- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.221
Bilmiyorum kuzum ya umudum kalmadı sankiÇok çok silik kuzum, zaten çok erken bakmışsın o yüzden demorolize olma sakınyarın yine tekrarla
Hayır ya neden öyle düşünüyorsunBilmiyorum kuzum ya umudum kalmadı sanki
İnşAllah kuzum yaHayır ya neden öyle düşünüyorsunbu sefer olmazsa bir sonraki ay olur zaten çok erken, düşünsene tüp bebekte bile bazen test tarihinde bile çıkmayıp sonradan yükselen var
Hafif sancım var bugün sağ tarafta biraz ağrı batma oldu ama hiç umudum yok ya kuzum göğüslerimde hiçbir belirti yok bulantı yok gebeliğe dair hiçbişey yok hatta vajinal enfeksiyon geçiriyorum kaşıntı var birkaç gün dür ilaç ta kullanamıyorum gebelik şüphesi var diye erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bat 2 Nisan tam çizgi çıkması gerekmezmiydi ya yine mi kimyasal oluyor yoksa kafamda deli sorular yine of yaYa ben de gördüm sanki hayalet çizgiyi.Hayat su 0606
Canım hiç belirti arama nolur herkes bir değil ki. Buradaki herkesin hemen hemen gebeliği aynı haftada ama hiçbirimiz aynı belirtileri yaşamıyoruzHafif sancım var bugün sağ tarafta biraz ağrı batma oldu ama hiç umudum yok ya kuzum göğüslerimde hiçbir belirti yok bulantı yok gebeliğe dair hiçbişey yok hatta vajinal enfeksiyon geçiriyorum kaşıntı var birkaç gün dür ilaç ta kullanamıyorum gebelik şüphesi var diye erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bat 2 Nisan tam çizgi çıkması gerekmezmiydi ya yine mi kimyasal oluyor yoksa kafamda deli sorular yine of ya
Bilmiyorum kuzum ya sen baktın mı attığım sonuca varmı bir çizgi sen görebiliyor musun acaba bat 2 Nisan 19 u yumurtlama 20 si pik olmuştuCanım hiç belirti arama nolur herkes bir değil ki. Buradaki herkesin hemen hemen gebeliği aynı haftada ama hiçbirimiz aynı belirtileri yaşamıyoruz
Canım ben de gördüm sanki çok silik bir çizgi. Erken gebelik testi bile olsa belirli değer altındaysa göstermiyor. Bence de moralini bozma yarın tekrar yap, inşallah çok daha belirgin çıkacakBilmiyorum kuzum ya sen baktın mı attığım sonuca varmı bir çizgi sen görebiliyor musun acaba bat 2 Nisan 19 u yumurtlama 20 si pik olmuştu
Ben de epey silik bir çizgi görüyorum ama 7 gün kala gösterecek sonuçta bu test de bugün böyle çıkması çok normal yarın da değil de sabırlı olup Çarşamba yapsan daha güzel fikir sahibi olabiliriz benceBilmiyorum kuzum ya sen baktın mı attığım sonuca varmı bir çizgi sen görebiliyor musun acaba bat 2 Nisan 19 u yumurtlama 20 si pik olmuştu
Eşime de yolladım dayanamadım ben görmedim dedi moralim bozuldu yaCanım ben de gördüm sanki çok silik bir çizgi. Erken gebelik testi bile olsa belirli değer altındaysa göstermiyor. Bence de moralini bozma yarın tekrar yap, inşallah çok daha belirgin çıkacak
İnşAllah kuzum ya dayanabilirsem bakalımBen de epey silik bir çizgi görüyorum ama 7 gün kala gösterecek sonuçta bu test de bugün böyle çıkması çok normal yarın da değil de sabırlı olup Çarşamba yapsan daha güzel fikir sahibi olabiliriz bence
Eşine bakma sen erkekler anlayamazlar bizim kadarEşime de yolladım dayanamadım ben görmedim dedi moralim bozuldu ya
Valla olmayan çizgiyi bile görür oldum artık test yapa yapaEşine bakma sen erkekler anlayamazlar bizim kadar
Sanki var gibi ama canım bu şekilde erken yapılan testler çok sağlıklı değil. Ne olur sabırlı ol regl gecikmeni bekle. Testler hem yıpratıcı hem gerçek sonucu yansıtmıyor şu anda. Sadece kendini üzüyorsun. İnşallah pozitifi görürsün kuzumKızlar ya bat 2 Nisan olmadı galiba bu ay erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bir bakar mısınız teste ben sanki hayal görüyor gibi bir çizgi görüyorum amageçen ay da bata 5 gün varken çok silik çıkmıştı hatırlayan olur belki aynı gün gidip kan vermiştim 20 çıkmıştı sonucum kafam çok karışık ya
Geciktirir canımKızlar progestan 200 mg adet gecıktırır mı transferımın 11 gunundeyım
Merhaba canım senin gibi beklemedeyim ben de bildiğin üzereMerhaba kızlarhamişler hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadir minnoşlariniz güzelce büyüsün
Benim gibi transfer günü bekleyenler sizler nasılsınızbu transfer öncesi transfere kadar nasıl besleniyorsunuz? Ben dün epey kaçırdım vücudum benimle oyun oynuyor sabah öğle akşam neler yiyorsunuz? Akşamları ne pisiriyorsunuz beslenme düzeninizle ilgili fikirlerimizi paylaşalım
Canım enfeksiyon varsa hamile kalma ihtimali düşüyor zaten. Tedavin mi vardı tam anlamadım ama önce bu konuyu aradan çıkarman gerekir. İnşallah gebelik oluşmuştur ama olmasa bile moral bozma ve devam et. Testlerle canını sıkma ekstra strese girme bence. Hatta yumurta takibi de yapma düzenli denedikten sonra illa denk gelecektir. Kendini yıpratma. Yani ben çok stres oluyorum bu konulardan ondan kendimden yola çıkarak diyorum kuzum. Regl olduğunu bile bile ya tutunma ise ya geç döllenme ise diye diye küçücük olasılıklara takılarak iyice gelmeden umudumu koruyan biri olarak endişelerini çok iyi anlıyorum. İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder kuzumHafif sancım var bugün sağ tarafta biraz ağrı batma oldu ama hiç umudum yok ya kuzum göğüslerimde hiçbir belirti yok bulantı yok gebeliğe dair hiçbişey yok hatta vajinal enfeksiyon geçiriyorum kaşıntı var birkaç gün dür ilaç ta kullanamıyorum gebelik şüphesi var diye erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bat 2 Nisan tam çizgi çıkması gerekmezmiydi ya yine mi kimyasal oluyor yoksa kafamda deli sorular yine of ya
Hadıı ya bnde sevınıyom adetım gecıkıyo dıyeGeciktirir canım
Sen yine güzel düşün kuzum ama ilaç regl i engelliyor. Önemli olan doktorunun söylediği tarihteki test, öncesi testler bile değil. belirtilere ilaçlara takılmamaya çalış ister istemez yapıyoruz ama umutla beklemeye devam inşallahHadıı ya bnde sevınıyom adetım gecıkıyo dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?