şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Senden allah razı olsn kuzucumgecelerı bel agrısından yatamıyorum test gunum 2 nısan yok ıdrar testı yapmam en onemlısı kan canım benım

Kuzum sen normalde de yemememiz gerekenleri yiyormuşsun insan dayanamıyor hele opudan sonra bir garip oldum ben ama sen yine cips tatlı filan yeme kilodan değil, gereksiz vitaminsiz şeyler girmesin vücuduna hele kahvede hayirrrrrr bende çok severim ama içmiyorum peki sebze meyve ve başka vitaminsel yediğin şeyler var mi

Transfer sonrasında bol su tüketmek sabahları muhakkak yumurtayı en azında haftada 4-5 kez kahvaltıma dahil ederim normalde pek sevmem. Bir avuç kadar çerez çiğ kavrulmamış şekliyle dahil ederim. Karbonhidratı azaltmaya çalışırım. Et nedense tedavide canım çok çekiyor bir gün yiyip bir gün yememek isterim becerirsem. İlk hafta ile sınırlı haftada iki üç gün yarım avokado eklerim. Sonrası haftada bire indiririm. Fazlası kolestrolü arttırıyor diyetisyen öyle demişti eşime. Süt asla içemiyorum yapacak bir şey yok. Abur cubur mümkün mertebe çıkarırım kahve çayda. Tatlıyı azaltırım. Yemek önce nasılsa öyle standart şeyler yani. Açıkçası ekstra bir şey yeme değilde sağlıksız yiyecekleri çıkarma şeklinde yapmayı düşünüyorum canım. Kese sonrası dr zaten az miktarda serbest yapıyor o zaman bir fincan ile az miktarda çikolata ile devam ederim sanırım. Çok seviyorum kırmızı çizgim gibi ondan sürekli yazıp durdum

Kuzum dur daha hemen kimyasala filan yorma daha belli bişi yok ki zaten vajinal enfeksiyon varsa bu şekilde çok tehlikeli Allah korusun

Aynen bütün yasaklara devam, kahveyi sınırlı içiyorum cidden. Gebelere bile veriyorlar bu dozu (bahaneler bahaneler) ya seviyorum tatlıyı ne bileyim cidden opudan beri ben böyleyim engel olamıyorum. Bir de nasıl zevk alarak yemektir hiç tecrübe etmediğim bir şey ağzımdaki bütün tat hücreleri çalışıyor sebze yemekleri pek sevmiyorum açıkçası ama ne bileyim brokoli pırasa filan öğünlerime eklemeye gayret ediyorum. Çiğ tüketmeyi daha çok seviyorum ama tehlikesinden korkuyorum çiğ besinlerin. Meyve bir porsiyon yerim günde. Öncede öyleydi. Fazlası şeker zaten zararlıdır diye düşünüyorum. Yani öyle kuzum şimdilik transfer sonrası inşallah daha iyi olur

Çok güzel yazmışsın canım ya bende bunları yapmaya calisicam, şuanda ıspanak, nohut, yeşil mercimek vb yiyorum akşamları ama et noo sabahları hergun yumurta yiyemiyorum yediğimde de omlet gibi yapıyorum, avokado 4-5 gündür yemiyorum valla kuruyemiş vb önceden de yerdim aynen devam inşallah bunların faydası oluyordur vücudumuza

İnşallah kuzum sebzeyi evet çok çiğ tüketme en azından brokoli karnabahar filan hasla limonlu ye, peki nar ananas filan yiyor musun transfer öncesi nar rahim kalinlastiriyor ama bazı yerlerde onerilirken bazı yerlerde önerilmiyor

Et sevmiyor musun canım yoksa zararlı oluyor diye mi? Bende az yesem sebze ağırlıklı beslensem diye çok istiyorum fasülye nohut arada yaptım ama normal zaten yapıyordum kuzum. Ha birde kayısı kesin sabah aç karnına eklerim kabız olmamak gerekiyor ya hoşaf filan yaparım o kısmı önemli benim için

Yemiyorum canım ananas aklımda ama almak nasip olmadı. Yani bence klasik zararlı şeyler dışındaki her şey abartmamak kaydıyla zarar vermez kuzum. Olan şeyleri güvenli ölçülerde yemek gerek. İnşallah her şey güzel olur

İnşallah kuzum emeklerimiz boşa gitmez

Ben normalde etçil bir insandım ama eşim et pek yemiyor o sebzeci fazlasıyla o yüzden bende soğudum etten zararlı diye ama bu sürede yemek lazım kesinlikle, proteini başka şeylerde de alabiliriz evet ama bu sürede alınması gereken hayvansal proteinmis

Yaaa bende zararlı olur diye endişe ediyordum Akdeniz tipi beslenmek gerekir diye düşünmüştüm. Neyse öyle böyle bakcaz kuzum. İçecek olarak ne içebiliriz onu düşünüyorum bir de. Meyvesuyu pek sevmem ama ne bileyim kahveye alternatif ne olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…