şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ya ben de gördüm sanki hayalet çizgiyi. Hayat su 0606
Hafif sancım var bugün sağ tarafta biraz ağrı batma oldu ama hiç umudum yok ya kuzum göğüslerimde hiçbir belirti yok bulantı yok gebeliğe dair hiçbişey yok hatta vajinal enfeksiyon geçiriyorum kaşıntı var birkaç gün dür ilaç ta kullanamıyorum gebelik şüphesi var diye erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bat 2 Nisan tam çizgi çıkması gerekmezmiydi ya yine mi kimyasal oluyor yoksa kafamda deli sorular yine of ya

Canım hiç belirti arama nolur herkes bir değil ki. Buradaki herkesin hemen hemen gebeliği aynı haftada ama hiçbirimiz aynı belirtileri yaşamıyoruz

Canım hiç belirti arama nolur herkes bir değil ki. Buradaki herkesin hemen hemen gebeliği aynı haftada ama hiçbirimiz aynı belirtileri yaşamıyoruz
Bilmiyorum kuzum ya sen baktın mı attığım sonuca varmı bir çizgi sen görebiliyor musun acaba bat 2 Nisan 19 u yumurtlama 20 si pik olmuştu

Eklentiler

• IMG_20210329_111812.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210329_112001.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210329_103345.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
Bilmiyorum kuzum ya sen baktın mı attığım sonuca varmı bir çizgi sen görebiliyor musun acaba bat 2 Nisan 19 u yumurtlama 20 si pik olmuştu
Canım ben de gördüm sanki çok silik bir çizgi. Erken gebelik testi bile olsa belirli değer altındaysa göstermiyor. Bence de moralini bozma yarın tekrar yap, inşallah çok daha belirgin çıkacak

Ben de epey silik bir çizgi görüyorum ama 7 gün kala gösterecek sonuçta bu test de bugün böyle çıkması çok normal yarın da değil de sabırlı olup Çarşamba yapsan daha güzel fikir sahibi olabiliriz bence

Canım ben de gördüm sanki çok silik bir çizgi. Erken gebelik testi bile olsa belirli değer altındaysa göstermiyor. Bence de moralini bozma yarın tekrar yap, inşallah çok daha belirgin çıkacak
Eşime de yolladım dayanamadım ben görmedim dedi moralim bozuldu ya

İnşAllah kuzum ya dayanabilirsem bakalım

Sanki var gibi ama canım bu şekilde erken yapılan testler çok sağlıklı değil. Ne olur sabırlı ol regl gecikmeni bekle. Testler hem yıpratıcı hem gerçek sonucu yansıtmıyor şu anda. Sadece kendini üzüyorsun. İnşallah pozitifi görürsün kuzum

Merhaba canım senin gibi beklemedeyim ben de bildiğin üzere Eskiden nasılsa öyle devam. Gerçi eskiden nasılsa demeyeyim benim ilaçlar sonrası düştüğüm yeme batağından çıkamadım. İlk zamanlardaki ataklar gibi değil ama artık doymak bilmiyorum. Yaklaşık iki kilo almış oldum tedavi öncesine göre veremeyeceğim maalesef öyle görünüyor. Bol bol tatlı yiyorum çikolata kızartma cips birde günde bir iki kahve. Transfer sonrası yapamayacağım şeyleri yapıyorum Transfer sonrası yasak diye. Hoş şimdide yeme dedi doktor ama sabrımı zorlamak istemiyorum sonraya saklıyorum. Otomatik olarak kilo veririm zaten bunları yemezsem İlk üç ay kilo vermek sorun değilmiş. Zaten yememi kısmam ama abur cubur çıkınca biraz gider sanırım. Yaaa hareketler azalacak tabii onu düşünmedim Neyse onun dışında eskiden ne yiyorsam öyle ekstra bir şey yapmıyorum açıkçası.

Canım enfeksiyon varsa hamile kalma ihtimali düşüyor zaten. Tedavin mi vardı tam anlamadım ama önce bu konuyu aradan çıkarman gerekir. İnşallah gebelik oluşmuştur ama olmasa bile moral bozma ve devam et. Testlerle canını sıkma ekstra strese girme bence. Hatta yumurta takibi de yapma düzenli denedikten sonra illa denk gelecektir. Kendini yıpratma. Yani ben çok stres oluyorum bu konulardan ondan kendimden yola çıkarak diyorum kuzum. Regl olduğunu bile bile ya tutunma ise ya geç döllenme ise diye diye küçücük olasılıklara takılarak iyice gelmeden umudumu koruyan biri olarak endişelerini çok iyi anlıyorum. İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder kuzum

Hadıı ya bnde sevınıyom adetım gecıkıyo dıye
Sen yine güzel düşün kuzum ama ilaç regl i engelliyor. Önemli olan doktorunun söylediği tarihteki test, öncesi testler bile değil. belirtilere ilaçlara takılmamaya çalış ister istemez yapıyoruz ama umutla beklemeye devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…