- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.241
Senden allah razı olsn kuzucumSen yine güzel düşün kuzum ama ilaç regl i engelliyor. Önemli olan doktorunun söylediği tarihteki test, öncesi testler bile değil. belirtilere ilaçlara takılmamaya çalış ister istemez yapıyoruz ama umutla beklemeye devam inşallah
Kuzum sen normalde de yemememiz gerekenleri yiyormuşsunMerhaba canım senin gibi beklemedeyim ben de bildiğin üzereEskiden nasılsa öyle devam. Gerçi eskiden nasılsa demeyeyim benim ilaçlar sonrası düştüğüm yeme batağından çıkamadım. İlk zamanlardaki ataklar gibi değil ama artık doymak bilmiyorum. Yaklaşık iki kilo almış oldum tedavi öncesine göre veremeyeceğim maalesef öyle görünüyor. Bol bol tatlı yiyorum çikolata kızartma cips birde günde bir iki kahve. Transfer sonrası yapamayacağım şeyleri yapıyorum Transfer sonrası yasak diye. Hoş şimdide yeme dedi doktor ama sabrımı zorlamak istemiyorum sonraya saklıyorum. Otomatik olarak kilo veririm zaten bunları yemezsem İlk üç ay kilo vermek sorun değilmiş. Zaten yememi kısmam ama abur cubur çıkınca biraz gider sanırım. Yaaa hareketler azalacak tabii onu düşünmedim Neyse onun dışında eskiden ne yiyorsam öyle ekstra bir şey yapmıyorum açıkçası.
Transfer sonrasında bol su tüketmek sabahları muhakkak yumurtayı en azında haftada 4-5 kez kahvaltıma dahil ederim normalde pek sevmem. Bir avuç kadar çerez çiğ kavrulmamış şekliyle dahil ederim. Karbonhidratı azaltmaya çalışırım. Et nedense tedavide canım çok çekiyorMerhaba kızlarhamişler hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadir minnoşlariniz güzelce büyüsün
Benim gibi transfer günü bekleyenler sizler nasılsınızbu transfer öncesi transfere kadar nasıl besleniyorsunuz? Ben dün epey kaçırdım vücudum benimle oyun oynuyor sabah öğle akşam neler yiyorsunuz? Akşamları ne pisiriyorsunuz beslenme düzeninizle ilgili fikirlerimizi paylaşalım
Kuzum dur daha hemen kimyasala filan yormaHafif sancım var bugün sağ tarafta biraz ağrı batma oldu ama hiç umudum yok ya kuzum göğüslerimde hiçbir belirti yok bulantı yok gebeliğe dair hiçbişey yok hatta vajinal enfeksiyon geçiriyorum kaşıntı var birkaç gün dür ilaç ta kullanamıyorum gebelik şüphesi var diye erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bat 2 Nisan tam çizgi çıkması gerekmezmiydi ya yine mi kimyasal oluyor yoksa kafamda deli sorular yine of ya
Allah senden de razı olsun canımSenden allah razı olsn kuzucumgecelerı bel agrısından yatamıyorum test gunum 2 nısan yok ıdrar testı yapmam en onemlısı kan canım benım
Ask olsun yazarım buraya anındaAllah senden de razı olsun canımHadi inşallah güzel haberlerini almak nasip olsun
Aynen bütün yasaklara devam, kahveyi sınırlı içiyorum cidden. Gebelere bile veriyorlar bu dozuKuzum sen normalde de yemememiz gerekenleri yiyormuşsuninsan dayanamıyor hele opudan sonra bir garip oldum ben ama sen yine cips tatlı filan yeme kilodan değil, gereksiz vitaminsiz şeyler girmesin vücuduna hele kahvede hayirrrrrr bende çok severim ama içmiyorum peki sebze meyve ve başka vitaminsel yediğin şeyler var mi
Çok güzel yazmışsın canımTransfer sonrasında bol su tüketmek sabahları muhakkak yumurtayı en azında haftada 4-5 kez kahvaltıma dahil ederim normalde pek sevmem. Bir avuç kadar çerez çiğ kavrulmamış şekliyle dahil ederim. Karbonhidratı azaltmaya çalışırım. Et nedense tedavide canım çok çekiyorbir gün yiyip bir gün yememek isterim becerirsem. İlk hafta ile sınırlı haftada iki üç gün yarım avokado eklerim. Sonrası haftada bire indiririm. Fazlası kolestrolü arttırıyor diyetisyen öyle demişti eşime. Süt asla içemiyorum yapacak bir şey yok. Abur cubur mümkün mertebe çıkarırım kahve çayda. Tatlıyı azaltırım. Yemek önce nasılsa öyle standart şeyler yani. Açıkçası ekstra bir şey yeme değilde sağlıksız yiyecekleri çıkarma şeklinde yapmayı düşünüyorum canım. Kese sonrası dr zaten az miktarda serbest yapıyor o zaman bir fincan ile az miktarda çikolata ile devam ederim sanırım. Çok seviyorum kırmızı çizgim gibi ondan sürekli yazıp durdum
