şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Gecmis olsun Pozitifi getirecek 1 tanesi cikar insallah saglikla, hayirlisiyla.. cok heycanli surecler

Canm sayı olarak çok iyi bence bende üzülünce kötü bişey oldu sandım zaten 30u birden dolu olması zor kuzum nasıl ağrın falan var mı ya çok heyecanlıyım ben
Yok doktor hayal kırıklığıyla konuştu ben de anestezi etkisinde yazmışım. Yoksa çok şükür sayı çok çok iyi 2 tane yeterdi zaten niyetim şımarıklık değildi vallahi tamamen anestezi mod

Ağrım oldu kuzum soldan, ağrım var deyince iğne vurdular. Bi ağrı kesici, bi antibiyotik, bi de mide koruyucu verdi... Ağrı öyle dayanılmayacak gibi değil bu arada korkma

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün çatlatma iğnemi olup çarşamba 9’da opu ya gireceğim. Benim yumurtalıklarım direnç gösterdiği için 21. Günde mutlu sona ulaşabildim. Yıpratıcı bir süreç oldu biraz. Son 10 günde her iki günde bir opu kararı beklerken tekrar tekrar iğne eklemek gerçekten çok yordu. Ama çok şükür 30+ Folikül olgunlaştı. Ama an itibariyle artık destek olmadan oturup kalkamıyorum. Öyle bir şişkinlik ve ağırlık hissi. Sürekli idrara çıkma isteği baskıdan dolayı. Doktorum hepsinin normal olduğunu söyledi. Çarşamba sabahı beklemekten başka yapcak bişi kalmadı bakalım

Gecmis olsun simdiden bol bol yumurta olmus, beklemeye degmis diyebiliriz ama ilk defa 21 gun surdugunu duyuyorum, sasirdim. Sebebi nedir? Pko mu? Bir de hangi merkezde tedavi oluyorsun? Meraktayim

Gecmis olsun simdiden bol bol yumurta olmus, beklemeye degmis diyebiliriz ama ilk defa 21 gun surdugunu duyuyorum, sasirdim. Sebebi nedir? Pko mu? Bir de hangi merkezde tedavi oluyorsun? Meraktayim
Evet her iki yumurtalığımda ileri derece pko kendimi bildim bileli. Kilo da var biraz.
İlk deneme olduğu için aşırı yüksek dozla başlamak istemedi doktor aşırı uyarılmayı önlemek için. Ama aynen beklemeye değdi çok şükür.
Ben Sivas’ta tedavi görüyorum canım. Opu-transfer Kayseri Acıbadem’de olacak. Kendi doktorum yapacak yine.

Sayın çok iyi canım maşallah doktorda ne hayal kırıklığı yapıyorsa ayyy şimdi daha çok heyecanlı yarın ararlar seni inşallah embriyon çok olur canım benim dayanılmıcak gibi Olsada yapacağım bişey yok katlanıcaz artık canım ayy sonu artık inşallah

Hayırlısı olsun canım hepimiz art arda opuya giriyoruz bende yarın 8.30da giricem hayırlısıyla inşallah güzel geçer hepimizin

Benim de böbreklerim ağrıyordu artık inşallah güzel sonuçlar alırsın sona az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…