şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ay benim de sol yumurtalığım rahmin arkasında kalıyor vajinal ultrasonda bile görüntü almak için çok zorlanıyor doktorlar. İnşallah opu da çok sıkıntı olmaz.
Sana cetrotide dışında birşey verdi mi? Bana dün antibiyotik ağrı kesici kan sulandırıcı iğne yazmıştı, bugün de şimdi dostinex tabletle 4 tane cetrotide yazmış aradı bunlar da yarın opu dan sonra akşam lazım ama şimdiden al istersen diye.

Canım bana 2 antibiyotik yazmıştı e2me bakacağı zaman dostinex 2 akşamdır kullanıyorum ben onuda yazdı tarlusal yazmıştı bugün ek cetrotide 2 tane yazdı kuzum kan sulandırıcı transfer zamanı yazacak canım 2 ay vücudumu dinlendirmek istiyor

Yaa kızlar ben çok merak ediyorum ama beklemek istemiyorum doktorum bana da eğer gerekirse bir ay rahim dinlendirme yapıcaz diye daha opu da olmadı gerçi belli değil ama hayırlısı bakalım

Yaa kızlar ben çok merak ediyorum ama beklemek istemiyorum doktorum bana da eğer gerekirse bir ay rahim dinlendirme yapıcaz diye daha opu da olmadı gerçi belli değil ama hayırlısı bakalım
Canım banada beklememi söyledi 2 ay ve eşimde tez canlı oda beklemek istemiyor bende bu kadar bekledim daha beklerim diyorum nolcak diyorum olumlu olsunda eğer ilaçlara çok tepki verdiysen inan beklemek daha mantıklı ben başarı oranı düşüyor diye biliyorum ohss falan olduysan ve kaliteli embriyomu çöp yapmak istemem bide donmuş embriyoda başarı şansı daha yüksek olabiliyor canım

Bende bir de damar yetmezliği var ek olarak. O yüzden şimdi de yazdı demekki bana kan sulandırıcı. Kanım koyulaşmaya meyilli genetik olarak. Dostinex e yarın başlayacakmışım ben. Benim de 2 ay dinlenecek rahmim. Transferimiz de bir olacak gibi Ay valla yaklaştıkça bir stres oldum

Olabilir canım koyulaşmaya meyilliyse ben bugün üstüne basarak sordum coraspirin falan başlıyım mı diye yok dedi e2 değerine baktılar mı canım ay inşallah ard arda güzel haberlerimizi alırız kuzum

Olabilir canım koyulaşmaya meyilliyse ben bugün üstüne basarak sordum coraspirin falan başlıyım mı diye yok dedi e2 değerine baktılar mı canım ay inşallah ard arda güzel haberlerimizi alırız kuzum
E2 en son cumartesi bakılmıştı 4708 di.
Ondan iki gün önce perşembe 2772 idi

Canım benimde 5915 çıkmıştı ondan dinlendiriyor
Yoo dinlendirmeyi kafaya takmıyorum yapcak bişi yok. Bende daha tedaviye başlamadan zaten ohss riskine karşı taze transfer yapmayacağız diye söyledi. Şuan opu gerdi beni biraz saatler azaldıkça

Kızlar peki kaç olmalı e2 değeri ohss olduğunu anlamak için bilen var mı

Kızlar peki kaç olmalı e2 değeri ohss olduğunu anlamak için bilen var mı
Benim bildiğim kadarıyla bünyeden bünyeye değişiyor. Yani e2 yükseldikçe ihtimal artıyor daha doğrusu illa olacaksın diye birşey yok. Kullanılan çatlatma iğnesinin, taze/donmuş transfer, opu sonrası ilaçlar iğneler vb. birçok şey etkiliyor ohss i.

Tamam kuzum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…