- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.281
Amiin dondurulmuş embriyon var mı canım?Hayırlısı bakalım artk
War kuzum umudum gıttı yaAmiin dondurulmuş embriyon var mı canım?
Dur bakalım canım Allah dan umut kesilmez her şey henüz bitmiş değil. Olmasa bile yeniden deneme şansın var tekrar opu filan olmadan öyle düşün inşallah en hayırlı zamanda gelecektirWar kuzum umudum gıttı ya
Insallah kuzum test te ucuz test annem almısDur bakalım canım Allah dan umut kesilmez her şey henüz bitmiş değil. Olmasa bile yeniden deneme şansın var tekrar opu filan olmadan öyle düşün inşallah en hayırlı zamanda gelecektir
Darisı basımıza insallah birgün adet olayım diye dua edecegimi hic düsünmezdimMerhabalar herkese, ben ikinci adetimi oldum sonunda bugün ikinci günümdü ultrason yapıldı rahim kalınlığı ve rahimin iyi durumda olduğunu söyledi doktorum ve transfer hazırlığı için ilaçlarım yazıldı. 10 nisana kadar günde 4 tane estrofem ve 1 tane coraspin içeceğim, 10 nisanda kontrole gideceğim ve herşey yolundaysa allahın izniyle 15 nisanda 5.gün tek embriyo transferim yapılacak. Bu arada 10 nisandaki kontrolümden sonda da ilaçlarıma monodoks, prednol ve proteston da eklenecek.
Inşallah canım sorma benimde öyleydi bekle bekle gelmeyince doktor adet söktürücü yazdı da öyle adet oldumDarisı basımıza insallah birgün adet olayım diye dua edecegimi hic düsünmezdimhala olamadm
Valla 21.gün lucrin yaparken dediler ki adetin düzenli mi yoksa bundan haric 1 adet daha bekleyecektim yok benimki düzenli hic günüm gecmez dedim aman yarabbim olamıyorumInşallah canım sorma benimde öyleydi bekle bekle gelmeyince doktor adet söktürücü yazdı da öyle adet oldum
Kuzum kaç gün geçmiş oldu şimdi senin. Doktorunla konuştun mu belki bir tavsiyede bulunurDarisı basımıza insallah birgün adet olayım diye dua edecegimi hic düsünmezdimhala olamadm
Gevitamax ı nasıl kullanıyorsunuz iki kutu var pakette aynı anda mı kullanıyorsunuz.Gevitamax bende kullanıyorum. 380 TL her ay kullanacağIz muadili bişey verseler keşke ya
3 gün gecti konusmadim söyle düsünüyorm benim rutinim 25.gün olurum 30 gün olsun ariycam bu aydan umudumu kestim artık olamiycam belli ki heralde ilac verip sonra ki adete birakırKuzum kaç gün geçmiş oldu şimdi senin. Doktorunla konuştun mu belki bir tavsiyede bulunur
İnşallah olursun canım olmazsanda hayırlısı olsun. Sonuç önemli hangi ay daha hayırlı olacaksa o zaman olsun. Stres yapmamaya çalış bu sürede3 gün gecti konusmadim söyle düsünüyorm benim rutinim 25.gün olurum 30 gün olsun ariycam bu aydan umudumu kestim artık olamiycam belli ki heralde ilac verip sonra ki adete birakır
Aynen artık öyle düsünüyorm vardır bunda da bir hayırİnşallah olursun canım olmazsanda hayırlısı olsun. Sonuç önemli hangi ay daha hayırlı olacaksa o zaman olsun. Stres yapmamaya çalış bu sürede
Kanda baktır derımKızlar dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bu ay olmadı galiba çok yoruldum adetim bitince hayıt tohumu kullanmaya başlıcam oylede olmazsa tamamen bırakıcam tedavileri yöntemleri
Adetın gecıkıyormuKızlar dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bu ay olmadı galiba çok yoruldum adetim bitince hayıt tohumu kullanmaya başlıcam oylede olmazsa tamamen bırakıcam tedavileri yöntemleri
Bat 2 Nisan kuzum ama olsa bu testlerde çıkardı çünkü geçen ay kimyasal gebelik te bile silik çizgi çıkmıştı kaset testlerde onları da bat tan önce yapmıştım hep zaten vajinal enfeksiyon da geçiriyorum onun için de tedavi olmam lazım cuma günü gidecem doktora onun için gebelik yoktur büyük ihtimalleAradasım testte poztıf goruyor kan verıyor negatıf umutsuz olma kuzum kan ver test gununde
Bellı olmaz kuzum kan ver sen geneBat 2 Nisan kuzum ama olsa bu testlerde çıkardı çünkü geçen ay kimyasal gebelik te bile silik çizgi çıkmıştı kaset testlerde onları da bat tan önce yapmıştım hep zaten vajinal enfeksiyon da geçiriyorum onun için de tedavi olmam lazım cuma günü gidecem doktora onun için gebelik yoktur büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?