- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Kız zaten öyle bişey olsaydi biz tüpe kalkışırmıydık şimdiye ortalık karışmadığı için bu durumdayızOpudan önceki kaçamaklarda sıkıntı yok. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkiye girmek çok mantıklı değil. Aradan kaçan dölleyen olur falan ortalık karışmasın
Senden bi haber var mı canımOpudan önceki kaçamaklarda sıkıntı yok. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkiye girmek çok mantıklı değil. Aradan kaçan dölleyen olur falan ortalık karışmasın
Çok sevindim canım sayının artmasınaAradı şimdi canım 8i döllenmişti ilk gün şimdi 11miş bi sıkıntı yok pazar görüşürüz karar veririz dedi inşallah kayıp olmadan gider canım ya
Ben de dun transferimi oldum..ilk transfer ..bekliyoruz :)şubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Canım inşallah kavuşursun miniğineBen de dun transferimi oldum..ilk transfer ..bekliyoruz :)
İnşallah canım 2 gün daha atlatsam hayırlısıylaÇok sevindim canım sayının artmasınainşallah hepsi sağlıkla devam eder
bnde gonal f 225 kullanıyorum 2.günümBen de dun transferimi oldum..ilk transfer ..bekliyoruz :)
Senden haber var mı canımÇok sevindim canım sayının artmasınainşallah hepsi sağlıkla devam eder
siz kaçlık kullandnzİnşallah canım 2 gün daha atlatsam hayırlısıylaçok heyecanlı bi süreçmiş bu yaa
Beni yarın arayacaklar canım bugün yokSenden haber var mı canım
tesekkur ederim cok ..donmus embryo transfer oldu.. 5inci gun embryosu..1 yildir donmus bekliyordu :)Canım inşallah kavuşursun miniğinetaze transfer mi oldun kaçıncı gün embriyosu
benim 1 sene once toplanmisti yumurtalarim.. ne kullandim ic hatirlamiyorum cidden. ama sabah aksam iki igneydi..bnde gonal f 225 kullanıyorum 2.günüm
L lusin veAynen bende kayısı yiyip duruyorumağaç çıkıcak kuru kayısı ağacı aradım bugün hemşireyş oda hemen ilaç yazmayalım dedi aç karınla su iç dedi olmazsa yazalım dedi
Canım ben 150 ile başladım gonal f son 3 güb 225 vurdum ohsstan korktuğu için az verdi bide merional vermişti kuzum banasiz kaçlık kullandnz
Ayyy ya bugün geçmez sanaBeni yarın arayacaklar canım bugün yok
bana ilk 4 gün gonal f-225 dedı pazartesı alttan bakacam başka iğneye başlıcaz dedı e2 değerim 98 çıktıCanım ben 150 ile başladım gonal f son 3 güb 225 vurdum ohsstan korktuğu için az verdi bide merional vermişti kuzum bana
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım benimtesekkur ederim cok ..donmus embryo transfer oldu.. 5inci gun embryosu..1 yildir donmus bekliyordu :)
E2 toplamadan önce çok önemli canım benim adet dönemi 60lardaydı opu öncesi 5915di ve üzerine ilaç kullanmaya devam ettim artmıştır daha zaten bende baş ağrısı mide bulantısı yapmıştı bubana ilk 4 gün gonal f-225 dedı pazartesı alttan bakacam başka iğneye başlıcaz dedı e2 değerim 98 çıktı
İnşallah bol bol kaliteli yumurtan olsun canım benimbana ilk 4 gün gonal f-225 dedı pazartesı alttan bakacam başka iğneye başlıcaz dedı e2 değerim 98 çıktı
Havuç suyu deniyim Ozaman canım çünkü kayısı bende de etkilemediL lusin veSkrkz17 ben de aynı dertten muzdariptim, doktor ilaca da izin vermedi yumurtalık dönme riskim olduğu için. Buralarda biyerlerde gördüm bende havuç suyu. Nasıl rahatlattı beni. Ayıptır söylemesi önce gaz çıkışı sağladı sonra kabızlık gitti. Kayısı falan bende de fayda etmedi hiç. Havuç suyu deneyebilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?