- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.901
Evet canım temizdi rahim filmim bir şey çıkmadıBende başta öyle düşünüyordum ama öyle değilmiş canım dış gebelik sonrası doktorum rahim filmi istedi normal yolla kalmıştım ona zaten meğerse tüplerim ödem toplamış ve sıvı sızdırıyormuş ondan dış gebe kalmışım tüp bebek yapalım ozaman dedik ama bu tüplerle olmaz dedi sızdırdığı sıvı bebeğin rahme tutunmasını engelliyormuş onun için önce 2 tüpümüde aldılar sonra işte bu ay tüp bebeğe başladım o çektirdiğin rahim filmi temizmiydi zaten rahme konulduktan sonra cektirilmez bebeğe zarar verir
Sıkıntı yok ozaman canım takma kafana hayırlısıyla alacaksın inşallah bebişini kucağınaEvet canım temizdi rahim filmim bir şey çıkmadı
Amin hepimiz alırızSıkıntı yok ozaman canım takma kafana hayırlısıyla alacaksın inşallah bebişini kucağına
Evet öyle kuzum ama burda testler çok geç açıklanıyor korkuyorum düşecek diye evde bari görüyorum az çokHayat su 0606 akşam idrarı ile yapıyorsun kuzum hiç anlamı yok kendini üzüp stres ettiğinle kalıyorsun. At elindeki testleri bence.
Herkesin tedavisi aynı değil canm benimde çevremde çok var hepsi negatif oldu ama inşallah bizde olmayacakSaolasın canım aynı yerde tedavı gordugum arkadasım malesef negatıf aldı acıkcası bıraz uzgunum bnada mı ole olur dıye
Doktor ole dedı kuzum rezervım az dıye ıgne dozlarıda farklı olacak hersey farklı kısıye gore degsr sanırım ınsallah agzın bal yesınHerkesin tedavisi aynı değil canm benimde çevremde çok var hepsi negatif oldu ama inşallah bizde olmayacak
Ya kuzum ben tedavi ye ilk başladığım da adetin 2.günü e2 104 çıktı doktorum yarın bidaha bakalım dedi 90 küsürdü tamam dedi tedaviye başlayabiliriz tüp bebek için 100 ün üzerinde olunca başlamıyorlar galiba ama sonra ilaçlara felan başladım opudan önceki son kontrol de e2 1998 çıktı progesteron da 0.43 çıktı taze transfer olacak dedi ona da o şekilde karar verdi yaniCan kızlar merhaba
bugün opudan sonraki ilk adetimin ,2. Günüydü muayeneye gittim kan verdim. Normalde benim zaten dondurulmuş olacaktı Dr bu adetle ilaçlara başlayıp rahmi hazirlayacakti ama bugün verdiğim kanda östrojen hormonun yüksek çıktı bu ay baslamayacagim tedaviye dedi. Zaten östrojen hormonu yükselsin diye i kadar ilaç kullandik bir anda düşmezdi ki zaten bir hafta önce opu oldumtransfere başlaması için kaç olması lazım değerin? Ben buraya yükleyeceğim yorumlayabilir misiniz acaba
Yazmıştım görmediniz beni kızlar
Canım ne yaptın arayıp bilgi verdiler mi dualarımız seninleSen bilirsin ozaman cnm..
Aynen canm kişiden kişiye değişiyor dozlar inşallah hepimiz kavusacaz ve işlerimizeD
Doktor ole dedı kuzum rezervım az dıye ıgne dozlarıda farklı olacak hersey farklı kısıye gore degsr sanırım ınsallah agzın bal yesın
Bebislerimize yazacaktımAynen canm kişiden kişiye değişiyor dozlar inşallah hepimiz kavusacaz ve işlerimize
Kuzum bende tedaviye başladığımda 60 filandi E2 ve başlamıştı opudan önceki gün 15000 di. Ama transfer için zaten bir ay bekleyecekti, opudan daha bir hafta geçti e iki bu şekilde çıktığı için başlayacağız bir aydan fazla bekleyelim transfer için dedi biraz keyfim bozulduYa kuzum ben tedavi ye ilk başladığım da adetin 2.günü e2 104 çıktı doktorum yarın bidaha bakalım dedi 90 küsürdü tamam dedi tedaviye başlayabiliriz tüp bebek için 100 ün üzerinde olunca başlamıyorlar galiba ama sonra ilaçlara felan başladım opudan önceki son kontrol de e2 1998 çıktı progesteron da 0.43 çıktı taze transfer olacak dedi ona da o şekilde karar verdi yani
Yumurta toplama ıslemı agrılı mı kuzum aneztesı alayım mAynen canm kişiden kişiye değişiyor dozlar inşallah hepimiz kavusacaz ve işlerimize
Kuzum hemde baya var koyulaşma olmaz mıEvet öyle kuzum ama burda testler çok geç açıklanıyor korkuyorum düşecek diye evde bari görüyorum az çokbu da bugünkü testim koyulaşma var ama diğer günlere göre Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bozma moralini geç olsun güç olmasın vardır ni hikmetiKuzum bende tedaviye başladığımda 60 filandi E2 ve başlamıştı opudan önceki gün 15000 di. Ama transfer için zaten bir ay bekleyecekti, opudan daha bir hafta geçti e iki bu şekilde çıktığı için başlayacağız bir aydan fazla bekleyelim transfer için dedi biraz keyfim bozuldu
Aa bende aynı oldum 5. Günü demekki normalmiş korkmuştum
Haklısın aslında canım demekki böyle olması gerekti bende sabirsizlandim işteBozma moralini geç olsun güç olmasın vardır ni hikmeti
Döllenmiş cok şükür cnm yolunda giderse cuma transfer edecekler ama oglen monodoks antibiyotik kullaninca alerji oldum acilde serumla kendime geldim hic enerjim kalmadi sevincim bogazimda kaldi resmenCanım ne yaptın arayıp bilgi verdiler mi dualarımız seninle
Al aneztesili direk yapmıyorlar mı zaten uyandığında bile baya ağrın lekelenmen oluyor onun için aneztesisiz sakın yapma canmYumurta toplama ıslemı agrılı mı kuzum aneztesı alayım m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?