- 1 Ekim 2020
- 94
- 25
- 8
- 38
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Olduğun gün sayılmıyor cumrtesi 5. Gün oluyorMesela pazartesi opu olunca aynı gün döllenme mi oluyor cuma günü de 5.gün mü oluyor transfer yapılıyor kızlar bilmiyorum ben bilen var mı
Aynı gün sayılmıyor cumrtesi 5. Gün oluyorMesela pazartesi opu olunca aynı gün döllenme mi oluyor cuma günü de 5.gün mü oluyor transfer yapılıyor kızlar bilmiyorum ben bilen var mı
Canım kişiden kişiye değişiyor normal yani illa bişey yapıcak diye bişey yok canımKızlar bende haftada iki gün kullanmaya başladım dostinex i yarım yarım ama bende bir belirti olmadı sanki normal mi
Canım döllenme opudan sonra 2 3 gün içinde olabiliyor ben salı opu oldum çarşamba 1. Gün olarak sayılıyor 3. Gün aradığında ekstra döllenende olmuş canımMesela pazartesi opu olunca aynı gün döllenme mi oluyor cuma günü de 5.gün mü oluyor transfer yapılıyor kızlar bilmiyorum ben bilen var mı
Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınMerhaba ben bugün oldum transfer,sizin ne zaman
Ben de sizinle aynı durumdayım 3. Gün olacak benim de yarın. 2. Gün 15 adet vardıAy hadi güzel haberler inşallah canım yanasıl da heycanlı bir süreç ben daha yarın gelecek 3. Gün telefonu için bile heycandan ölüyorum. Transferi beklemek ne güzeldir kim bilir
Hayırlı olsun. Benim pazrtesi olacak transferimMerhaba ben bugün oldum transfer,sizin ne zaman
Canım seninde çok yumurta toplanmadı mı neden dinlendirme olmuyorGeç anladım. Evet taze transfer yapılacak bana :)
Sizin rahim dinlendirme olacak anladığım kadarı ile tamamdır çözdüm :)
Yaa hayırlı olsun inşallah tutar hepimizin bebisleriHayırlı olsun. Benim pazrtesi olacak transferim
Amin teşekkür ederim hepimizin güzel sonuçları olsunHayırlı olsun canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
MaşallahKızlar bugün doktorum aradi 31 yumurtadan 19'u kaliteli çıkmış ama bunların 13'ü döllenmiş. Şimdilik iyi gittiğimizi söyledi pazartesi 3.güne ulaşanlar icin tekrar bilgi verecekler çarşamba da 5.güne ulaşan son sayıyı bildireceklermiş.
Biraz erken olmuş gerçekten5. Gün adet oldumçok şaşkınım
Kıyamam yaa beni de atamadılar henüz 5. Gün bugün çok stres oldum3. Gün aramasını yaptılar. 10da 10 devam ama ikisi çok az geriden geliyor dedi embriyolog. Kalan 8in kalitesi oldukça iyi dedi. Pazartesi akşm üstü dondurma işlemlerini yapıyorlarmış. Akşam biraz geç arayabiliriz meraklanmayın dediben de tabi hiç meraklanmam dedim
Belki benzer bir işleyiş vardır orada da. Dondurup işlemleri tamamladıktan sonra haber veriyorlardır normalden geç oluyordur o yüzden :) acaba biz transferden sonra bu heycanla napıcaz acabaKıyamam yaa beni de atamadılar henüz 5. Gün bugün çok stres oldum
Doktora yazdım bakalım cevap bekliyorumBelki benzer bir işleyiş vardır orada da. Dondurup işlemleri tamamladıktan sonra haber veriyorlardır normalden geç oluyordur o yüzden :) acaba biz transferden sonra bu heycanla napıcaz acaba
Östrojenim çok yükselmediği için sanırım 3000 hafif sayılıyor kaldı ki şimdi baya gerilemiştir ya da ultrasonla overleri gördüğünde düşünmedi bilemiyorumCanım seninde çok yumurta toplanmadı mı neden dinlendirme olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?