şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar opudan sonra erken regl olan oldu mu yada stresten mi oldum bu gün bilmiyorum 9 gün erken oldum
Bende 1 hafta erken oldum ama doktorum n geç opudan 12 gün sonra falan adet olman gerekiyor demişti bende opudan 11 gün sonra, onceki adet tarihimden 1 hafta erken adet oldum

Bende 1 hafta erken oldum ama doktorum n geç opudan 12 gün sonra falan adet olman gerekiyor demişti bende opudan 11 gün sonra, onceki adet tarihimden 1 hafta erken adet oldum
Demek ki erken olunuyormuş canm bende daha adet günü sayiyordum bu ay için en azından artık öbür ay için saymaya baslayacam

Valla aslında hiç konuşmadık, yani doktor 3. Gün 5. Gün diye bişi demedi ama galiba gen testi sadece 5. Gün embriyolarına yapılıyomuş, doktorum gen testi önerdi, belki onun illa 5. Gündür
En garantisi oysa o olsun bence de riske girmemek lazım

Döllenmiş cok şükür cnm yolunda giderse cuma transfer edecekler ama oglen monodoks antibiyotik kullaninca alerji oldum acilde serumla kendime geldim hic enerjim kalmadi sevincim bogazimda kaldi resmen
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman

Dondurulmuş embriyolarda transfer icin hazırlık ne kadar sürüyor acaba
Canım benim işte dondurulmuş opudan 6 gün geçti regl oldum 2. Günüydü bugün gittim östrojen hormonum düşmemiş hazırlıklara başlayacaktık transfer için ilaç hazırlığına ama düşmediği için bir sonraki adete kadar bekleyelim dedi .eğer senin değerlerin normal çıkarsa ilk adetinden sonra trasnfer ilaçlarına başlar sana şu zaman başlarız demedi mi drun

Ya cok sevindim baya koyulasmis evet gözünüz aydın allah tamamina erdirsin inşallah

Normal zamanından erken mi adet oldun? Erken olduysan belki hala ilaçların etkisi sisteminden atılmamıştır. Geç olsun güç olmasın, sıkma canını. Ben de 2 ay sonra transfer olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…