şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Doğru diyorsun bazı yerlerde de somonu pek onermiyorlar canım
Bize gelen somonlar ciftlik somonu oldugu icin ben de guvenemiyorum dogal yetisen somon zaten cok nadir. Belki karadeniz somonuna sans vermek lazim ama ondan bile emin degilim...
Levrek, cupra vs. en lezzetli buyuk baliklar da hep dip baligi malesef, dikkatli tuketin kizlar.
En guzeli her zaman kucuk baliklardir, bol bol hamsi, istavrit, sardalya

Evet bende siz yazimca tereddüt ettim şimdi somonda dikkat etmek lazım

Kizlar tüp bebek iğnelerini kendim vuramıyorum. Acitmamasina rağmen psikolojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vuramamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi?
Elim titredi zor vurdum bugün.

Canım transfer oldun mu? Nasıl geçti?

Özel bilgi gerektiriyor dediğiniz nedir? Kendimiz vurabiliyorsak herkes vurur. İğne fobiniz varsa eşinizin yapmasını isteyin, ya da en kötü sağlık ocağına vs gidin onlar vurur sanırım.

Canım transfer oldun mu? Nasıl geçti?
Oldum canımtransfer kısmı güzel geçti kısaydı zaten hiç korkulacak birşey yok. Benim rahim girişimde bir anomali var katater kolay geçmiyor rahim filminde de aynı şeyler olmuştu. O zorladı biraz beni ağrılı oldu. Ama o rahme ulaştıktan sonra embriyoloğun hazırlaması getirmesi konulması taş çatlasın 5 dk
2,5 saatte yatırdılar hiç kalkmadan sonrasında.
4 Nisan test tarihim en zor beklemeler başladı bakalım. Darısı sizlere inşallah en kısa zamanda
Sen ne durumdasın rahim hazırlığı başladı mı?

Cok sevindim canım senin adina inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçta alirsin. Ben adetimi bekliyorum bugün yarın olurum ama benim için bu hafta çok stresli oldu maalesef beraber çalıştığım is arkadaşım covid oldu sürekli yan yana olduğumuz için bende test yaptırdım çok şükür bugün negatif sonucu aldım ama testi dayanamayip erken yaptırdığım için birkaç gün daha kendimi gözlemlemem lazim belirtiler için. Bu arada kızımıda birkaç gündür temas olmasin diye annemlere gönderdim oda bugün ürtiker olmuş vücudu kabardı annemle eşim hastaneye götürdüler çok şükür ciddi biseyi yok ama yanında olamadım ona da çok üzüldüm. Transfer öncesi stres yapmayayım dedim ama hep üst üste geldi bu hafta cok stres oldum

Amin canım inşallah darısı hepimizin pozitifleri görmesine
Gerçekten zor olmuş senin için ama yanında olsan covid riski daha tehlikeli onun için öyle düşün. Çok şükür daha iyidir şimdi. Sen de negatifini almışsın. Sadece 1-2 gün sonra kavuşacaksın inşallah
Stresten ben de hep çok korkuyordum ve transfer anı o katater ilerlemedikçe yaşadığım stresi anlatamam sana. Soğuk soğuk terler döktüm yarım saat boyunca. Ameliyathanenin soğuğuyla beraber şuan üşütmüş bir halde yatıyorum evde. Hapşırdıkça korkuyla karnımı tutuyorum
Ama hepimiz güzel haberleri alacağız inşallah içimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…