şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım, benim hormonlar nedeniyle ve gebelikle hapşırmalarım olurdu arda arda alerji gibi yani. Çok korkardım. Araştırırdım. Yeter ki sıkıp kasma kendini akışına bırak. İnşallah güzel haberlere

Canım, benim hormonlar nedeniyle ve gebelikle hapşırmalarım olurdu arda arda alerji gibi yani. Çok korkardım. Araştırırdım. Yeter ki sıkıp kasma kendini akışına bırak. İnşallah güzel haberlere
Çok sağol valla canım elimden geldiğince kasmıyorum kendimi ama insan tuvalete oturunca bile kendini kötü hissediyor ya biran önce kalkmak istiyorum. Değişik bir süreçmiş gerçekten özellikle psikolojik olarak

Merhaba kızlar,
Bu gün 6+1 gün kontrolüne kendi doktorumuza gittik. Bebeğin kalp atışını maleeef duyamadık ve bebeğin 5+4 günlük olduğunu söyledi.

2 hafta sonra tekrar kontrol yapılacak.

böyle bişey başına gelen oldu mu? Yorumlarınız neler?

Birde kızlar 7.0 cm yazıyor. Bu çok normal gelmedi bana

yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 27B52962-8B7A-4235-8019-55CE086EC7BA.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
Birde kızlar 7.0 cm yazıyor. Bu çok normal gelmedi bana

yorumlarınızı bekliyorum
Benim 5+5 de gittiğim kontrolde aynen bu görüntü vardı. Kese boştu, 6+5 de tekrar gittiğimde bebek oluşmuş, kalp atışı vardı. Muhtemelen 2-3 gün içinde oluşacaktır. Bir hafta sonra tekrar gidin, görürsünüz inşallah

2 hafta sonra çağırdı bizi .. umarım dediğin gibi olur normalde haftam 6+1 olunca bebeği dr küçük hafta(5+4) görünce ben baya tedirgin oldum ve korktum açıkçası..

2 hafta sonra çağırdı bizi .. umarım dediğin gibi olur normalde haftam 6+1 olunca bebeği dr küçük hafta(5+4) görünce ben baya tedirgin oldum ve korktum açıkçası..
Benim 4.5 haftadaki görüntüme benziyor. Erken bakıldığından görünmemiş olabilir. Beta hcg nasıl seyrediyor?

Kızlar birde
Benim 4.5 haftadaki görüntüme benziyor. Erken bakıldığından görünmemiş olabilir. Beta hcg nasıl seyrediyor?
en son geçen salı baktırdım 2350 idi. Tekrar baktırmadım daha. Sen kaçıncı haftada duymuştun? Boş gebelik olma olasılığı var mı sence ? ( bebek haftasından geride gözüküyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…