hiç fire vermemişler dediğimde doktor da inşallah 5. Güne gelir hepsi dedi
inşallah canım aminnn cok sağol hepiimiz alalım bir an önceAh kuzum allah korusun ınsallah bu sefer bebısını kucagına alırsın
Baya bi yükselmesi lazım canım benim 400 de bile silikti ama dış gebelik oldu sonrasıKızlar bu evde yapılan idrar testinde hcg kaç olunca iki çizgi de tam kırmızı oluyor bilen var mı yabenim hep silik çizgi oluşuyor
Onun için takma kafana ama testler arası koyulaşma farkı olur öyle anlaya bilirsin yükseldiğiniKızlar bu evde yapılan idrar testinde hcg kaç olunca iki çizgi de tam kırmızı oluyor bilen var mı yabenim hep silik çizgi oluşuyor
Az çok belli oluyor ama yinede içim rahat etmiyor kuzum ama artışta galiba yaa inşallah öyledirOnun için takma kafana ama testler arası koyulaşma farkı olur öyle anlaya bilirsin yükseldiğini
Canım dış gebelikte değerlerin kaç kaçtı hatırlıyor musun? Ben de geçirdim dış gebelik ama hatırlamıyorum ilk değerim dışındaki değerlerimi o kadar çok kan verdim kiBaya bi yükselmesi lazım canım benim 400 de bile silikti ama dış gebelik oldu sonrası
Şifa olsun kötü düşünmeyelim gece rahat uyumana yarınki kilo kaybına bakarsın ben öyle yapacağım ben de içeceğim
İlki 20 lerdeydi adet günüm 1 gün geçmesine rağmen çok dusuktu sonra 2 katı arttı 40lardaydi sonra 2 katı artınca 4 gün sonra ver betayı tekrar dedi 4 gün sonra gittigimde 70 lerdeydi 4 katına çıkması gerekirken 2 katına bile çıkmamıştı yinede baya 4 ay boyunca takibim sürdü belki gebelik normal çıkar diye ama bı hiç 2 katına çıkmadı değer 4500lere kadar çıktı 1 kemoterapi iğnesi düşürmedi sonra 2 doz 1 kere daha yapıldı ondan sonra düsmeye başladı canmCanım dış gebelikte değerlerin kaç kaçtı hatırlıyor musun? Ben de geçirdim dış gebelik ama hatırlamıyorum ilk değerim dışındaki değerlerimi o kadar çok kan verdim ki
Artiyordur canm takma kafana son değerin artışın güzeldi takip ediyorumAz çok belli oluyor ama yinede içim rahat etmiyor kuzum ama artışta galiba yaa inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?