şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhabalar herkese, ben ikinci adetimi oldum sonunda bugün ikinci günümdü ultrason yapıldı rahim kalınlığı ve rahimin iyi durumda olduğunu söyledi doktorum ve transfer hazırlığı için ilaçlarım yazıldı. 10 nisana kadar günde 4 tane estrofem ve 1 tane coraspin içeceğim, 10 nisanda kontrole gideceğim ve herşey yolundaysa allahın izniyle 15 nisanda 5.gün tek embriyo transferim yapılacak. Bu arada 10 nisandaki kontrolümden sonda da ilaçlarıma monodoks, prednol ve proteston da eklenecek.

Darisı basımıza insallah birgün adet olayım diye dua edecegimi hic düsünmezdimhala olamadm

Inşallah canım sorma benimde öyleydi bekle bekle gelmeyince doktor adet söktürücü yazdı da öyle adet oldum
Valla 21.gün lucrin yaparken dediler ki adetin düzenli mi yoksa bundan haric 1 adet daha bekleyecektim yok benimki düzenli hic günüm gecmez dedim aman yarabbim olamıyorum

Kuzum kaç gün geçmiş oldu şimdi senin. Doktorunla konuştun mu belki bir tavsiyede bulunur
3 gün gecti konusmadim söyle düsünüyorm benim rutinim 25.gün olurum 30 gün olsun ariycam bu aydan umudumu kestim artık olamiycam belli ki heralde ilac verip sonra ki adete birakır

3 gün gecti konusmadim söyle düsünüyorm benim rutinim 25.gün olurum 30 gün olsun ariycam bu aydan umudumu kestim artık olamiycam belli ki heralde ilac verip sonra ki adete birakır
İnşallah olursun canım olmazsanda hayırlısı olsun. Sonuç önemli hangi ay daha hayırlı olacaksa o zaman olsun. Stres yapmamaya çalış bu sürede

Kızlar dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bu ay olmadı galiba çok yoruldum adetim bitince hayıt tohumu kullanmaya başlıcam oylede olmazsa tamamen bırakıcam tedavileri yöntemleri

Aradasım testte poztıf goruyor kan verıyor negatıf umutsuz olma kuzum kan ver test gununde
Bat 2 Nisan kuzum ama olsa bu testlerde çıkardı çünkü geçen ay kimyasal gebelik te bile silik çizgi çıkmıştı kaset testlerde onları da bat tan önce yapmıştım hep zaten vajinal enfeksiyon da geçiriyorum onun için de tedavi olmam lazım cuma günü gidecem doktora onun için gebelik yoktur büyük ihtimalle

Bellı olmaz kuzum kan ver sen gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…