- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.261
Bugün o kadar çok kahveden konustukki birazdan kendime kahve yapacağımYaaa bende zararlı olur diye endişe ediyordumAkdeniz tipi beslenmek gerekir diye düşünmüştüm. Neyse öyle böyle bakcaz kuzum. İçecek olarak ne içebiliriz onu düşünüyorum bir de. Meyvesuyu pek sevmem ama ne bileyim kahveye alternatif ne olabilir acaba
Filitre veya Türk kahvesinde çok sorun yok canım hatta az miktarları faydalı bile olabiliyor. Transfer öncesi sorun olmaz bence. Transfer sonrası tabii içmeyiz. Zevkine vara vara içmişsindir umarımBugün o kadar çok kahveden konustukki birazdan kendime kahve yapacağımdışarıda satılan meyvesularini ben hiç içmiyorum sevmem, ama kahvenin muadili yok malesef suda icebilirsin yada meyveleri birleştirip sikip icebilirsin
Filitre veya Türk kahvesinde çok sorun yok canım hatta az miktarları faydalı bile olabiliyor. Transfer öncesi sorun olmaz bence. Transfer sonrası tabii içmeyiz. Zevkine vara vara içmişsindir umarımArtık suyla haşır neşir olcaz ne yapalım kış olsa salep filan içerdik en azından
Afiyet olsun canım. Kefir içemiyorum maalesef neyse buluruz belki bir şeyler böyle konuşa konuşaİçmem mi hemde nasıl içtim canımı cektirdin ya evet salep ne güzel olurdu, kefir de icebilirsin bak
Aynen canım fikir oluyor bu şekildeAfiyet olsun canım. Kefir içemiyorum maalesef neyse buluruz belki bir şeyler böyle konuşa konuşa
Amin kuzum inşallahSanki var gibi ama canım bu şekilde erken yapılan testler çok sağlıklı değil. Ne olur sabırlı ol regl gecikmeni bekle. Testler hem yıpratıcı hem gerçek sonucu yansıtmıyor şu anda. Sadece kendini üzüyorsun. İnşallah pozitifi görürsün kuzum
Canım aslında erken değil ama testini at bir bakalım bazen çok silik çıkıyor gidip kan versene direk ben transfer gününü saymazsak 9.günde erken gebelik testinde çok silik görmüştüm 20 çıkmıştı hcg ama kimyasal oldu sonraKızlar günaydın bugun ıdrar testı yaptm negatıf cıktı3.gün embryosu transferımın 11 günü
At ta bakalım kuzumHayalet cızgı war sankı
Canım ben göremedim ya ilk idrar la mı yaptınYada bna ole glyo
Yok kuzum ılk ıdrar deglCanım ben göremedim ya ilk idrar la mı yaptın
Canım fotoğraf net değil ama göremedim bendeYada bna ole glyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?