- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Ben dün kahvaltıda bir su bardağı içtim. Akşam da yemekten önce yine bir bardak havuç elma portakal mandalina karışık içtim havuç ağırlıklı. Gece faydasını görmeye başladım valla. Şuan sıkıntı kalmadı şükürHavuç suyu deniyim Ozaman canım çünkü kayısı bende de etkilemedi
Ohh canım kurtulmuşsunBen dün kahvaltıda bir su bardağı içtim. Akşam da yemekten önce yine bir bardak havuç elma portakal mandalina karışık içtim havuç ağırlıklı. Gece faydasını görmeye başladım valla. Şuan sıkıntı kalmadı şükür
Ay benim ohss de olunca ikisi bir arada olmadı yani. Çok canım yanıyordu artık hareket ettikçe o baskıdanOhh canım kurtulmuşsunbende deniycem bu çatlatma iğnesi de yapıyor ya bende kabızlık
Kıyamam bu çektiklerimizi unuturcak inşallah miniklerimizAy benim ohss de olunca ikisi bir arada olmadı yani. Çok canım yanıyordu artık hareket ettikçe o baskıdan
Bugün 15e gerilemişiz inşallah Pazartesiye 8-10 yedeğim kalırSenden bi haber var mı canım
Havuç suyu da denedim ama çok işe yaramıyor bekunis başlayacağım olmazsaL lusin veSkrkz17 ben de aynı dertten muzdariptim, doktor ilaca da izin vermedi yumurtalık dönme riskim olduğu için. Buralarda biyerlerde gördüm bende havuç suyu. Nasıl rahatlattı beni. Ayıptır söylemesi önce gaz çıkışı sağladı sonra kabızlık gitti. Kayısı falan bende de fayda etmedi hiç. Havuç suyu deneyebilirsiniz bence
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol inşallah hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlarMerhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.
Kalır kuzum kalır Allahın izniyleBugün 15e gerilemişiz inşallah Pazartesiye 8-10 yedeğim kalır
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım dinlen bol bol inşallah hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlar
Canım bu bir ay beklemek acaba verimi düşürüyor mu hiç araştırdın mı yani transfer sonra olacak yaMerhabalar, bende pco var ve 25 ocakta adetimin 3. Günu 225mm gonal f ile tup bebek tedavisine başladım. 29 ocakta 5. Günümde kontrole gittiğimde toplam 20 ye yakın 12 ve 14 mm büyüklüğünde yumurtalarım vardı ve e2 değerime 2204 çıktı. Ohss riskim olduğu için transferi mart ayında yapacağını söyledi doktorum ve 1 şubata kadar 3 gün daha 225mm gonal f ve centotide iğne kullanmamı istedi. Pazartesi tekrar ultrason kontrolüne gideceğim. Daha önce de ohss olduğum için tek korkum maalesef ohss olmak değerimde biraz yüksek ama doktorum pco olduğum için bu e2 değerinin beklenen bir sonuç olduğunu soyledi. Inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız hepimiz bu sureci
Evet dinlenmek bencede iyi bide dondurulmuşta şans artıyor diye duydum canımCanım peki sen çatlatma iğnesinden sonraki gün cetrotide kullandın mı o kafama takıldı
Merhabalar, bende pco var ve 25 ocakta adetimin 3. Günu 225mm gonal f ile tup bebek tedavisine başladım. 29 ocakta 5. Günümde kontrole gittiğimde toplam 20 ye yakın 12 ve 14 mm büyüklüğünde yumurtalarım vardı ve e2 değerime 2204 çıktı. Ohss riskim olduğu için transferi mart ayında yapacağını söyledi doktorum ve 1 şubata kadar 3 gün daha 225mm gonal f ve centotide iğne kullanmamı istedi. Pazartesi tekrar ultrason kontrolüne gideceğim. Daha önce de ohss olduğum için tek korkum maalesef ohss olmak değerimde biraz yüksek ama doktorum pco olduğum için bu e2 değerinin beklenen bir sonuç olduğunu soyledi. Inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız hepimiz bu surCanım bu bir ay beklemek acaba verimi düşürüyor mu hiç araştırdın mı yani transfer sonra olacak ya
