- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.201
Youtube da bir kanal gördum kasıklara masaj yapıyor bugün onu denemeye basladim insallah fayda ederBenim de hiç geçmezdi 7 gün gecikti. 6. Gün masajı yapmaya başladım 7. Gün lekelenme başladı. Kolay Bi şey zaten yap bence zararı yok en azından
Sabah öğlen akşam 15 tur yapmıştım ben canım fikir olsun sana daYoutube da bir kanal gördum kasıklara masaj yapıyor bugün onu denemeye basladim insallah fayda eder
Tesekkür ederim bende yapıyorm simdilik insallah olurum da ne zormus ya sizde ki transfer hazirıligindasinizSabah öğlen akşam 15 tur yapmıştım ben canım fikir olsun sana da
Evet, yarın son kontrol inşallah hafta sonuna da nakil işlemi gerçekleşecekTesekkür ederim bende yapıyorm simdilik insallah olurum da ne zormus ya sizde ki transfer hazirıligindasiniz
İnsallah güzel.haberlerniz.gelirEvet, yarın son kontrol inşallah hafta sonuna da nakil işlemi gerçekleşecek
Aminİnsallah güzel.haberlerniz.gelir
Ne güzel bizlere de nasip olur insallah Allah ikisinide sag salim kucagınıza almayı nasip etsinKızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor. İki gün önce yeni doktoruma başladım. Suan bı sıkıntı yok. Bebeklerin biri 7+6 digeri ise 6+2 olmuş. Küçüğün kalp atışı öyle artmiski sevindimTabi bu doktorda aynı şekilde büyük olan küçüğü yok edebilir dedi. Kesesi küçük hala. 3 hafta sonra gel küçük olana bakalım dedi. Yani belirsizlik devam ediyor. Ölmüş değil kalp atışı güzel. Zamanla anlaşılacak sanırım. Mide bulantılarım için iki tane ilaç verdi. Onun sayesinde rahatladım
Aminn inşallah canım. Allah isteyen,cabalayan herkese en kısa sürede versin.Ne güzel bizlere de nasip olur insallah Allah ikisinide sag salim kucagınıza almayı nasip etsin
İnşallah güzel haberler alırsın kuzumKızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor. İki gün önce yeni doktoruma başladım. Suan bı sıkıntı yok. Bebeklerin biri 7+6 digeri ise 6+2 olmuş. Küçüğün kalp atışı öyle artmiski sevindimTabi bu doktorda aynı şekilde büyük olan küçüğü yok edebilir dedi. Kesesi küçük hala. 3 hafta sonra gel küçük olana bakalım dedi. Yani belirsizlik devam ediyor. Ölmüş değil kalp atışı güzel. Zamanla anlaşılacak sanırım. Mide bulantılarım için iki tane ilaç verdi. Onun sayesinde rahatladım
İns canimm.İnşallah güzel haberler alırsın kuzummide bulantıları da bu işin dikeni işte katlanıcaz
Geçmiş olsun kuzum. Stres ve duygu durum bozukluğu yaşamam dışında iyiyim. Ohss sonrası ikiz haberine uyum sağlama süreçleri korkuyorum biraz.İns canimm.Öyle gerçekten. Reflüde oldu bende hayat zindan olmuştu resmen yeni kendime geliyorum.
Sağol canım. Bunlarda geçecek İns.Geçmiş olsun kuzum. Stres ve duygu durum bozukluğu yaşamam dışında iyiyim. Ohss sonrası ikiz haberine uyum sağlama süreçleri korkuyorum biraz.
Aynen öyle galibaBekledikce gelmiyor galiba ben de hala olamadm
Kuzum sanki var gibi tekrar bı çeker misin ama çok erken bakmışsın ne marka buKızlar ya bat 2 Nisan olmadı galiba bu ay erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bir bakar mısınız teste ben sanki hayal görüyor gibi bir çizgi görüyorum amageçen ay da bata 5 gün varken çok silik çıkmıştı hatırlayan olur belki aynı gün gidip kan vermiştim 20 çıkmıştı sonucum kafam çok karışık ya
Comfort days erken gebelik testi kuzumKuzum sanki var gibi tekrar bı çeker misin ama çok erken bakmışsın ne marka bu
Çok çok silik kuzum, zaten çok erken bakmışsın o yüzden demorolize olma sakınComfort days erken gebelik testi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?