şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Mesela pazartesi opu olunca aynı gün döllenme mi oluyor cuma günü de 5.gün mü oluyor transfer yapılıyor kızlar bilmiyorum ben bilen var mı
Canım döllenme opudan sonra 2 3 gün içinde olabiliyor ben salı opu oldum çarşamba 1. Gün olarak sayılıyor 3. Gün aradığında ekstra döllenende olmuş canım

Ay hadi güzel haberler inşallah canım ya nasıl da heycanlı bir süreç ben daha yarın gelecek 3. Gün telefonu için bile heycandan ölüyorum. Transferi beklemek ne güzeldir kim bilir
Ben de sizinle aynı durumdayım 3. Gün olacak benim de yarın. 2. Gün 15 adet vardı Yarın 3. Gün.
Ama çok azalmayacaklar diye umutlandığım için bakalım hayırlısı8-10 kalır diye umutluyum.

3. Gün aramasını yaptılar. 10da 10 devam ama ikisi çok az geriden geliyor dedi embriyolog. Kalan 8in kalitesi oldukça iyi dedi. Pazartesi akşm üstü dondurma işlemlerini yapıyorlarmış. Akşam biraz geç arayabiliriz meraklanmayın dedi ben de tabi hiç meraklanmam dedim

Kıyamam yaa beni de atamadılar henüz 5. Gün bugün çok stres oldum

Kıyamam yaa beni de atamadılar henüz 5. Gün bugün çok stres oldum
Belki benzer bir işleyiş vardır orada da. Dondurup işlemleri tamamladıktan sonra haber veriyorlardır normalden geç oluyordur o yüzden :) acaba biz transferden sonra bu heycanla napıcaz acaba

Canım seninde çok yumurta toplanmadı mı neden dinlendirme olmuyor
Östrojenim çok yükselmediği için sanırım 3000 hafif sayılıyor kaldı ki şimdi baya gerilemiştir ya da ultrasonla overleri gördüğünde düşünmedi bilemiyorumOhsss düşünmüyorum pazartesi nakil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…