- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.181
Canım, benim hormonlar nedeniyle ve gebelikle hapşırmalarım olurdu arda arda alerji gibi yani. Çok korkardım. Araştırırdım. Yeter ki sıkıp kasma kendini akışına bırak. İnşallah güzel haberlereAmin canım inşallah darısı hepimizin pozitifleri görmesine
Gerçekten zor olmuş senin için ama yanında olsan covid riski daha tehlikeli onun için öyle düşün. Çok şükür daha iyidir şimdi. Sen de negatifini almışsın. Sadece 1-2 gün sonra kavuşacaksın inşallah
Stresten ben de hep çok korkuyordum ve transfer anı o katater ilerlemedikçe yaşadığım stresi anlatamam sana. Soğuk soğuk terler döktüm yarım saat boyunca. Ameliyathanenin soğuğuyla beraber şuan üşütmüş bir halde yatıyorum evde. Hapşırdıkça korkuyla karnımı tutuyorum
Ama hepimiz güzel haberleri alacağız inşallah içimizi ferah tutalım
Çok sağol valla canım elimden geldiğince kasmıyorum kendimi ama insan tuvalete oturunca bile kendini kötü hissediyor ya biran önce kalkmak istiyorum. Değişik bir süreçmiş gerçekten özellikle psikolojik olarakCanım, benim hormonlar nedeniyle ve gebelikle hapşırmalarım olurdu arda arda alerji gibi yani. Çok korkardım. Araştırırdım. Yeter ki sıkıp kasma kendini akışına bırak. İnşallah güzel haberlere
Amın kuzumHayırlısı olsun inşallah canım. Bel ağrıları olur bence hem tutunma nedeniyle hem ilaçların etkisiyle. İnşallah güzel şeylerin belirtisidir. Öyle düşünelim
Birde kızlar 7.0 cm yazıyor. Bu çok normal gelmedi banaMerhaba kızlar,
Bu gün 6+1 gün kontrolüne kendi doktorumuza gittik. Bebeğin kalp atışını maleeef duyamadık ve bebeğin 5+4 günlük olduğunu söyledi.
2 hafta sonra tekrar kontrol yapılacak.
böyle bişey başına gelen oldu mu? Yorumlarınız neler?
Kesenin ölçümüdür o bence. 7.haftada 1cm oluyor embriyoBirde kızlar 7.0 cm yazıyor. Bu çok normal gelmedi bana
yorumlarınızı bekliyorum
Benim 5+5 de gittiğim kontrolde aynen bu görüntü vardı. Kese boştu, 6+5 de tekrar gittiğimde bebek oluşmuş, kalp atışı vardı. Muhtemelen 2-3 gün içinde oluşacaktır. Bir hafta sonra tekrar gidin, görürsünüz inşallahBirde kızlar 7.0 cm yazıyor. Bu çok normal gelmedi bana
yorumlarınızı bekliyorum
2 hafta sonra çağırdı bizi .. umarım dediğin gibi olur normalde haftam 6+1 olunca bebeği dr küçük hafta(5+4) görünce ben baya tedirgin oldum ve korktum açıkçası..Benim 5+5 de gittiğim kontrolde aynen bu görüntü vardı. Kese boştu, 6+5 de tekrar gittiğimde bebek oluşmuş, kalp atışı vardı. Muhtemelen 2-3 gün içinde oluşacaktır. Bir hafta sonra tekrar gidin, görürsünüz inşallah
Canım denedinmi adet söktürücü masajı sonuç nedir ? Benim tarlusal bitti 7 gün oluyor hala adet olamadımÇok sağol canm hemen bakıp deneyecem
Ben 2 gün yaptım 3. Gün oldum ben de tuttu yaniCanım denedinmi adet söktürücü masajı sonuç nedir ? Benim tarlusal bitti 7 gün oluyor hala adet olamadım
Ben dün akşam bide bu sabah çok erkenden yaptım az önce lavaboda hafif lekelenme gördüm sanırım sökülmeye başlıyorum. İlaçtan oldum muhtemelen ama sanki masajında etkisi oldu gibi hadi hayırlısı bakalimBen 2 gün yaptım 3. Gün oldum ben de tuttu yani
Ben ilaç kullanmamıştım direkt masaja kalp yolladımBen dün akşam bide bu sabah çok erkenden yaptım az önce lavaboda hafif lekelenme gördüm sanırım sökülmeye başlıyorum. İlaçtan oldum muhtemelen ama sanki masajında etkisi oldu gibi hadi hayırlısı bakalim
Denedim ama bende daha işe yaramadı 5 gün oldu olmadımCanım denedinmi adet söktürücü masajı sonuç nedir ? Benim tarlusal bitti 7 gün oluyor hala adet olamadım
Bekledikce gelmiyor galiba ben de hala olamadmDenedim ama bende daha işe yaramadı 5 gün oldu olmadım
Benim 4.5 haftadaki görüntüme benziyor. Erken bakıldığından görünmemiş olabilir. Beta hcg nasıl seyrediyor?2 hafta sonra çağırdı bizi .. umarım dediğin gibi olur normalde haftam 6+1 olunca bebeği dr küçük hafta(5+4) görünce ben baya tedirgin oldum ve korktum açıkçası..
en son geçen salı baktırdım 2350 idi. Tekrar baktırmadım daha. Sen kaçıncı haftada duymuştun? Boş gebelik olma olasılığı var mı sence ? ( bebek haftasından geride gözüküyor)Benim 4.5 haftadaki görüntüme benziyor. Erken bakıldığından görünmemiş olabilir. Beta hcg nasıl seyrediyor?
Hic gebelik yasamadm ama 5 ve 6 hafta kalp atisi icin cok erken diye biliyorum 7.haftadan sonra duyuluyor genelde bazen daha da uzayabiliyor5 ve 6 hafta da kalp atışı duymayan var mı?
Benim de hiç geçmezdi 7 gün gecikti. 6. Gün masajı yapmaya başladım 7. Gün lekelenme başladı. Kolay Bi şey zaten yap bence zararı yok en azındanAdet söktürücü masajla felan adet olan oldu mu acaba transfer hazırlıgına baslıycaz günü gecmeyen ben bi türlü olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?