- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.161
Sevındım kuzumE tamam ne güzel işte
Yok kuzum geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu bu ay ovulasyon testi yaptım günleri değerlendirdim bat 2 Nisan bekliyorum işte kuzumSen hamıle mısın kuzum hayatsu 0606
Somonu araştır öyle ye kuzum ben genelde levrek çupra felan yiyordum somonu sevmediğim içinÇok teşekkür ederim canım çok sağolpeki balık somon filan yesek olur dimi
Doğru diyorsun bazı yerlerde de somonu pek onermiyorlar canımSomonu araştır öyle ye kuzum ben genelde levrek çupra felan yiyordum somonu sevmediğim için
Canım kasık ve bel agrın varmıydı bnım asırı war sankı adet olcam gbıBenim yerleşme kanamam da böyle oldu
Insallah canımKuzum yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek normalde embriyo 6 7. Günlerinde rahme düşüyor 8 9 gibi yerleşiyor ya senin de 9. Gün embriyo ile birlikte bence böylehadi inşallah
Şimdi nasıl oldun kuzumCanım kasık ve bel agrın varmıydı bnım asırı war sankı adet olcam gbı
Insallah canım
Aynı canım ara ara gırıyor gecıyor ozellıkle belım kopuyo sankıŞimdi nasıl oldun kuzum
Bize gelen somonlar ciftlik somonu oldugu icin ben de guvenemiyorumDoğru diyorsun bazı yerlerde de somonu pek onermiyorlar canım
Evet bende siz yazimca tereddüt ettim şimdi somonda dikkat etmek lazımBize gelen somonlar ciftlik somonu oldugu icin ben de guvenemiyorumdogal yetisen somon zaten cok nadir. Belki karadeniz somonuna sans vermek lazim ama ondan bile emin degilim...
Levrek, cupra vs. en lezzetli buyuk baliklar da hep dip baligi malesef, dikkatli tuketin kizlar.
En guzeli her zaman kucuk baliklardir, bol bol hamsi, istavrit, sardalya
Canım transfer oldun mu? Nasıl geçti?Merhaba kızlar, güzel haberler alan herkesi tebrik ederimtest tarihi bekleyenler de biran önce güzel haberleri alırlar inşallah rahğm dinlendirmem bitti çok şükür bugün progestan iğneye başladım 26 Mart Cuma transferim olacak inşallah
Özel bilgi gerektiriyor dediğiniz nedir? Kendimiz vurabiliyorsak herkes vurur. İğne fobiniz varsa eşinizin yapmasını isteyin, ya da en kötü sağlık ocağına vs gidin onlar vurur sanırım.Kizlar tüp bebek iğnelerini kendim vuramıyorum. Acitmamasina rağmen psikolojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vuramamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi?
Elim titredi zor vurdum bugün.
Oldum canımtransfer kısmı güzel geçti kısaydı zaten hiç korkulacak birşey yok. Benim rahim girişimde bir anomali var katater kolay geçmiyor rahim filminde de aynı şeyler olmuştu. O zorladı biraz beni ağrılı oldu. Ama o rahme ulaştıktan sonra embriyoloğun hazırlaması getirmesi konulması taş çatlasın 5 dkCanım transfer oldun mu? Nasıl geçti?
Özel bilgi derken karında hangi bölge vsÖzel bilgi gerektiriyor dediğiniz nedir? Kendimiz vurabiliyorsak herkes vurur. İğne fobiniz varsa eşinizin yapmasını isteyin, ya da en kötü sağlık ocağına vs gidin onlar vurur sanırım.
Göbek deliğinin 2-3 parmak sağı ve solu. Zaten o ince insülin iğnesi zarar verecek kadar derine inmez o bölgelerdeÖzel bilgi derken karında hangi bölge vs
Cok sevindim canım senin adina inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçta alirsin. Ben adetimi bekliyorum bugün yarın olurum ama benim için bu hafta çok stresli oldu maalesef beraber çalıştığım is arkadaşım covid oldu sürekli yan yana olduğumuz için bende test yaptırdım çok şükür bugün negatif sonucu aldım ama testi dayanamayip erken yaptırdığım için birkaç gün daha kendimi gözlemlemem lazim belirtiler için. Bu arada kızımıda birkaç gündür temas olmasin diye annemlere gönderdim oda bugün ürtiker olmuş vücudu kabardı annemle eşim hastaneye götürdüler çok şükür ciddi biseyi yok ama yanında olamadım ona da çok üzüldüm. Transfer öncesi stres yapmayayım dedim ama hep üst üste geldi bu hafta cok stres oldumOldum canımtransfer kısmı güzel geçti kısaydı zaten hiç korkulacak birşey yok. Benim rahim girişimde bir anomali var katater kolay geçmiyor rahim filminde de aynı şeyler olmuştu. O zorladı biraz beni ağrılı oldu. Ama o rahme ulaştıktan sonra embriyoloğun hazırlaması getirmesi konulması taş çatlasın 5 dk
2,5 saatte yatırdılar hiç kalkmadan sonrasında.
4 Nisan test tarihim en zor beklemeler başladı bakalım. Darısı sizlere inşallah en kısa zamanda
Sen ne durumdasın rahim hazırlığı başladı mı?
Merhaba estrofem kullanmaya hala devam ediyor musunuz? Kaçıncı haftada bırakacaksınızEstrofem progestan fitil ve folik asit(doktorumdan izinsiz alıyorum otizm yapıyo dedi her gün almıyorum bir gün alıp bir gün almıyorum)
10. Hafta demişti doktorum.Merhaba estrofem kullanmaya hala devam ediyor musunuz? Kaçıncı haftada bırakacaksınız
Amin canım inşallah darısı hepimizin pozitifleri görmesineCok sevindim canım senin adina inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçta alirsin. Ben adetimi bekliyorum bugün yarın olurum ama benim için bu hafta çok stresli oldu maalesef beraber çalıştığım is arkadaşım covid oldu sürekli yan yana olduğumuz için bende test yaptırdım çok şükür bugün negatif sonucu aldım ama testi dayanamayip erken yaptırdığım için birkaç gün daha kendimi gözlemlemem lazim belirtiler için. Bu arada kızımıda birkaç gündür temas olmasin diye annemlere gönderdim oda bugün ürtiker olmuş vücudu kabardı annemle eşim hastaneye götürdüler çok şükür ciddi biseyi yok ama yanında olamadım ona da çok üzüldüm. Transfer öncesi stres yapmayayım dedim ama hep üst üste geldi bu hafta cok stres oldum
Hayırlısı olsun inşallah canım. Bel ağrıları olur bence hem tutunma nedeniyle hem ilaçların etkisiyle. İnşallah güzel şeylerin belirtisidir. Öyle düşünelimAynı canım ara ara gırıyor gecıyor ozellıkle belım kopuyo sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?