şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Çok doğru bi seçim canım aşılama boşa zaman ve para kaybı bide başarı yüzdesi çok az insan olumsuz sonuçla karşılaşınca moralide bozuluyor hayırlı olsun inşallah canım tedavin inşallah güzel sonuçlar alırız

Nereye hangi doktora ön görüşmeye gittin canım. İzlenimleri nedir
Diyarbakır bahçeciye gittim canım izlenim yi güzeldi herşey yer temiz insanlar güler yüzlü ön görüşe olsa da doktor öyle başına savmıyor sorduğumuz herşeyi yanıtladı eşime pek brşöey sormadı hep bana sordu anlaşma sağladık biz adet olmayı bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız buradan

İnşallah canım

Yumurta toplama yapıldı bugün. Beklediği sayıyı alamadı doktor... Sol taraftan sadece 3 tane dolu yumurta var, foliküller in hepsi boş çıkmış. Toplam 15 yumurta toplamışlar yarın kaçı döllenecek bakalım...

Sağol kuzum benim Allah ın izniyle hepimiz güzel mutlu haberler alırız inşallah bu yolda

Bende bugün ilk kontrolüme gittim doktor gayet yolunda herşey dedi bir tarafta 8, 9,10 boyutlarında diğer taraftan 7,8,10 dedi normalde çarşamba günü de çağıracaktım gerek yok dedi rahmin de kalınlaşmaya başlamış dedi ilaç etkisini göstermeye başlamış dedi çarşamba günü cetrocide başlicam üç gün vurulcakmışım cumaya kadar bakalım sonrası nasıl ilerlicek hemşire tahminen cuma günü çatlatma iğnesi yaptırır doktor hanım dedi ama bakalım inşallah herşey yolunda gider ya bide ben ikiz istiyorum ama doktor yaşınız genç olduğu için devlet izin vermiyor dedi ama ben yinede ısrar edicem ikiz olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…