şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kabızlık beni de aşırı darlıyo artık yaben kayısı suyuna falan da inanmıyorum o kadar içtim kesinlikle işlemiyor

Kabızlık beni de aşırı darlıyo artık yaben kayısı suyuna falan da inanmıyorum o kadar içtim kesinlikle işlemiyor
Aynen bende kayısı yiyip duruyorum ağaç çıkıcak kuru kayısı ağacı aradım bugün hemşireyş oda hemen ilaç yazmayalım dedi aç karınla su iç dedi olmazsa yazalım dedi

Ozaman o aşılama içindir
Yok canım aşılamada da aşılamanın ertesi günü istiyorlar birliktelik ama tüp bebek yaptırıyorsan birliktelik hiç yok ben 2 ay beklicem yumurta toplama oldu salı ilişki yok dediler düşün

Opudan önce bir iki kaçamak yapmış olabilirim çatlatma iğnesi den sonra yok strese giriyorlar yumurtalar
Opudan önceki kaçamaklarda sıkıntı yok. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkiye girmek çok mantıklı değil. Aradan kaçan dölleyen olur falan ortalık karışmasın

Amin kuzum ya
Benim 9 kaldı bugün 4. Gün 2si geriden geliyor 7 si günüyle uyumlu
Yarına 4 olsun razıyım üstü sürpriz olur
Canım hiç belli olmaz inan benim 8 döllenmişti ilk gün üzüldüm yarısından fazla giderse diye bak 3 daha döllenmiş belli olmaz kuzucum 7sinin hepsi gidicek bence Allahın izniyle 2side belli olmaz yetişir kuzum zaten sondasın artık sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…