şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Evet senin çok artmamış canım benim 5195ti ki daha 2 3 gün daha iğne kullandım artmıştır ayy ne güzel güzel haberlerle gel bugün aradılar mı seni

İnşallah eksilmeden böyle gider canım

Ayyy kaldı 2 gün hadi hayırlısı kuzum inşallah böyle devam eder

Kızlar bende bugün kontrolden geldim östrojen 1998 çıktı progesteron da 0.43 çıktı doktor transfer yaparız dedi bu ay pazartesi günü opu var bana da dua edin kızlar yaa akşam da çatlatma iğnesi vurulacam

Geriden gelmesinin bi önemi var mı ki

Inşallah canım inşallah doktor eksilme olsada iyi sayıda kalacağını söylüyor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalim
Canım benim ilk gün döllenen 8di 3. Gün aradığında 3 tane daha döllendi 1. Gün sizi aradıktan sonra dedi belli olmaz belki artar

Hayırlı olsun canım inşallah hemen kavuşursun mucizene

Canım benim ilk gün döllenen 8di 3. Gün aradığında 3 tane daha döllendi 1. Gün sizi aradıktan sonra dedi belli olmaz belki artar
Ben bunu bilmiyordum bisey demediler ama geriden gelenler oluyor demekki. Bana 19 kaliteliden 13 ünün döllendiğini ve 13 yumurta ile devam edeceklerini söylediler bende diğerleri çöp oluyor diye düşündüm acaba onlar yinede takip ediliyor mu?

Canım bana demişti 8 tane döllendi ama bazen diğerleride döllenebiliyor ben yine takip edicem demişti 3. Gün aradığımda derim dedi aradı dün işte 3 tane daha dedi bilmiyorum belki herkesi farklı bi düzeni vardır ben araştırdım bikaç kişinin daha olmuş öyle

Ama zaten bu sayılarımız bile çok iyi şükür canım insanlar 2 3 yumurtanın döllenmesini bekliyor kiminin hiç döllenmiyor tedavisi iptal oluyor bana 1 transferlik bi yedeklik yeter inan buna şükür

Geriden gelmesinin bi önemi var mı ki
Şöyle canım gelişim olarak geriden geliyormuş. Benim 10u da aynı ilk gün döllenmişti zaten. Ekstra eklenen olmadı. O iki taneden çok umutlu değil gibiydi yani embriyolog

Şöyle canım gelişim olarak geriden geliyormuş. Benim 10u da aynı ilk gün döllenmişti zaten. Ekstra eklenen olmadı. O iki taneden çok umutlu değil gibiydi yani embriyolog
1.gün 13 dölleneb vardı
2.gün 12 kaldı
3.gün 11 kaldı 2 si geriden geliyor dedi
4.gün 9 kaldı 2 si geriden geliyor dedi
Bugün 5. Gün 7 bekliyorum

aramıyo körolmayasıcalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…