- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.941
Amin kuzum inşallah hep birlikte güzel haberler veririz burdaYa cok sevindim baya koyulasmis evet gözünüz aydın allah tamamina erdirsin inşallah
Hımm evet tüp bebek merkezlerininki çıkmıyor olabilir. 6-7 aydır o kadar çok tahlil yaptırdım ki ben de unutuyorum artık, enabız o anlamda iyi oluyor.Benim tüm sonuçlarım bahçecide yaptırdım oradaki sonuçlar e nabızda çıkmıyor malesef
O galiba sizin adet döngünüze göre değişiyor. Benim doktorum adet döngüsünğn 20. Günü gibi demiştiDondurulmuş embriyolarda transfer icin hazırlık ne kadar sürüyor acaba
Ben de bir ay boyunca iki üç günde bir kan verince unuttum haliyle umarım emeklerimizin bir karşılığı olurHımm evet tüp bebek merkezlerininki çıkmıyor olabilir. 6-7 aydır o kadar çok tahlil yaptırdım ki ben de unutuyorum artık, enabız o anlamda iyi oluyor.
Evet opudan 6 gün sonra oldum adet sanırım o yüzden düşmedi evet bende öyle düşünüyorum artık geç olsunda sağlam olsun canımNormal zamanından erken mi adet oldun? Erken olduysan belki hala ilaçların etkisi sisteminden atılmamıştır. Geç olsun güç olmasın, sıkma canını. Ben de 2 ay sonra transfer olacağım
Bizde öyle canım 2. BekliyoruzAynen olabilir canm gerçi benim için iyi oldu transferim birazda daha erken olur gerçi bi regli daha bekleyecem
Insallah allahimmmm cok aminSize gece motivasyonu ile geleyim kizlar:) Forumda çok eski yazismalari okudum... O donemlerde tüp bebek tedavi zamanlarında bizim gibi birbirlerine sırdaş, ortak olmuşların çoğu şuan kres okul muhabbetlerini konuştuklari donemdeler. Hoşuma gitti. Bizde belki bir kac yila bakici kres vs. konuşacağız:)))
Hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımızaaaaIkinci tahlili aldim cok sukur.
9.gun:67
11.gun: 161..
Bence artik yeter ikiye de katlandi hayirli olsun
Beni duyan yok mu kızlarKıZlar merhabalar. Adetin üçüncü günü e2 50,4
İlaclarda gonalf 250 merional 150
Sizce nasl
Ağrım yok ama şişkinlik benim de hala devam ediyor, pazar oldum ben. Hele sabahları karnımın gerginliğiyle uyanıyorumKızlar pazartesi opu oldum şişkinlik sanci geçmedi progestan mi islemdenmi çözemedim 11 yumurta toplanmıştı .sizde ağrı sanci şişkinlik oldumu
Yok bebeğim benim doktorum sabret diyor çünkü ben gebeyim.@lusincnm ohss olunca ekstra bisey öneriomi dr kendimden suphelenmeye başladım sancim çok karnim davul ama yumurtam 11 di çok değil pop falan da yok bn de.dra sordum normal dedi
Tm.cnm saolYok bebeğim benim doktorum sabret diyor çünkü ben gebeyim.
Ben seninle naçizane araştırmalarımı paylaşayım
Haşlanmış yumurta kelle paça et yoğurt balık (proteine aban)
Soda ve enerji içeceği iç bol bol
Ve dostinex verebilir ama taze transfer olacaksan vermez
Ve kendini yorma.
Ve östrojenini ölçtür ve doktoruna ohss riskim varsa bana nakil yapma de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?