- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.921
Bende 1 hafta erken oldum ama doktorum n geç opudan 12 gün sonra falan adet olman gerekiyor demişti bende opudan 11 gün sonra, onceki adet tarihimden 1 hafta erken adet oldumKızlar opudan sonra erken regl olan oldu mu yada stresten mi oldum bu gün bilmiyorum 9 gün erken oldum
Evet öyle kuzum ama burda testler çok geç açıklanıyor korkuyorum düşecek diye evde bari görüyorum az çokbu da bugünkü testim koyulaşma var ama diğer günlere göre Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Demek ki erken olunuyormuş canm bende daha adet günü sayiyordum bu ay için en azından artık öbür ay için saymaya baslayacamBende 1 hafta erken oldum ama doktorum n geç opudan 12 gün sonra falan adet olman gerekiyor demişti bende opudan 11 gün sonra, onceki adet tarihimden 1 hafta erken adet oldum
Hemde baya koyulaşma var canımEvet öyle kuzum ama burda testler çok geç açıklanıyor korkuyorum düşecek diye evde bari görüyorum az çokbu da bugünkü testim koyulaşma var ama diğer günlere göre Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Valla aslında hiç konuşmadık, yani doktor 3. Gün 5. Gün diye bişi demedi ama galiba gen testi sadece 5. Gün embriyolarına yapılıyomuş, doktorum gen testi önerdi, belki onun illa 5. GündürPeki kuzum 5. Günü Dr mu önerdi sen mi istedin
En garantisi oysa o olsun bence de riske girmemek lazımValla aslında hiç konuşmadık, yani doktor 3. Gün 5. Gün diye bişi demedi ama galiba gen testi sadece 5. Gün embriyolarına yapılıyomuş, doktorum gen testi önerdi, belki onun illa 5. Gündür
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine amanDöllenmiş cok şükür cnm yolunda giderse cuma transfer edecekler ama oglen monodoks antibiyotik kullaninca alerji oldum acilde serumla kendime geldim hic enerjim kalmadi sevincim bogazimda kaldi resmen
Enabız’da çıkmıyor mu test sonuçlarınız? Bem görebiliyorum eski testlerimi, bir bakınCanım dış gebelikte değerlerin kaç kaçtı hatırlıyor musun? Ben de geçirdim dış gebelik ama hatırlamıyorum ilk değerim dışındaki değerlerimi o kadar çok kan verdim ki
Sagol cnm valla ilac içmeye korkuyorum artik benim bu kac oldu antibiyotik alerjim cumaya odaklanmak istiyorum artik suan sevinçten ucuyo olmam lazimken kolum kanadim kalkmıyor yatıyorumÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman
Benim tüm sonuçlarım bahçecide yaptırdım oradaki sonuçlar e nabızda çıkmıyor malesefEnabız’da çıkmıyor mu test sonuçlarınız? Bem görebiliyorum eski testlerimi, bir bakın
Canım benim işte dondurulmuş opudan 6 gün geçti regl oldum 2. Günüydü bugün gittim östrojen hormonum düşmemiş hazırlıklara başlayacaktık transfer için ilaç hazırlığına ama düşmediği için bir sonraki adete kadar bekleyelim dedi .eğer senin değerlerin normal çıkarsa ilk adetinden sonra trasnfer ilaçlarına başlar sana şu zaman başlarız demedi mi drunDondurulmuş embriyolarda transfer icin hazırlık ne kadar sürüyor acaba
Hangi bahcecide yaptiriyorsun canım ben Ankara bahcecideyim bugün test sonuclarimi vs istedim mail attılar numarası varsa yarın ara atarlarBenim tüm sonuçlarım bahçecide yaptırdım oradaki sonuçlar e nabızda çıkmıyor malesef
Diyarbakır bahçecide tüm sonuçlarınızı mı attılarHangi bahcecide yaptiriyorsun canım ben Ankara bahcecideyim bugün test sonuclarimi vs istedim mail attılar numarası varsa yarın ara atarlar
Ya cok sevindim baya koyulasmis evet gözünüz aydın allah tamamina erdirsin inşallahEvet öyle kuzum ama burda testler çok geç açıklanıyor korkuyorum düşecek diye evde bari görüyorum az çokbu da bugünkü testim koyulaşma var ama diğer günlere göre Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Başladığımdan beri verdiğim tüm kan sonuçlarını attılar evetDiyarbakır bahçecide tüm sonuçlarınızı mı attılar
Normal zamanından erken mi adet oldun? Erken olduysan belki hala ilaçların etkisi sisteminden atılmamıştır. Geç olsun güç olmasın, sıkma canını. Ben de 2 ay sonra transfer olacağımCan kızlar merhaba
bugün opudan sonraki ilk adetimin ,2. Günüydü muayeneye gittim kan verdim. Normalde benim zaten dondurulmuş olacaktı Dr bu adetle ilaçlara başlayıp rahmi hazirlayacakti ama bugün verdiğim kanda östrojen hormonun yüksek çıktı bu ay baslamayacagim tedaviye dedi. Zaten östrojen hormonu yükselsin diye i kadar ilaç kullandik bir anda düşmezdi ki zaten bir hafta önce opu oldumtransfere başlaması için kaç olması lazım değerin? Ben buraya yükleyeceğim yorumlayabilir misiniz acaba
Yazmıştım görmediniz beni kızlar
Olmazsa yarın ararımBaşladığımdan beri verdiğim tüm kan sonuçlarını attılar evet
Hemen atarlarOlmazsa yarın ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?