- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.881
Çok teşekkür ederim benimkini de iğneyle düşürdüler benim de ilk değerim 39 dü. Başka değerimi hatırlamıyordum teşekkür ederimİlki 20 lerdeydi adet günüm 1 gün geçmesine rağmen çok dusuktu sonra 2 katı arttı 40lardaydi sonra 2 katı artınca 4 gün sonra ver betayı tekrar dedi 4 gün sonra gittigimde 70 lerdeydi 4 katına çıkması gerekirken 2 katına bile çıkmamıştı yinede baya 4 ay boyunca takibim sürdü belki gebelik normal çıkar diye ama bı hiç 2 katına çıkmadı değer 4500lere kadar çıktı 1 kemoterapi iğnesi düşürmedi sonra 2 doz 1 kere daha yapıldı ondan sonra düsmeye başladı canm
Rica ederim canım aklına takılan başka birşey olursa sorabilirsinÇok teşekkür ederim benimkini de iğneyle düşürdüler benim de ilk değerim 39 dü. Başka değerimi hatırlamıyordum teşekkür ederim
Amin inşallahRabbım hepımıze ewlat kokusunu nasıp etsın
Bu transferimde de korkuyorum şimdi dış gebelik olursa diye ondan değerleri bir karşılaştırmak istedim teşekkür ederimRica ederim canım aklına takılan başka birşey olursa sorabilirsin
Bende mart ayı adetımle baslıcam hayırlısylaAmin inşallah
Rahim filmi çektirdin mi canm tüplerin temiz mi açık mıBu transferimde de korkuyorum şimdi dış gebelik olursa diye ondan değerleri bir karşılaştırmak istedim teşekkür ederim
Normal canım hormonlar birden düşüşe geçtiği içinKızlar opudan sonra erken regl olan oldu mu yada stresten mi oldum bu gün bilmiyorum 9 gün erken oldum
Benim bu gün donduruldu ilk adetimde bu gün başladı 2. Adetimde transfer olacak inşallahBende mart ayı adetımle baslıcam hayırlısyla
Ay hadı hayırlısı kuzum mınnaklar hazır yanıBenim bu gün donduruldu ilk adetimde bu gün başladı 2. Adetimde transfer olacak inşallah
Benim 100lerde çok silikti hatırlarsınBaya bi yükselmesi lazım canım benim 400 de bile silikti ama dış gebelik oldu sonrası
Aynen olabilir canm gerçi benim için iyi oldu transferim birazda daha erken olur gerçi bi regli daha bekleyecemNormal canım hormonlar birden düşüşe geçtiği için
Tüp bebekten önce çektirdim ama sonrasında çektirmedim. Tüplerle işimiz yok ki direk Rahime yerleştiriliyorRahim filmi çektirdin mi canm tüplerin temiz mi açık mı
Evet canm seninde olur hayırlısıyla inşallahAy hadı hayırlısı kuzum mınnaklar hazır yanı
Hayat su 0606 akşam idrarı ile yapıyorsun kuzum hiç anlamı yok kendini üzüp stres ettiğinle kalıyorsun. At elindeki testleri bence
Cok heyecanlıyım korkuyorum yumurta rezervım az malesef cok yumurtam cıkmazsa dıe kuzumEvet canm seninde olur hayırlısıyla inşallah
Cok sükür canım sıkıntı yokBende başta öyle düşünüyordum ama öyle değilmiş canım dış gebelik sonrası doktorum rahim filmi istedi normal yolla kalmıştım ona zaten meğerse tüplerim ödem toplamış ve sıvı sızdırıyormuş ondan dış gebe kalmışım tüp bebek yapalım ozaman dedik ama bu tüplerle olmaz dedi sızdırdığı sıvı bebeğin rahme tutunmasını engelliyormuş onun için önce 2 tüpümüde aldılar sonra işte bu ay tüp bebeğe başladım o çektirdiğin rahim filmi temizmiydi zaten rahme konulduktan sonra cektirilmez bebeğe zarar verir
Öyle düşünme strese koyma kendini inşallah hepsi kaliteli çok yumurtan çıkarCok heyecanlıyım korkuyorum yumurta rezervım az malesef cok yumurtam cıkmazsa dıe kuzum
Saolasın canım aynı yerde tedavı gordugum arkadasım malesef negatıf aldı acıkcası bıraz uzgunum bnada mı ole olur dıyeÖyle düşünme strese koyma kendini inşallah hepsi kaliteli çok yumurtan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?