- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Yok canım ya öğleden sonra arıyor geneldeHaber var mı
EvetAdanada mı yaşıyorsun canım
Şimdi aradı canım 8di döllenen ilk gün şimdiHaber var mı
Bende hataydayım burda palmiye kafama yatmasaydı ona gelecektim
Aradı şimdi canım 8i döllenmişti ilk gün şimdi 11miş bi sıkıntı yok pazar görüşürüz karar veririz dedi inşallah kayıp olmadan gider canım yaHaber var mı
Aynen bende kayısı yiyip duruyorumKabızlık beni de aşırı darlıyo artık yaben kayısı suyuna falan da inanmıyorum o kadar içtim kesinlikle işlemiyor
Birşey sorcam yumurta çatlatma vurulunca eşinizle beraber olunuyormuş doğrumu35 saat sonra.. 1.5 gün yani
Tüp bebek yaptırıyorsan hayır canım birliktelik yokBirşey sorcam yumurta çatlatma vurulunca eşinizle beraber olunuyormuş doğrumu
Tüp bebek yaptırıyorsan hayır canım birliktelik yok
Yok canım aşılamada da aşılamanın ertesi günü istiyorlar birliktelik ama tüp bebek yaptırıyorsan birliktelik hiç yok ben 2 ay beklicem yumurta toplama oldu salı ilişki yok dediler düşünOzaman o aşılama içindir
O klomen tedavisi için öyle kuzum buaradaOzaman o aşılama içindir
Opudan önce bir iki kaçamak yapmış olabilirimBirşey sorcam yumurta çatlatma vurulunca eşinizle beraber olunuyormuş doğrumu
O enfeksiyon kapma diye ilk 1 hafta sanırım kuzu 2 ay için değilYok canım aşılamada da aşılamanın ertesi günü istiyorlar birliktelik ama tüp bebek yaptırıyorsan birliktelik hiç yok ben 2 ay beklicem yumurta toplama oldu salı ilişki yok dediler düşün
Amin kuzum yaAradı şimdi canım 8i döllenmişti ilk gün şimdi 11miş bi sıkıntı yok pazar görüşürüz karar veririz dedi inşallah kayıp olmadan gider canım ya
Aaa bende 2 ay için sanıyordumO enfeksiyon kapma diye ilk 1 hafta sanırım kuzu 2 ay için değil
Opudan önceki kaçamaklarda sıkıntı yok. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkiye girmek çok mantıklı değil. Aradan kaçan dölleyen olur falan ortalık karışmasınOpudan önce bir iki kaçamak yapmış olabilirimçatlatma iğnesi den sonra yok strese giriyorlar yumurtalar
Canım hiç belli olmaz inan benim 8 döllenmişti ilk gün üzüldüm yarısından fazla giderse diye bak 3 daha döllenmiş belli olmaz kuzucum 7sinin hepsi gidicek bence Allahın izniyle 2side belli olmaz yetişir kuzum zaten sondasın artık senAmin kuzum ya
Benim 9 kaldı bugün 4. Gün 2si geriden geliyor 7 si günüyle uyumlu
Yarına 4 olsun razıyımüstü sürpriz olur
Ayy bende bu günleri görsem inşallah Allahın izniyleYarın 5. Gün zaten sona geldik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?