şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bugün o kadar çok kahveden konustukki birazdan kendime kahve yapacağım dışarıda satılan meyvesularini ben hiç içmiyorum sevmem, ama kahvenin muadili yok malesef suda icebilirsin yada meyveleri birleştirip sikip icebilirsin

Filitre veya Türk kahvesinde çok sorun yok canım hatta az miktarları faydalı bile olabiliyor. Transfer öncesi sorun olmaz bence. Transfer sonrası tabii içmeyiz. Zevkine vara vara içmişsindir umarım Artık suyla haşır neşir olcaz ne yapalım kış olsa salep filan içerdik en azından

İçmem mi hemde nasıl içtim canımı cektirdin ya evet salep ne güzel olurdu, kefir de icebilirsin bak

Amin kuzum inşallah

Kızlar günaydın bugun ıdrar testı yaptm negatıf cıktı3.gün embryosu transferımın 11 günü
Canım aslında erken değil ama testini at bir bakalım bazen çok silik çıkıyor gidip kan versene direk ben transfer gününü saymazsak 9.günde erken gebelik testinde çok silik görmüştüm 20 çıkmıştı hcg ama kimyasal oldu sonra belki seninki daha idrara geçmemiş te olabilir

Merhaba kızlar, transfer sonrası ve Allah nasip ederse gebelik durumunda şampuan nemlendirici güneş kremi (gerçi virüsten güneş yüzü görmemiz zor gibi ama ) gibi temel ürünler açısından ne düşünüyorsunuz doktorunuzdan tavsiye aldınız mı hiç bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…