- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.301
Adetim gecikirse yaparım belki kuzum ya çok yoruldum testler felanBellı olmaz kuzum kan ver sen gene
Ben adet olmaya yakın gittim önce elimdeki testlerle doktorun isteyeceği testleri öğrenmek için sonra o istediği testleri söyledi adetin ikinci gün istedi benimde pazara denk geliyordu zaten devlette geç çıkıyor tedavim bi sonraki aya kalmasın diye özelde yaptırdım aynı gün çıkıyor zaten adetin 3. Gününe de randevu aldım o gün ertesi gün gittim ve direk tedaviye başladım çünkü diğer türlü bi sonraki aya kalıyor canmKızlar, merhaba. Bir konu hakkında sizden fikir , bilgi rica edeceğim.
Ben henüz tedaviye başlamadım. Dr. randevumuzu aldık ama. Elimde tahlillerim vs var. Yaklaşık süreleri 9 ay falan olmştur yapılalı. Muhtemelen dr. kendisi testleri tekrar isteyecektir diye düşünüyorum en güncel halini görmek isteyecekir. Ben randevumu adetimin 2. gününe denk getirerek aldım. Bu cumartesi kısmetse görüşmemi var. Adetin 3. günü bu kan tahlilleri veriliyor hormonları ilgilendiren tahliller ben bunları veremiysem o zaman çünkü adetin 3. günü Pazar'a denk gelecek. E bildiğim kadarıyla da tüp bebek tedavilerine adetin 2. günü başlanıyormuş.
Beni aydınlatabilir misiniz. Nasıl bir yol izlemek gerekir? Tahlillerin süresi nedir?
oooo uzun iş desene o zaman ben muayeneye atıyorum yarına alsam ama adetin 2. günü cumartesi 3. günü de pazar. Aslında devlette aynı gün çıkıyor öğleden sonra sonuçlar. AMH hariç tabi. Benim her halukarda sanırım önümüzdeki aya sarkacak. Ben adetiyken gideyim dedim muayene daha sağlıklı olur diye. olmadı gideceğim kurumda ücretli yaptrıaacğım. oda çok maliyetli oalcaktır benim için 350 dr muayenesi . Testler kaç tl tutmuştu senin?Ben adet olmaya yakın gittim önce elimdeki testlerle doktorun isteyeceği testleri öğrenmek için sonra o istediği testleri söyledi adetin ikinci gün istedi benimde pazara denk geliyordu zaten devlette geç çıkıyor tedavim bi sonraki aya kalmasın diye özelde yaptırdım aynı gün çıkıyor zaten adetin 3. Gününe de randevu aldım o gün ertesi gün gittim ve direk tedaviye başladım çünkü diğer türlü bi sonraki aya kalıyor canm
Benden çok test istemedi eski testlerin bazilarini kabul etti o halde 400 tuttu eşimle benim ve bu yaptırdığımız yer en uygunydu siz hangi il desinizoooo uzun iş desene o zaman ben muayeneye atıyorum yarına alsam ama adetin 2. günü cumartesi 3. günü de pazar. Aslında devlette aynı gün çıkıyor öğleden sonra sonuçlar. AMH hariç tabi. Benim her halukarda sanırım önümüzdeki aya sarkacak. Ben adetiyken gideyim dedim muayene daha sağlıklı olur diye. olmadı gideceğim kurumda ücretli yaptrıaacğım. oda çok maliyetli oalcaktır benim için 350 dr muayenesi . Testler kaç tl tutmuştu senin?
