şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Dayanamadım ben aradım :) tam dosyaları almış embriyolog aramaya başlayacakmış hemen söyledi :) Ben dün yanlış anlamışım 18 olgun değil tüm toplanan yumurtaymış. Benim bir de tüm yumurtalarımı toplamamışlar birazını bırakmışlar nedense doktora gittiğimde soracağım sebebini. Ben acil opuya alınmıştım şiddetli ağrıdan dolayı yumurtalıkların dönmesinden şüphelenilmişti. Onla mı alakalı acaba bilemedim

18 yumurtanın 14’ü olgun çıkmış. Şuan için 10’u döllenmiş. Ama diğer 4ünü de takip ediyoruz yine geç döllenme olabiliyor dedi. Yarın aramayacaklarmış 3. Gün tekrar görüşürüz dediler. Çok heyecanlıymış bu süreç valla

Küçükleri almayabiliyorlar doktorum bende de küçükleri almamış,belki küçükleri bırakmışlardır. Sayı çok güzel maşallah

Gün 11 de başlıyor ve bitiyor benim için hadi yarın olsun diye diye geziyorum hem de ne heyecan

Ayy canım çok güzel aynen valla bu süreç çok heyecanlı

Eveet, ilk kontrolumu oldum, 10-15 mm arasinda 10 folikul var. Catlatmama ignesini olmaya basladim, sabah 300 GonalF, aksam merional 2 gun daha boyle; cmt kontrol. Herhalde sali bir kontrol daha ve sonra Opu diye bekliyorum.. Bakalim mevlam neler gosterir, ilk denemem oldugu icin heyecanla ve tecrubesizlikle yazdim...

Azalmadan devam eder inşallah yine canım

Gayet güzel maşallah aynen 4 günde bir kontrol son kontrolde çatlatma iğneni vur artık diyor

Yok canım ya yarın arayacak sanırım 2 günde 1 arayacağım dedi senin zaten 2 gün daha dayansa Allahın izniyle

Aa ciddi misiniz, bilmeden nar suyu ictim bugun, yarasin insallah :))
Canım link atacaktım ama atamadım google yaz bak rahim duvarını nar suyu kalınlaştırıyor mu diye orda çıkıyo bende burada topiklerde gördüm ama transferden 1 2 gün önce içme bırak yine canım nolur nolmaz

Merhaba bayanlar bende 5. tüp bebek denemesine Kasım ayında başladım. Şuan dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyomuz var. Bu denemede doktorumuz mikroçip ve genetik tarama önerdi. Çok şükür 2 tane sağlıklı 5. gün embriyomuz var. Şuan adet olmayı bekliyorum sonrasında transfer yapılacak.

Gözün aydın canım benim çok sevindim inşallah herşey çok güzel ilerler

Sorununuz neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…