- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Gecmis olsunYumurta toplama yapıldı bugün. Beklediği sayıyı alamadı doktor... Sol taraftan sadece 3 tane dolu yumurta var, foliküller in hepsi boş çıkmış. Toplam 15 yumurta toplamışlaryarın kaçı döllenecek bakalım...
Canım boş olmayan kaç yumurtan var?Yumurta toplama yapıldı bugün. Beklediği sayıyı alamadı doktor... Sol taraftan sadece 3 tane dolu yumurta var, foliküller in hepsi boş çıkmış. Toplam 15 yumurta toplamışlaryarın kaçı döllenecek bakalım...
15 i dolu kuzum sağdan 12 soldan 3 gelmiş. Pco sebebiyle doktor 30 bekliyorduCanım boş olmayan kaç yumurtan var?
Hiç korkma iğneleri hepsini kendim yaptım acıtmıyor bileHasta olmayı bekliyorum subatın 10 gibi iğnelerle baslicaz dedi doktor korkuyorum
Canm sayı olarak çok iyi bence bende üzülünce kötü bişey oldu sandım15 i dolu kuzum sağdan 12 soldan 3 gelmiş. Pco sebebiyle doktor 30 bekliyordu
Canım bi fikrim yok bu konuda ilk kullancamKizlar merhaba, estrifem tabletler doktor yazmasa da eczaneden alabiliyor muyuz? Recete mi istiyorlar.?
Yok doktor hayal kırıklığıyla konuştu ben de anestezi etkisinde yazmışım. Yoksa çok şükür sayı çok çok iyiCanm sayı olarak çok iyi bence bende üzülünce kötü bişey oldu sandımzaten 30u birden dolu olması zor kuzum nasıl ağrın falan var mı ya çok heyecanlıyım ben
Çok teşekkür ederimGecmis olsunPozitifi getirecek 1 tanesi cikar insallah saglikla, hayirlisiyla.. cok heycanli surecler
Gecmis olsun simdidenMerhaba arkadaşlar, ben de bugün çatlatma iğnemi olup çarşamba 9’da opu ya gireceğim. Benim yumurtalıklarım direnç gösterdiği için 21. Günde mutlu sona ulaşabildim. Yıpratıcı bir süreç oldu biraz. Son 10 günde her iki günde bir opu kararı beklerken tekrar tekrar iğne eklemek gerçekten çok yordu. Ama çok şükür 30+ Folikül olgunlaştı. Ama an itibariyle artık destek olmadan oturup kalkamıyorum. Öyle bir şişkinlik ve ağırlık hissi. Sürekli idrara çıkma isteği baskıdan dolayı. Doktorum hepsinin normal olduğunu söyledi. Çarşamba sabahı beklemekten başka yapcak bişi kalmadı bakalım
Evet her iki yumurtalığımda ileri derece pko kendimi bildim bileli. Kilo da var biraz.Gecmis olsun simdidenbol bol yumurta olmus, beklemeye degmis diyebiliriz ama ilk defa 21 gun surdugunu duyuyorum, sasirdim. Sebebi nedir? Pko mu? Bir de hangi merkezde tedavi oluyorsun? Meraktayim
Sayın çok iyi canım maşallah doktorda ne hayal kırıklığı yapıyorsaYok doktor hayal kırıklığıyla konuştu ben de anestezi etkisinde yazmışım. Yoksa çok şükür sayı çok çok iyi2 tane yeterdi zaten niyetim şımarıklık değildi vallahi tamamen anestezi mod
Ağrım oldu kuzum soldan, ağrım var deyince iğne vurdular. Bi ağrı kesici, bi antibiyotik, bi de mide koruyucu verdi... Ağrı öyle dayanılmayacak gibi değil bu arada korkma
Hayırlısı olsun canım hepimiz art arda opuya giriyoruz bende yarın 8.30da giricem hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar, ben de bugün çatlatma iğnemi olup çarşamba 9’da opu ya gireceğim. Benim yumurtalıklarım direnç gösterdiği için 21. Günde mutlu sona ulaşabildim. Yıpratıcı bir süreç oldu biraz. Son 10 günde her iki günde bir opu kararı beklerken tekrar tekrar iğne eklemek gerçekten çok yordu. Ama çok şükür 30+ Folikül olgunlaştı. Ama an itibariyle artık destek olmadan oturup kalkamıyorum. Öyle bir şişkinlik ve ağırlık hissi. Sürekli idrara çıkma isteği baskıdan dolayı. Doktorum hepsinin normal olduğunu söyledi. Çarşamba sabahı beklemekten başka yapcak bişi kalmadı bakalım
İnşallah valla canım. Ağrısız sızısız geçer gider inşallah senin deHayırlısı olsun canım hepimiz art arda opuya giriyoruz bende yarın 8.30da giricem hayırlısıylainşallah güzel geçer hepimizin
Hadi hayırlısıyla senden de güzel haberler alalımHayırlısı olsun canım hepimiz art arda opuya giriyoruz bende yarın 8.30da giricem hayırlısıylainşallah güzel geçer hepimizin
Benim de böbreklerim ağrıyordu artıkMerhaba arkadaşlar, ben de bugün çatlatma iğnemi olup çarşamba 9’da opu ya gireceğim. Benim yumurtalıklarım direnç gösterdiği için 21. Günde mutlu sona ulaşabildim. Yıpratıcı bir süreç oldu biraz. Son 10 günde her iki günde bir opu kararı beklerken tekrar tekrar iğne eklemek gerçekten çok yordu. Ama çok şükür 30+ Folikül olgunlaştı. Ama an itibariyle artık destek olmadan oturup kalkamıyorum. Öyle bir şişkinlik ve ağırlık hissi. Sürekli idrara çıkma isteği baskıdan dolayı. Doktorum hepsinin normal olduğunu söyledi. Çarşamba sabahı beklemekten başka yapcak bişi kalmadı bakalım
İnşallah canım benimİnşallah valla canım. Ağrısız sızısız geçer gider inşallah senin de
İnşallah canım benim yazarım tabiiHadi hayırlısıyla senden de güzel haberler alalımhabersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?