İnşallah kuzumAynen bütün yasaklara devam, kahveyi sınırlı içiyorum cidden. Gebelere bile veriyorlar bu dozu(bahaneler bahaneler) ya seviyorum tatlıyı ne bileyim cidden opudan beri ben böyleyim engel olamıyorum. Bir de nasıl zevk alarak yemektir hiç tecrübe etmediğim bir şey ağzımdaki bütün tat hücreleri çalışıyor sebze yemekleri pek sevmiyorum açıkçası ama ne bileyim brokoli pırasa filan öğünlerime eklemeye gayret ediyorum. Çiğ tüketmeyi daha çok seviyorum ama tehlikesinden korkuyorum çiğ besinlerin. Meyve bir porsiyon yerim günde. Öncede öyleydi. Fazlası şeker zaten zararlıdır diye düşünüyorum. Yani öyle kuzum şimdilik transfer sonrası inşallah daha iyi olur
Çok güzel yazmışsın canımya bende bunları yapmaya calisicam, şuanda ıspanak, nohut, yeşil mercimek vb yiyorum akşamları ama et noo sabahları hergun yumurta yiyemiyorum yediğimde de omlet gibi yapıyorum, avokado 4-5 gündür yemiyorum valla kuruyemiş vb önceden de yerdim aynen devam inşallah bunların faydası oluyordur vücudumuza
Yemiyorum canım ananas aklımda ama almak nasip olmadı. Yani bence klasik zararlı şeyler dışındaki her şey abartmamak kaydıyla zarar vermez kuzum. Olan şeyleri güvenli ölçülerde yemek gerek. İnşallah her şey güzel olurİnşallah kuzumsebzeyi evet çok çiğ tüketme en azından brokoli karnabahar filan hasla limonlu ye, peki nar ananas filan yiyor musun transfer öncesi nar rahim kalinlastiriyor ama bazı yerlerde onerilirken bazı yerlerde önerilmiyor
Burada pozitifleri okumak çok mutlu ediyor beni. Hadi hayırlısı olsun inşallahYaz
Ask olsun yazarım buraya anında
İnşallah kuzum emeklerimiz boşa gitmezYemiyorum canım ananas aklımda ama almak nasip olmadı. Yani bence klasik zararlı şeyler dışındaki her şey abartmamak kaydıyla zarar vermez kuzum. Olan şeyleri güvenli ölçülerde yemek gerek. İnşallah her şey güzel olur
Ben normalde etçil bir insandım ama eşim et pek yemiyor o sebzeci fazlasıyla o yüzden bende soğudum etten zararlı diyeEt sevmiyor musun canım yoksa zararlı oluyor diye mi? Bende az yesem sebze ağırlıklı beslensem diye çok istiyorum fasülye nohut arada yaptım ama normal zaten yapıyordum kuzum. Ha birde kayısı kesin sabah aç karnına eklerim kabız olmamak gerekiyor ya hoşaf filan yaparım o kısmı önemli benim için
Merhaba ben hala estrofem devam ediyorum doktorum 10 gün daha kullan dedi.Siz bu hafta bıraktınız mı yada ne zaman bırakacaksınız ?10. Hafta demişti doktorum.
Yaaa bende zararlı olur diye endişe ediyordumBen normalde etçil bir insandım ama eşim et pek yemiyor o sebzeci fazlasıyla o yüzden bende soğudum etten zararlı diyeama bu sürede yemek lazım kesinlikle, proteini başka şeylerde de alabiliriz evet ama bu sürede alınması gereken hayvansal proteinmis
Ben azaltarak bırakıyorum şuan. Dozlarını azaltıyorum.Merhaba ben hala estrofem devam ediyorum doktorum 10 gün daha kullan dedi.Siz bu hafta bıraktınız mı yada ne zaman bırakacaksınız ?
Amin kuzum ınsallahBurada pozitifleri okumak çok mutlu ediyor beni. Hadi hayırlısı olsun inşallah
Günde Kaç kez kullanıyorsunuz ben 2*1 alıyorum birden bırakabilirsin demişti .Ben azaltarak bırakıyorum şuan. Dozlarını azaltıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?