şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Evet canım temizdi rahim filmim bir şey çıkmadı

Can kızlar merhaba
bugün opudan sonraki ilk adetimin ,2. Günüydü muayeneye gittim kan verdim. Normalde benim zaten dondurulmuş olacaktı Dr bu adetle ilaçlara başlayıp rahmi hazirlayacakti ama bugün verdiğim kanda östrojen hormonun yüksek çıktı bu ay baslamayacagim tedaviye dedi. Zaten östrojen hormonu yükselsin diye i kadar ilaç kullandik bir anda düşmezdi ki zaten bir hafta önce opu oldum transfere başlaması için kaç olması lazım değerin? Ben buraya yükleyeceğim yorumlayabilir misiniz acaba
Yazmıştım görmediniz beni kızlar

Eklentiler

• IMG_20210224_165329.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 29
Hayat su 0606 akşam idrarı ile yapıyorsun kuzum hiç anlamı yok kendini üzüp stres ettiğinle kalıyorsun. At elindeki testleri bence.
Evet öyle kuzum ama burda testler çok geç açıklanıyor korkuyorum düşecek diye evde bari görüyorum az çok bu da bugünkü testim koyulaşma var ama diğer günlere göre Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20210224_193632.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 22
Ya kuzum ben tedavi ye ilk başladığım da adetin 2.günü e2 104 çıktı doktorum yarın bidaha bakalım dedi 90 küsürdü tamam dedi tedaviye başlayabiliriz tüp bebek için 100 ün üzerinde olunca başlamıyorlar galiba ama sonra ilaçlara felan başladım opudan önceki son kontrol de e2 1998 çıktı progesteron da 0.43 çıktı taze transfer olacak dedi ona da o şekilde karar verdi yani

Kuzum bende tedaviye başladığımda 60 filandi E2 ve başlamıştı opudan önceki gün 15000 di. Ama transfer için zaten bir ay bekleyecekti, opudan daha bir hafta geçti e iki bu şekilde çıktığı için başlayacağız bir aydan fazla bekleyelim transfer için dedi biraz keyfim bozuldu

Kuzum hemde baya var koyulaşma olmaz mı çok güzel zaten yarın dönecekler sana da hiç korkma

Bozma moralini geç olsun güç olmasın vardır ni hikmeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…