- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Bugün Boş günde cetrodite vurdum Bi tane o kadar. Yarın opuİnşallah canım sen şimdi başka ilaç kullanıyor musun transfere kadar
Çok doğru bi seçim canım aşılama boşa zaman ve para kaybı bide başarı yüzdesi çok az insan olumsuz sonuçla karşılaşınca moralide bozuluyor hayırlı olsun inşallah canım tedavin inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar bende gonalf kullanıyorum bugün üçüncü iğnem var 225 ml vuruyorum ayrıyeten azomax, dostinex, d vitamini ve folik asit kullanıyorum eşimde azomax kullanıyor pazartesi günü kontrol var benim de ilk denemem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu yoldabende de pko başlangıcı var prolaktin 45 çıktı iki yumurtalık da da kist görünümü var dedi doktor iki buçuk yıllık evliyim eşim varikosel Di ameliyat oldu değerleri düzeldi bir buçuk sene geçti ameliyattan doktor aşılama ya da tüp bebek önerdi biz tüp bebek seçtik bakalım hayırlısı ile olur inşallah bebiş
Hayırlısı olsun inşallah canımBugün Boş günde cetrodite vurdum Bi tane o kadar. Yarın opu
8 de hastanede olcam, 9 da alacaklar... Çok heyecan çok!Hayırlısı olsun inşallah canımsabah kaçta opu
Evet estrofem coraspin decavit alıyorumİnşallah canım sen şimdi başka ilaç kullanıyor musun transfere kadar
Ayy inşallah güzel geçer canım8 de hastanede olcam, 9 da alacaklar... Çok heyecan çok!
Banada estrofem ve d vitamini yazdı canımEvet estrofem coraspin decavit alıyorum
Ne zaman olacak transferEvet estrofem coraspin decavit alıyorum
İnşallah hayırlısı ile gelir bebislerimizBanada estrofem ve d vitamini yazdı canım
10 Şubat kontrol e gideceğim 15 Şubat gibi herşey yolunda giderse emanetini transfer ederiz dedi doktor hanımNe zaman olacak transfer
İnşallah canım inşallahİnşallah hayırlısı ile gelir bebislerimiz
Diyarbakır bahçeciye gittim canım izlenim yi güzeldi herşey yer temiz insanlar güler yüzlü ön görüşe olsa da doktor öyle başına savmıyor sorduğumuz herşeyi yanıtladı eşime pek brşöey sormadı hep bana sordu anlaşma sağladık biz adet olmayı bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız buradanNereye hangi doktora ön görüşmeye gittin canım. İzlenimleri nedir
İnşallah canımDiyarbakır bahçeciye gittim canım izlenim yi güzeldi herşey yer temiz insanlar güler yüzlü ön görüşe olsa da doktor öyle başına savmıyor sorduğumuz herşeyi yanıtladı eşime pek brşöey sormadı hep bana sordu anlaşma sağladık biz adet olmayı bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız buradan
Merhabalar, ben bugun doktor kontrolumden geldim. İğnemin 7. Günü Solda 7 tane, sağda 4 tane 16mm ve geriden gelen 11-14mm arasında yaklasik 10 tane yumurtam varmış. Doktorum E2 değerime bugün bakmadı çarşamba tekrar gideceğim ozaman bakacak ve büyük ihtimal cuma günüde toplama işlemi yapılacağını soyledi. Şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyor çarşambaya kadar iğneye de devam edecegim. Sizlerden de inşallah güzel haberler aliriz
Hasta olmayı bekliyorum subatın 10 gibi iğnelerle baslicaz dedi doktor korkuyorumşubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Sağol kuzum benim Allah ın izniyle hepimiz güzel mutlu haberler alırız inşallah bu yoldaÇok doğru bi seçim canım aşılama boşa zaman ve para kaybı bide başarı yüzdesi çok az insan olumsuz sonuçla karşılaşınca moralide bozuluyor hayırlı olsun inşallah canım tedavin inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?