şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Opudan önceki kaçamaklarda sıkıntı yok. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkiye girmek çok mantıklı değil. Aradan kaçan dölleyen olur falan ortalık karışmasın
Kız zaten öyle bişey olsaydi biz tüpe kalkışırmıydık şimdiye ortalık karışmadığı için bu durumdayız

Aradı şimdi canım 8i döllenmişti ilk gün şimdi 11miş bi sıkıntı yok pazar görüşürüz karar veririz dedi inşallah kayıp olmadan gider canım ya
Çok sevindim canım sayının artmasına inşallah hepsi sağlıkla devam eder

Aynen bende kayısı yiyip duruyorum ağaç çıkıcak kuru kayısı ağacı aradım bugün hemşireyş oda hemen ilaç yazmayalım dedi aç karınla su iç dedi olmazsa yazalım dedi
L lusin ve Skrkz17 ben de aynı dertten muzdariptim, doktor ilaca da izin vermedi yumurtalık dönme riskim olduğu için. Buralarda biyerlerde gördüm bende havuç suyu. Nasıl rahatlattı beni. Ayıptır söylemesi önce gaz çıkışı sağladı sonra kabızlık gitti. Kayısı falan bende de fayda etmedi hiç. Havuç suyu deneyebilirsiniz bence

bana ilk 4 gün gonal f-225 dedı pazartesı alttan bakacam başka iğneye başlıcaz dedı e2 değerim 98 çıktı
E2 toplamadan önce çok önemli canım benim adet dönemi 60lardaydı opu öncesi 5915di ve üzerine ilaç kullanmaya devam ettim artmıştır daha zaten bende baş ağrısı mide bulantısı yapmıştı bu

Havuç suyu deniyim Ozaman canım çünkü kayısı bende de etkilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…