- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Aradım kız aramam mıAy ben şimdiye on kere aramıştım sen iyi durabildinilk gün saat 1e kadar aramadılar diye hemen aradım şümdi düşündüm de bana belki de adam o yüzden dedi son gün akşam 7e kadar aramazsak meraklanmayın diye
Senin transfer ne zamandı canımAz önce aradılar 7 sini 2 2 2 1 şeklinde dondurmuşlar2 tanesini de yarına kadar bakıp duruma göre yarın donduracaklarmış kaliteleri de birbirine yakın en iyi ve bi tık altı dedi 5aa 3 tane 5ab 4aa da var ama durum çok iyi dedi. Çok şükür
Ay çok sevindim valla ya çok şükürAz önce aradılar 7 sini 2 2 2 1 şeklinde dondurmuşlar2 tanesini de yarına kadar bakıp duruma göre yarın donduracaklarmış kaliteleri de birbirine yakın en iyi ve bi tık altı dedi 5aa 3 tane 5ab 4aa da var ama durum çok iyi dedi. Çok şükür
2 ay sonra olacakSenin transfer ne zamandı canım
Doktor tek transfer edecekse 1 donduruyor çiftse 2Ay çok sevindim valla ya çok şükürdondurma sayılarına nasıl karar veriyorlar merak ettim yani kaçlı olacağına. standardı iki iki mi acaba bilen var mı?
Yani böyle anladımAy çok sevindim valla ya çok şükürdondurma sayılarına nasıl karar veriyorlar merak ettim yani kaçlı olacağına. standardı iki iki mi acaba bilen var mı?
Anladım canım ben de bir doktorla konuşayım pazartesi sabahtan. Biz tam netleştirmemiştik tek mi çift mi transfer zamanı konuşuruz diye. Onla alakalıysa geç kalmayalımYani böyle anladım
Bize tedaviye başlarken tek olacak diye söylemişti çünkü benim daha önceden 1 düşüğüm oldu sonrasındaki hamileligimde de erken doğum oldu o yüzden iki transferin benim için riskli olabileceğini söyledi. Birde bana henüz öyle bisey demediler ama genetiğe gönderme falan diyorlar bunla ilgili sana bisey soyledilermi canım yada hangi durumda isteniyorAnladım canım ben de bir doktorla konuşayım pazartesi sabahtan. Biz tam netleştirmemiştik tek mi çift mi transfer zamanı konuşuruz diye. Onla alakalıysa geç kalmayalım
Beni canım adeti bekliyorum transfer için sorun bendeydi pco ve rahim anomalisişubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Canım benim ilk denemem ben hiç bilgili değilim bu konularda ya. Biz de ilk başlarken bir doktora sormuştuk hani tek çift neye göre karar veriliyor diye. O da genelde 35 yaş altına tek koyuyoruz demişti. Konuşuruz artılarını eksilerini yine siz de eşinle detaylı konuşursunuz demişti öyle kaldı işte. Ben de daha transfere var diye hiç açmamıştım konuyu tekrarBize tedaviye başlarken tek olacak diye söylemişti çünkü benim daha önceden 1 düşüğüm oldu sonrasındaki hamileligimde de erken doğum oldu o yüzden iki transferin benim için riskli olabileceğini söyledi. Birde bana henüz öyle bisey demediler ama genetiğe gönderme falan diyorlar bunla ilgili sana bisey soyledilermi canım yada hangi durumda isteniyor
Merhaba, Sivas’ta mı yaptırıyorsunuz acaba?Beni canım adeti bekliyorum transfer için sorun bendeydi pco ve rahim anomalisi
Evet Sivas’ta yaşıyorumMerhaba, Sivas’ta mı yaptırıyorsunuz acaba?
Ben de Sivas’ta tedaviye başladım da. Doktorunuz kimdi?Evet Sivas’ta yaşıyorum
Canım Kayseri Acıbadem’e gidiyorum Gökalp öner sen kime gidiyorsun sorun ne sizinBen de Sivas’ta tedaviye başladım da. Doktorunuz kimdi?
Anladım canım. Benim doktorum Sivas’ta da işlemleri Kayseri Acıbadem’de yapıyor. Benim her iki yumurtalık da ileri derece pco. 3 yıldır olmayınca tüp bebeğe başlayalım dedik artık bakalım daha yeni opu oldum. Benim transfer 2 ay sonra dahaCanım Kayseri Acıbadem’e gidiyorum Gökalp öner sen kime gidiyorsun sorun ne sizin
Doktorun kim ki canım aynı hastaneymiş ozaman acıbadem bende ocakta opu oldum histeroskopi yapıldı şimdi adeti bekliyorum transfer için ama ben hep Kayseri’ye gittim tüm takipleriAnladım canım. Benim doktorum Sivas’ta da işlemleri Kayseri Acıbadem’de yapıyor. Benim her iki yumurtalık da ileri derece pco. 3 yıldır olmayınca tüp bebeğe başlayalım dedik artık bakalım daha yeni opu oldum. Benim transfer 2 ay sonra daha
Ay yazmamışım pardonDoktorun kim ki canım aynı hastaneymiş ozaman acıbadem bende ocakta opu oldum histeroskopi yapıldı şimdi adeti bekliyorum transfer için ama ben hep Kayseri’ye gittim tüm takipleri
Ay gerçekten mi hep adını duyuyordumda burdan okuduğum kadarıyla acaba doğru mu değil mi emin olamıyorum bilsem bende ona giderdim Sivaslı değilim gelin geldim buraya 2 yıllık evliyim bende kerimeye gittim Gültekin’e gittim sonuç alamadım son çarem tüp bebek olduAy yazmamışım pardonMedicana Nadir Comart canım. Benim takiplerim hep burada oldu. Opu ve transferi orada yapıyor sadece.
Canım ben sana detayları özelden yazayım arkadaşları bildirim yağmuruna boğmayalımAy gerçekten mi hep adını duyuyordumda burdan okuduğum kadarıyla acaba doğru mu değil mi emin olamıyorum bilsem bende ona giderdim Sivaslı değilim gelin geldim buraya 2 yıllık evliyim bende kerimeye gittim Gültekin’e gittim sonuç alamadım son çarem tüp bebek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?