şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor. İki gün önce yeni doktoruma başladım. Suan bı sıkıntı yok. Bebeklerin biri 7+6 digeri ise 6+2 olmuş. Küçüğün kalp atışı öyle artmiski sevindim Tabi bu doktorda aynı şekilde büyük olan küçüğü yok edebilir dedi. Kesesi küçük hala. 3 hafta sonra gel küçük olana bakalım dedi. Yani belirsizlik devam ediyor. Ölmüş değil kalp atışı güzel. Zamanla anlaşılacak sanırım. Mide bulantılarım için iki tane ilaç verdi. Onun sayesinde rahatladım

Ne güzel bizlere de nasip olur insallah Allah ikisinide sag salim kucagınıza almayı nasip etsin

İnşallah güzel haberler alırsın kuzum mide bulantıları da bu işin dikeni işte katlanıcaz

İns canimm. Öyle gerçekten. Reflüde oldu bende hayat zindan olmuştu resmen yeni kendime geliyorum.
Geçmiş olsun kuzum. Stres ve duygu durum bozukluğu yaşamam dışında iyiyim. Ohss sonrası ikiz haberine uyum sağlama süreçleri korkuyorum biraz.

Merhaba kızlar hamişler hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadir minnoşlariniz güzelce büyüsün
Benim gibi transfer günü bekleyenler sizler nasılsınız bu transfer öncesi transfere kadar nasıl besleniyorsunuz? Ben dün epey kaçırdım vücudum benimle oyun oynuyor sabah öğle akşam neler yiyorsunuz? Akşamları ne pisiriyorsunuz beslenme düzeninizle ilgili fikirlerimizi paylaşalım

Kızlar ya bat 2 Nisan olmadı galiba bu ay erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bir bakar mısınız teste ben sanki hayal görüyor gibi bir çizgi görüyorum ama geçen ay da bata 5 gün varken çok silik çıkmıştı hatırlayan olur belki aynı gün gidip kan vermiştim 20 çıkmıştı sonucum kafam çok karışık ya

Eklentiler

• IMG_20210329_112001.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum sanki var gibi tekrar bı çeker misin ama çok erken bakmışsın ne marka bu

Eklentiler

• IMG_20210329_111812.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20210329_103345.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 47
Geçen ay ki testim de buydu kızlar bu şekilde çıkmıştı aynı gebelik testi markası bata 5 gün varken

Eklentiler

• IMG_20210220_152549.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…