- 4 Ocak 2020
- 412
- 136
- 53
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Canım cetrodite karından mı koldan mı vurundunCamım sen çatlatma iğnesini ne zaman yapcaksın
Ohh maşallah çok sevindim Rabbim iyi haberlerle taçlandırsın inşallah
Ayyy canım bu harika ben havuç suyu nar suyu kalınlaştırıyor diye biliyorum buarada
İnşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırsın kuzum
Karından canımCanım cetrodite karından mı koldan mı vurundun
İnşallah herşey çok güzel gider canımDün opu yapıldı. 24 adet toplanmıştı.
16 olgun 3ü olguna yakın yumurtadan 17 tanesi döllenmiş görünüyorUmarım sayıca çok azalmadan pazartesiye varırız
İnşallahDün opu yapıldı. 24 adet toplanmıştı.
16 olgun 3ü olguna yakın yumurtadan 17 tanesi döllenmiş görünüyorUmarım sayıca çok azalmadan pazartesiye varırız
Hepsini de mi karındanCanım cetrodite karından mı koldan mı vurundun
Evet canım hepsi karındandı benimHepsini de mi karından
Merhaba doktorunuz kim acaba?Dün opu yapıldı. 24 adet toplanmıştı.
Adana bülent haydardedeoğlu.Merhaba doktorunuz kim acaba?
Climara fort ile başlatıyor beni doktorum, östrojen bandajı sanırım.. adetime 4 gün kala başlıcamPatch derken?
Benim tüplerim de tıkanıklık vardı ameliyatla aldırmak zorunda kaldım. Birde PCO var bende ama bu rahatsızlık tüp bebek için sorun olmuyor. 2 kez Konya da 1 Kez Eskişehir de 1 kez de İstanbul da denedik bu kez yine İstanbul da farklı bir merkezde deniyoruz. İlk 3 denemede 3. gün embriyosu transfer edildi 1 kez kimyasal gebelik oldu diğerleri hep negatifti. 4. denememizde embriyomuzun kalitesinden şüphelendi doktorumuz 5. güne kadar gelip gelmeyeceğini kontrol edeceğim dedi ve dediği gibi 5.güne ulaşmadı embriyo o nedenle transfer yapılmadı. Daha sonra eşimden farklı testler istedi ve sperm morfolojisinde orta derecede sorun olduğunu öğrendik deneme yapmadan önce bu testleri neden yapmadıklarını düşündük ve o merkezi bıraktık. Çünkü öncesinde 3 başarısız denememiz zaten vardı hepsi 3.gün embriyosuydu zaten. Bu son denememizden sonra 3 yıl ara verdik maddi ve manevi olarak kendimizi anca toparlayabildik. Şimdi tedavi olduğum merkezdeki doktorum en başta tüm testleri istedi mikroçip ve genetik tarama yapacağız dedi çok farklı ilaçlar kullandım bu kez ayrıca vitamin ilaçlarıda kullandık 5.güne kadar giden ve genetik taramadan sağlam gelen 2 embriyomuz oldu Allaha binlerce kez şükürler olsun transfer sürecinde doktorum bağışıklıkla ilgili serum da yapacağını söyledi. İnşallah bu kez yüzümüz güler Rabbim katından bizlere hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip eder.Sorununuz neydi canım
İnşallah Canım teşekkür ederimGözün aydın canım benim çok sevindim inşallah herşey çok güzel ilerler
Ay canım çok şeyler yaşamışsın inşallah herşey bu defa çok güzel gider kimi yer sadece ticaret amacıyla yaklaşıyor bizim umutlarımız hayallerimiz maddi manevi yıpranmışlığımız onlar için bişey ifade etmiyor onlar çark dönsün diye bakıyor ama inşallah bu kez çok güzel haberler alırsın daha temkin adımlarla ilerliyosun ne güzel bende ilk görüştüğüm doktor rahim dışındaki 3.5 cm miyom için ameliyat dedi hiçbişeye bakmadan malesef böyle insanlar var Allah hepimizi hayırlı Allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın inşallahBenim tüplerim de tıkanıklık vardı ameliyatla aldırmak zorunda kaldım. Birde PCO var bende ama bu rahatsızlık tüp bebek için sorun olmuyor. 