- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.961
Bende 1 yumurta 1 kist ciktigi icinmi bilmem hiçbirşey hissetmedim lekelenme bile olmadiKızlar pazartesi opu oldum şişkinlik sanci geçmedi progestan mi islemdenmi çözemedim 11 yumurta toplanmıştı .sizde ağrı sanci şişkinlik oldumu
Yaa onlardan biride benimSize gece motivasyonu ile geleyim kizlar:) Forumda çok eski yazismalari okudum... O donemlerde tüp bebek tedavi zamanlarında bizim gibi birbirlerine sırdaş, ortak olmuşların çoğu şuan kres okul muhabbetlerini konuştuklari donemdeler. Hoşuma gitti. Bizde belki bir kac yila bakici kres vs. konuşacağız:)))
Tüp bebek tedavisinde mi dış gebelik yaşadınız?Bu transferimde de korkuyorum şimdi dış gebelik olursa diye ondan değerleri bir karşılaştırmak istedim teşekkür ederim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet öyle kuzum ama burda testler çok geç açıklanıyor korkuyorum düşecek diye evde bari görüyorum az çokbu da bugünkü testim koyulaşma var ama diğer günlere göre Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Digeri kaçtı cnmKızlar yaa sonucum düşük çıktı bu sefer 71 çıkmış
Benim genetikten saglam gelmesi lazim önceCanım benim işte dondurulmuş opudan 6 gün geçti regl oldum 2. Günüydü bugün gittim östrojen hormonum düşmemiş hazırlıklara başlayacaktık transfer için ilaç hazırlığa ama düşmediği için bir sonraki adete kadar bekleyelim dedi .eğer senin değerlerin normal çıkarsa ilk adetinden sonra trasnfer ilaçlarına başlar sana şu zaman başlarız demedi mi drun
Çok geçmiş olsun neyse kiDöllenmiş cok şükür cnm yolunda giderse cuma transfer edecekler ama oglen monodoks antibiyotik kullaninca alerji oldum acilde serumla kendime geldim hic enerjim kalmadi sevincim bogazimda kaldi resmen
Sizde embriyoya mı test yapıldı yoksa eşiniz ve sizden alınan kanla mı?Benim genetikten saglam gelmesi lazim önce
Biran önce oda gelecek inşallahBizde öyle canım 2. Bekliyoruz
Evet malesef yüzde ikilik bir risk vardı o da beni bulduTüp bebek tedavisinde mi dış gebelik yaşadınız?
Canım ne zaman vermiştin en sonKızlar yaa sonucum düşük çıktı bu sefer 71 çıkmış
İlk değerlerin kaç kaçtı Bugün kaçıncı günündesinKızlar yaa sonucum düşük çıktı bu sefer 71 çıkmış
İnşallah canımBiran önce oda gelecek inşallah
Çok geçmiş olsun ama üzülmeyin her işte bir hayır vardır böyle olması gerekiyormuş demek ki inşallah en kısa zamanda sağlıkla tutunur bu seferEvet malesef yüzde ikilik bir risk vardı o da beni buldu
Amin inşallah cümlemizinÇok geçmiş olsun ama üzülmeyin her işte bir hayır vardır böyle olması gerekiyormuş demek ki inşallah en kısa zamanda sağlıkla tutunur bu sefer
Gelir kuzumBenim genetikten saglam gelmesi lazim önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?