- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
35 saat sonra.. 1.5 gün yaniKızlar çatlatma iğnesi vurulduktan kaç gün sonra opu oluyo
Hayırlısı olsun canım inşallahBu sabah opu oldum 24 tane topladılar ama halsizliğim ağrım çok oldu bu süreçte. E2 pazartesi 3000 geldi. Embriyolog yarın arayacak kaçı döllendi öğreneceğiz.
Hadi güzel haberler alırsın yarın inşallah, geçmiş olsunBu sabah opu oldum 24 tane topladılar ama halsizliğim ağrım çok oldu bu süreçte. E2 pazartesi 3000 geldi. Embriyolog yarın arayacak kaçı döllendi öğreneceğiz.
Bugün olması lazımdı onun da sankiogrtmn33 canım sen ne yaptın hiç sesin çıkmıyor, opu oldu mu yolunda mı her şey
YaaaYarın doktora gideceğim ben de eğer rahmim yeterli kalınlıktaysa transfer zamanını söyleyecek doktor.
Teşekkür ederim canım35 saat sonra.. 1.5 gün yani
Ayy canım be güzelYarın doktora gideceğim ben de eğer rahmim yeterli kalınlıktaysa transfer zamanını söyleyecek doktor.
Bu ikinci transferim 5 tane embriyom vardı 2 si transfer edildi 3 ü kaldıAyy canım be güzelinşallah güzel haberlerle gelirsin kaç embriyon var ilk transfer değil mi
Ayyy canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah herşey çok güzel gitsinBu ikinci transferim 5 tane embriyom vardı 2 si transfer edildi 3 ü kaldı
Elimde sperm sayısı azdı benim de rahmim yeterki kalınlığa ulaşmıyor ilaçlarla anca.Ayyy canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah herşey çok güzel gitsinprobleminiz var mıydı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimElimde sperm sayısı azdı benim de rahmim yeterki kalınlığa ulaşmıyor ilaçlarla anca.
Bu bende de oldu canım ama dün hafifledi bugün geçti gibiOpu sonrası bağırsak her hareket ettiğinde ciddi bir ağrı artışı yaşayan ben miyim?
Bağırsak hareket etmediğinde de ağrıyormakat bölgemde bası var gibi. Oy oy ağrı kesici alabilirsin dediler ama almak istemiyorum
Bana sabah akşam antibiyotik yanına ağrı kesici de verdiler, içmek istememenin Bi sebebi var mı?Opu sonrası bağırsak her hareket ettiğinde ciddi bir ağrı artışı yaşayan ben miyim?
Bağırsak hareket etmediğinde de ağrıyormakat bölgemde bası var gibi. Oy oy ağrı kesici alabilirsin dediler ama almak istemiyorum
İlk Bi kabız olmuştum, sonra hareketlenmişti tekrar normal benceKızlar bende bağırsak hareketlenmesi şimdiden var normal mi daha opu olmadı bir hafta oldu bugün iğneleri vurulalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?