- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Nasıl geçti?İnşallah canım benim yazarım tabii
Nasıl geçti canım, iyisin inşallah?İnşallah canım benim
Ayy canım benim biraz zor geçtiNasıl geçti?
Canım benim biraz zor geçti yumurtalığım biraz yukardaymış ama hiç korkma oldu mu diye uyandım yaniNasıl geçti canım, iyisin inşallah?
Ay benim de sol yumurtalığım rahmin arkasında kalıyor vajinal ultrasonda bile görüntü almak için çok zorlanıyor doktorlar. İnşallah opu da çok sıkıntı olmaz.Canım benim biraz zor geçti yumurtalığım biraz yukardaymış ama hiç korkma oldu mu diye uyandım yanibiraz ağrım var o kadar 22 tane yumurtam çıktı değerlerin iyi dedi 2 adetten sonra transfer yapıcak inşallah
Canım bana 2 antibiyotik yazmıştı e2me bakacağı zaman dostinex 2 akşamdır kullanıyorum ben onuda yazdı tarlusal yazmıştı bugün ek cetrotide 2 tane yazdı kuzum kan sulandırıcı transfer zamanı yazacak canım 2 ay vücudumu dinlendirmek istiyorAy benim de sol yumurtalığım rahmin arkasında kalıyor vajinal ultrasonda bile görüntü almak için çok zorlanıyor doktorlar. İnşallah opu da çok sıkıntı olmaz.
Sana cetrotide dışında birşey verdi mi? Bana dün antibiyotik ağrı kesici kan sulandırıcı iğne yazmıştı, bugün de şimdi dostinex tabletle 4 tane cetrotide yazmış aradı bunlar da yarın opu dan sonra akşam lazım ama şimdiden al istersen diye.
Canım banada beklememi söyledi 2 ay ve eşimde tez canlı oda beklemek istemiyor bende bu kadar bekledim daha beklerim diyorum nolcak diyorum olumlu olsundaYaa kızlar ben çok merak ediyorum ama beklemek istemiyorum doktorum bana da eğer gerekirse bir ay rahim dinlendirme yapıcaz diye daha opu da olmadı gerçi belli değil ama hayırlısı bakalım
Bende bir de damar yetmezliği var ek olarak. O yüzden şimdi de yazdı demekki bana kan sulandırıcı. Kanım koyulaşmaya meyilli genetik olarak. Dostinex e yarın başlayacakmışım ben. Benim de 2 ay dinlenecek rahmim. Transferimiz de bir olacak gibiCanım bana 2 antibiyotik yazmıştı e2me bakacağı zaman dostinex 2 akşamdır kullanıyorum ben onuda yazdı tarlusal yazmıştı bugün ek cetrotide 2 tane yazdı kuzum kan sulandırıcı transfer zamanı yazacak canım 2 ay vücudumu dinlendirmek istiyor
Olabilir canım koyulaşmaya meyilliyse ben bugün üstüne basarak sordum coraspirin falan başlıyım mı diye yok dedi e2 değerine baktılar mı canımBende bir de damar yetmezliği var ek olarak. O yüzden şimdi de yazdı demekki bana kan sulandırıcı. Kanım koyulaşmaya meyilli genetik olarak. Dostinex e yarın başlayacakmışım ben. Benim de 2 ay dinlenecek rahmim. Transferimiz de bir olacak gibiAy valla yaklaştıkça bir stres oldum
E2 en son cumartesi bakılmıştı 4708 di.Olabilir canım koyulaşmaya meyilliyse ben bugün üstüne basarak sordum coraspirin falan başlıyım mı diye yok dedi e2 değerine baktılar mı canımay inşallah ard arda güzel haberlerimizi alırız kuzum
Canım benimde 5915 çıkmıştı ondan dinlendiriyorE2 en son cumartesi bakılmıştı 4708 di.
Ondan iki gün önce perşembe 2772 idi
Yoo dinlendirmeyi kafaya takmıyorum yapcak bişi yok. Bende daha tedaviye başlamadan zaten ohss riskine karşı taze transfer yapmayacağız diye söyledi. Şuan opu gerdi beni biraz saatler azaldıkçaCanım benimde 5915 çıkmıştı ondan dinlendiriyor
Benim bildiğim kadarıyla bünyeden bünyeye değişiyor. Yani e2 yükseldikçe ihtimal artıyor daha doğrusu illa olacaksın diye birşey yok. Kullanılan çatlatma iğnesinin, taze/donmuş transfer, opu sonrası ilaçlar iğneler vb. birçok şey etkiliyor ohss i.Kızlar peki kaç olmalı e2 değeri ohss olduğunu anlamak için bilen var mı
Tamam kuzum teşekkür ederimBenim bildiğim kadarıyla bünyeden bünyeye değişiyor. Yani e2 yükseldikçe ihtimal artıyor daha doğrusu illa olacaksın diye birşey yok. Kullanılan çatlatma iğnesinin, taze/donmuş transfer, opu sonrası ilaçlar iğneler vb. birçok şey etkiliyor ohss i.
Bu arada illa olmaktan kastım yani bnm dedideklerim belirtilerini görmen anlamında. Belki tek başına e2 yüksekliği tıbbi anlamda ohss anlamına geliyordur onu bilememTamam kuzum teşekkür ederim
Camım kimi doktor 3000 değerini baz alıyor kimi 4500 değeriniKızlar peki kaç olmalı e2 değeri ohss olduğunu anlamak için bilen var mı
İnşallahHiç korkma iğneleri hepsini kendim yaptım acıtmıyor bilehemen geçip gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?