şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hımm evet tüp bebek merkezlerininki çıkmıyor olabilir. 6-7 aydır o kadar çok tahlil yaptırdım ki ben de unutuyorum artık, enabız o anlamda iyi oluyor.
Ben de bir ay boyunca iki üç günde bir kan verince unuttum haliyle umarım emeklerimizin bir karşılığı olur

Normal zamanından erken mi adet oldun? Erken olduysan belki hala ilaçların etkisi sisteminden atılmamıştır. Geç olsun güç olmasın, sıkma canını. Ben de 2 ay sonra transfer olacağım
Evet opudan 6 gün sonra oldum adet sanırım o yüzden düşmedi evet bende öyle düşünüyorum artık geç olsunda sağlam olsun canım

Iyi akşamlar arkadaşlar, sizce 3ab ve 2bc yumurta kalitesi iyi midir?

Size gece motivasyonu ile geleyim kizlar:) Forumda çok eski yazismalari okudum... O donemlerde tüp bebek tedavi zamanlarında bizim gibi birbirlerine sırdaş, ortak olmuşların çoğu şuan kres okul muhabbetlerini konuştuklari donemdeler. Hoşuma gitti. Bizde belki bir kac yila bakici kres vs. konuşacağız:)))

Insallah allahimmmm cok amin

Kızlar pazartesi opu oldum şişkinlik sanci geçmedi progestan mi islemdenmi çözemedim 11 yumurta toplanmıştı .sizde ağrı sanci şişkinlik oldumu

@lusincnm ohss olunca ekstra bisey öneriomi dr kendimden suphelenmeye başladım sancim çok karnim davul ama yumurtam 11 di çok değil pop falan da yok bn de.dra sordum normal dedi

@lusincnm ohss olunca ekstra bisey öneriomi dr kendimden suphelenmeye başladım sancim çok karnim davul ama yumurtam 11 di çok değil pop falan da yok bn de.dra sordum normal dedi
Yok bebeğim benim doktorum sabret diyor çünkü ben gebeyim.
Ben seninle naçizane araştırmalarımı paylaşayım
Haşlanmış yumurta kelle paça et yoğurt balık (proteine aban)
Soda ve enerji içeceği iç bol bol
Ve dostinex verebilir ama taze transfer olacaksan vermez
Ve kendini yorma.

Ve östrojenini ölçtür ve doktoruna ohss riskim varsa bana nakil yapma de.

Tm.cnm saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…