şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Senin transfer ne zamandı canım

Ay çok sevindim valla ya çok şükür dondurma sayılarına nasıl karar veriyorlar merak ettim yani kaçlı olacağına. standardı iki iki mi acaba bilen var mı?

Anladım canım ben de bir doktorla konuşayım pazartesi sabahtan. Biz tam netleştirmemiştik tek mi çift mi transfer zamanı konuşuruz diye. Onla alakalıysa geç kalmayalım
Bize tedaviye başlarken tek olacak diye söylemişti çünkü benim daha önceden 1 düşüğüm oldu sonrasındaki hamileligimde de erken doğum oldu o yüzden iki transferin benim için riskli olabileceğini söyledi. Birde bana henüz öyle bisey demediler ama genetiğe gönderme falan diyorlar bunla ilgili sana bisey soyledilermi canım yada hangi durumda isteniyor

Canım benim ilk denemem ben hiç bilgili değilim bu konularda ya. Biz de ilk başlarken bir doktora sormuştuk hani tek çift neye göre karar veriliyor diye. O da genelde 35 yaş altına tek koyuyoruz demişti. Konuşuruz artılarını eksilerini yine siz de eşinle detaylı konuşursunuz demişti öyle kaldı işte. Ben de daha transfere var diye hiç açmamıştım konuyu tekrar Doktor da muhtemelen bizden birşey gelmeyince 35 altı diye tek planlıyor. Pazartesi sabah erkenden öğreneceğim Genetik sanırım deneme sayısı arttıkça isteniyor. Bir de tekrar eden düşükte diye biliyorum. Ama dediğim gibi bnm bilgilerim pek sağlıklı olmayabilir

Canım Kayseri Acıbadem’e gidiyorum Gökalp öner sen kime gidiyorsun sorun ne sizin
Anladım canım. Benim doktorum Sivas’ta da işlemleri Kayseri Acıbadem’de yapıyor. Benim her iki yumurtalık da ileri derece pco. 3 yıldır olmayınca tüp bebeğe başlayalım dedik artık bakalım daha yeni opu oldum. Benim transfer 2 ay sonra daha

Doktorun kim ki canım aynı hastaneymiş ozaman acıbadem bende ocakta opu oldum histeroskopi yapıldı şimdi adeti bekliyorum transfer için ama ben hep Kayseri’ye gittim tüm takipleri

Doktorun kim ki canım aynı hastaneymiş ozaman acıbadem bende ocakta opu oldum histeroskopi yapıldı şimdi adeti bekliyorum transfer için ama ben hep Kayseri’ye gittim tüm takipleri
Ay yazmamışım pardon Medicana Nadir Comart canım. Benim takiplerim hep burada oldu. Opu ve transferi orada yapıyor sadece.

Ay yazmamışım pardon Medicana Nadir Comart canım. Benim takiplerim hep burada oldu. Opu ve transferi orada yapıyor sadece.
Ay gerçekten mi hep adını duyuyordumda burdan okuduğum kadarıyla acaba doğru mu değil mi emin olamıyorum bilsem bende ona giderdim Sivaslı değilim gelin geldim buraya 2 yıllık evliyim bende kerimeye gittim Gültekin’e gittim sonuç alamadım son çarem tüp bebek oldu

Canım ben sana detayları özelden yazayım arkadaşları bildirim yağmuruna boğmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…