Evet dinlenmek bencede iyi bide dondurulmuşta şans ar
Canım bu bir ay beklemenin verim düşürme riski var mı araştırdın mı hiç? Yani transfer bir ay sonra oluyor ya haniAynen ilk donduruldu. Yokta yumurta çok toplandı ohss olma riskin var dedi bekleyelim acele etmeyelim bir ay sonra transfer edelim dedi. Gerçekten hemen transfer olsa çok ağrılı olurdu yani beklemek iyi oldu benim açımdan da
Canım bu ohss riskinden dolayı yumurta dondurtmak verim düşürüyor mu hiç araştırdın mıYumurta topkandıktan sonrada mı kullandın canım
Canım çok fazla yumurta toplandığı için bizde ohss gelişme riski var ve transfer ertelenmez yapılırsa hamilelik oluşursa ohss ye yakalanmak kaçınılmaz oluyor o yüzden dondurulup sonraki aylarda transfer yapılması hamilelik şansını daha çok arttiriyormusCanım bu bir ay beklemek acaba verimi düşürüyor mu hiç araştırdın mı yani transfer sonra olacak ya
Ya ciddi misin allah razı olsun sendenCanım çok fazla yumurta toplandığı için bizde ohss gelişme riski var ve transfer ertelenmez yapılırsa hamilelik oluşursa ohss ye yakalanmak kaçınılmaz oluyor o yüzden dondurulup sonraki aylarda transfer yapılması hamilelik şansını daha çok arttiriyormus
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.
Sağol canimGeçmiş olsun canımOpu sonrası sürecimiz hemen hemen aynı sanırım. Ben de hemen çıkamadım hastaneden. Daha yeni yeni toparlıyorum kendimi. Senin de opuya girerken ağrın var mıydı? Sonramız benzer olunca. Merak ettim bir tek ben miyim diye. Ben son gece çok kötü sancılandım opuya 2-3 saat kala artık çığlıklar atıyordum
İnşallah Canım seninde embriyoların dayanır 5.güne kadar senin ilk tüp bebek denemen mi? Ben ilaçları kullanmaya Aralık ayında başladım şuan vitamin ilaçlarının ismini hatırlamıyorum eşime de bana da ayrı ayrı vermişti. Omepaq10 u hatırlıyorum bir tek diğerlerinin isimleri karışıktı hatırlarsam yazarım mutlaka.Ay canım çok şeyler yaşamışsın inşallah herşey bu defa çok güzel gider kimi yer sadece ticaret amacıyla yaklaşıyor bizim umutlarımız hayallerimiz maddi manevi yıpranmışlığımız onlar için bişey ifade etmiyor onlar çark dönsün diye bakıyor ama inşallah bu kez çok güzel haberler alırsın daha temkin adımlarla ilerliyosun ne güzel bende ilk görüştüğüm doktor rahim dışındaki 3.5 cm miyom için ameliyat dedi hiçbişeye bakmadan malesef böyle insanlar var Allah hepimizi hayırlı Allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın inşallaheşine bakılması gerekiyordu size testler yapılması gerekiyordu benim şuan sebepsiz infertilite hiç bi şekilde 1 buçuk yıldır hamile kalamadım doktor 2 ay sonra transfer yapacak vücut dinlendirelim dedi inşallah embriyolar dayanırsa tabi 5. Güne inşallah ilk mutlu haberi senden alırız sende ayağını sürüye sürüye bizleride sürüklersin ardından hangi vitaminleri kullanıyosun canım
Ay toplama sonrası da mı iğne oluyoruz dahaBenim bildiğim kadarıyla bünyeden bünyeye değişiyor. Yani e2 yükseldikçe ihtimal artıyor daha doğrusu illa olacaksın diye birşey yok. Kullanılan çatlatma iğnesinin, taze/donmuş transfer, opu sonrası ilaçlar iğneler vb. birçok şey etkiliyor ohss i.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?