2 kez Konya da 1 Kez Eskişehir de 1 kez de İstanbul da denedik bu kez yine İstanbul da farklı bir merkezde deniyoruz. İlk 3 denemede 3. gün embriyosu transfer edildi 1 kez kimyasal gebelik oldu diğerleri hep negatifti. 4. denememizde embriyomuzun kalitesinden şüphelendi doktorumuz 5. güne kadar gelip gelmeyeceğini kontrol edeceğim dedi ve dediği gibi 5.güne ulaşmadı embriyo o nedenle transfer yapılmadı. Daha sonra eşimden farklı testler istedi ve sperm morfolojisinde orta derecede sorun olduğunu öğrendik deneme yapmadan önce bu testleri neden yapmadıklarını düşündük ve o merkezi bıraktık. Çünkü öncesinde 3 başarısız denememiz zaten vardı hepsi 3.gün embriyosuydu zaten. Bu son denememizden sonra 3 yıl ara verdik maddi ve manevi olarak kendimizi anca toparlayabildik. Şimdi tedavi olduğum merkezdeki doktorum en başta tüm testleri istedi mikroçip ve genetik tarama yapacağız dedi çok farklı ilaçlar kullandım bu kez ayrıca vitamin ilaçlarıda kullandık 5.güne kadar giden ve genetik taramadan sağlam gelen 2 embriyomuz oldu Allaha binlerce kez şükürler olsun transfer sürecinde doktorum bağışıklıkla ilgili serum da yapacağını söyledi. İnşallah bu kez yüzümüz güler Rabbim katından bizlere hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip eder.
Çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer güzel haberi alırsınız, emekleriniz karşılıksız kalmaz. Amh’ınız da mı düşük? Düşük amh’da genetik tarama iyi oluyor sanırım, benim doktorum da genetik tarama yapalım dedi, umarım bizimkilerde sorunsuz çıkar taramdaBenim tüplerim de tıkanıklık vardı ameliyatla aldırmak zorunda kaldım. Birde PCO var bende ama bu rahatsızlık tüp bebek için sorun olmuyor. 2 kez Konya da 1 Kez Eskişehir de 1 kez de İstanbul da denedik bu kez yine İstanbul da farklı bir merkezde deniyoruz. İlk 3 denemede 3. gün embriyosu transfer edildi 1 kez kimyasal gebelik oldu diğerleri hep negatifti. 4. denememizde embriyomuzun kalitesinden şüphelendi doktorumuz 5. güne kadar gelip gelmeyeceğini kontrol edeceğim dedi ve dediği gibi 5.güne ulaşmadı embriyo o nedenle transfer yapılmadı. Daha sonra eşimden farklı testler istedi ve sperm morfolojisinde orta derecede sorun olduğunu öğrendik deneme yapmadan önce bu testleri neden yapmadıklarını düşündük ve o merkezi bıraktık. Çünkü öncesinde 3 başarısız denememiz zaten vardı hepsi 3.gün embriyosuydu zaten. Bu son denememizden sonra 3 yıl ara verdik maddi ve manevi olarak kendimizi anca toparlayabildik. Şimdi tedavi olduğum merkezdeki doktorum en başta tüm testleri istedi mikroçip ve genetik tarama yapacağız dedi çok farklı ilaçlar kullandım bu kez ayrıca vitamin ilaçlarıda kullandık 5.güne kadar giden ve genetik taramadan sağlam gelen 2 embriyomuz oldu Allaha binlerce kez şükürler olsun transfer sürecinde doktorum bağışıklıkla ilgili serum da yapacağını söyledi. İnşallah bu kez yüzümüz güler Rabbim katından bizlere hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip eder.
Adanada mı yaşıyorsun canımAdana bülent haydardedeoğlu.
Bence türkiyede en iyi beş doktordan biridir. O derece araştırdım ve kendisine ulaştım. Bende doktorum ve tüp bebek yapmayı son seçenek olarak düşünen çok etik davranan bir hekim. Yakınsanız öneririm.
Haber var mıAdanada mı yaşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?