- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Ben o kadar olduysam herkes olur canım kan bile aldırırken ter dökerim hiç acımıyo korkma bu duyguyu yaşamak için herşeyi yapıyoruz inşallah nasip olurHasta olmayı bekliyorum subatın 10 gibi iğnelerle baslicaz dedi doktor korkuyorum
Ayyy hayırlısı olsun inşallah canımMerhabalar, bugün doktor kontrolüm vardı. Yumurtalar istenilen olgunluğa ulaşmış sag sol toplam 20 üstünde yumurtam varmış, e2 içinde kan verdim ama değerimin yuksek çıkacağını söyledi zaten kasik ağrılarımda var. bu gece 10.30 2 tane gonapeptyl vuracağım cuma sabah ta toplama işlemi için gideceğiz.
Ben de çıktım şimdi hastaneden eve dönüyorum canım. 18 olgun yumurtam alınmış takip ediliyor. Yarın görüşeceğiz bakalım ne olacaklar
Aradı kuzum dün de bugün de her gün bilgi veriyor.Birumuttuyasataninsani kuzum embriyolog aradı mı seni hiç
Ayyy hadi hayırlısı canım sayın çok iyi maşallahBen de çıktım şimdi hastaneden eve dönüyorum canım. 18 olgun yumurtam alınmış takip ediliyor. Yarın görüşeceğiz bakalım ne olacaklar
Evet ondan bekliyorum canımAradı kuzum dün de bugün de her gün bilgi veriyor.
1. Gün: 15 yumurtanın 13 ü olgun çıktı, 12 si döllendi.
2. Gün: 11 yumurta 2. Güne ulaştı.
5. Güne kadar her gün bilgi verecek.
Sabah 11 gibi arıyor
Seni de bugün ararlar kaç tanesi olgunmuş, döllenmiş diye
Hadi gözünaydın canım çok sevindim vallaMerhabalar, bugün doktor kontrolüm vardı. Yumurtalar istenilen olgunluğa ulaşmış sag sol toplam 20 üstünde yumurtam varmış, e2 içinde kan verdim ama değerimin yuksek çıkacağını söyledi zaten kasik ağrılarımda var. bu gece 10.30 2 tane gonapeptyl vuracağım cuma sabah ta toplama işlemi için gideceğiz.
Inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur güzel guzel sonuçlar aliriz insallahAyyy hayırlısı olsun inşallah canım
Sağol canım bide hayırlısıyla cumayı atlatır kaliteli yumurtalar çıkarsa inşallah zor kısmı atlatacağız.Hadi gözünaydın canım çok sevindim valla
Sanırım sadece 1. Gün 2. Gün 4 hücreli oluyormuş... 5. Gün 120 den fazlaEvet ondan bekliyorum canımbizimki öğleden sonra arıyor sperm tahlili içinde öyle yapmıştı 2. Gün dölleneb n olmuyor mu acaba sadece 1. Gün mü döllenme oluyor
Aradılar şimdi canım 22 yumurtadan 19u olgunmuş 8i döllenmiş diğerlerine 1 2 gün daha bakıp dönecekSanırım sadece 1. Gün 2. Gün 4 hücreli oluyormuş... 5. Gün 120 den fazla
İnşallah canım hayırlı olsun inşallah yeni tedavinMerhabalar benim de ilk tup bebek denemem. 36 yasimdayim 9 yil once normal yollarla bir cocugum oldu. 13 aydir ikinciyi deniyorum, simdilik nasip olmadi. Bu surecte tahlillerimiz normal, hsg normal, ilacsiz ve ilacli yumurta takibi yaptim dollenme olmadi, igneli asilama yapmayi denedim 2 kez ilkinde yumurta buyumedi, ikincide erken catladi. Son kez ilacli asilama ile gecen ay denedim tam istedigimiz gibi yumurta oldu ama tutmadi. SAT 29Ocak, 30unda tedaviye basladim. Bu kez sabahlari 300 gonalF, aksamlari merional, gunduz omega3 ve multivitamin aliyorum. Yarin kontolum var, cok heyecanliyim, 9 folikul vardi, ilaclar ne yapti acaba
Cocugum oldugu icin devlet destegi alamiyorum, ilaclar1950 tuttu, tup bebek 10500, fazla embryo olur ise dondurma 1700, Sakarya Ada Tıp hastanesi. Bekleyen herkese gonlune gore versin Allah.
İnşallah her şey yolunda giderMerhabalar benim de ilk tup bebek denemem. 36 yasimdayim 9 yil once normal yollarla bir cocugum oldu. 13 aydir ikinciyi deniyorum, simdilik nasip olmadi. Bu surecte tahlillerimiz normal, hsg normal, ilacsiz ve ilacli yumurta takibi yaptim dollenme olmadi, igneli asilama yapmayi denedim 2 kez ilkinde yumurta buyumedi, ikincide erken catladi. Son kez ilacli asilama ile gecen ay denedim tam istedigimiz gibi yumurta oldu ama tutmadi. SAT 29Ocak, 30unda tedaviye basladim. Bu kez sabahlari 300 gonalF, aksamlari merional, gunduz omega3 ve multivitamin aliyorum. Yarin kontolum var, cok heyecanliyim, 9 folikul vardi, ilaclar ne yapti acaba
Cocugum oldugu icin devlet destegi alamiyorum, ilaclar1950 tuttu, tup bebek 10500, fazla embryo olur ise dondurma 1700, Sakarya Ada Tıp hastanesi. Bekleyen herkese gonlune gore versin Allah.
Çok şükür kuzucumAradılar şimdi canım 22 yumurtadan 19u olgunmuş 8i döllenmiş diğerlerine 1 2 gün daha bakıp dönecek
Yarın da inşallah çok güzel haberler alırsın canımBen de çıktım şimdi hastaneden eve dönüyorum canım. 18 olgun yumurtam alınmış takip ediliyor. Yarın görüşeceğiz bakalım ne olacaklar
Aynen canım bende 4ü gitse çok sevincem hayırlısıyla inşallah giderlerÇok şükür kuzucumdoktor bana 4 ü 5. Güne giderse mükemmel olur dedi. Tutmazsa bir sonraki transfer için yedek tutarız diye İnşallah hepimizin öyle olur kuzum
3. Güne giden sayı bi fikir verir diye düşünüyorum senin 2 gün sonra yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?