Ben İstanbul'dayım. Şİmdi E nabızdan baktım da 02/10/2020'de vermişim testlerimi. Belki benden de istmez görcez bakalımBenden çok test istemedi eski testlerin bazilarini kabul etti o halde 400 tuttu eşimle benim ve bu yaptırdığımız yer en uygunydu siz hangi il desiniz
Yakın zaman o zaman istemez benim doktorum sadece bi kaç tane istedi onlarda 2 senelik testlerdi baya eskiydi diğer anti HIV testlerindede adet günü önemli degil zaten istediğin günde yaptirabiliyorsunuzBen İstanbul'dayım. Şİmdi E nabızdan baktım da 02/10/2020'de vermişim testlerimi. Belki benden de istmez görcez bakalım
O anti hivler falan hepsi aynı anda yapılmıştı bana. İnfertilite bölümüne gitmiştim Zeynep Kamil'e. Orda hereşyime bakmışlardı AMH dahil. İşin açıkcası henüz 6 ay dolmadığı için belki tekrar gitsem test almayı kabul etmeyecekler yeni vermişsiniz de diyebilirler. Hastanelerde prosedürer nasıl bilmiyorum.Yakın zaman o zaman istemez benim doktorum sadece bi kaç tane istedi onlarda 2 senelik testlerdi baya eskiydi diğer anti HIV testlerindede adet günü önemli degil zaten istediğin günde yaptirabiliyorsunuz
Hastahane doktor istek yaparsa yapar ama 6 ay geçmemiş onun için istememesi lazım bende İstanbul'dayım Avrupa yakasında yaptiriyorum çok eskiler hariç istemedi doktorumO anti hivler falan hepsi aynı anda yapılmıştı bana. İnfertilite bölümüne gitmiştim Zeynep Kamil'e. Orda hereşyime bakmışlardı AMH dahil. İşin açıkcası henüz 6 ay dolmadığı için belki tekrar gitsem test almayı kabul etmeyecekler yeni vermişsiniz de diyebilirler. Hastanelerde prosedürer nasıl bilmiyorum.
Kuzum senin ilk tedavin değil miydi ? Umutsuz olma ne olurKızlar dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bu ay olmadı galiba çok yoruldum adetim bitince hayıt tohumu kullanmaya başlıcam oylede olmazsa tamamen bırakıcam tedavileri yöntemleri
Evet kuzum ilk tüp bebek denemem di kimyasal oldu bu ay da normal olur dedim ama olmadı işteKuzum senin ilk tedavin değil miydi ? Umutsuz olma ne olur
Hımmmm ama ben özele gideceğim onun istek yapması devletteki doktorları ilgilendirmeyebilir. Belki de tam 6 aylık olduklarında kabul eder dr. dediğin gibi istemez belkiHastahane doktor istek yaparsa yapar ama 6 ay geçmemiş onun için istememesi lazım bende İstanbul'dayım Avrupa yakasında yaptiriyorum çok eskiler hariç istemedi doktorum
Eee hemen pes etme dur bakalım. Kendine de çok yüklenme. Bir kere önce kafanı rahat tutmalısın. Bana ilk gittiğim doktor bazen infertilitenin sebebi psikolojik bile oluyor demişti. Bir akışına bırak sonra duruma göre çaresine bakarsın kuzum. İnşallah doğal yoldan gelir sana ama olmasa bile pes etme böyle. Yaşın kaçtı canım bir de dondurulmuş var mıydı ?Evet kuzum ilk tüp bebek denemem di kimyasal oldu bu ay da normal olur dedim ama olmadı işte
Bende özelde yaptırıyorum sana istediği tahlilleri yazılı kaşeli kağıtla veriyor onunla gidince kabul ediyorlar ama ben herşey erken olsun diye özelde yaptırdım hepsini ama birşeye çok acele edersen olmuyor herşey o ay olur biter sandım bide 2 aylık rahim dinlendirme çıktı başımaHımmmm ama ben özele gideceğim onun istek yapması devletteki doktorları ilgilendirmeyebilir. Belki de tam 6 aylık olduklarında kabul eder dr. dediğin gibi istemez belkiHerşey muamma.. Muayeneye gitmeden galiba hiçbirşey kesinleşmeyecek.
Canım moral bozmak yok. Çok yorulduysa tabi ki her şeyi bırak bir süre dinlen, gez, toz ama umutsuzluğa düşme. Olacak inşallah. Ben mayısta tekrar gideceğim doktorum çağırdı. Seni doktorun çağırdı mı?Evet kuzum ilk tüp bebek denemem di kimyasal oldu bu ay da normal olur dedim ama olmadı işte
Olsun kuzum rahim dilnendirme ii birşey bence. Vücudun arınıyor hormanlardan vs. Bir de tranfer öncesi mesela yemene içmene de dikkat etme şanın olur. Öyle düşün. O zaman aklımda bulunsunda bende kaşeli bir kağıt isteyeyim.Bende özelde yaptırıyorum sana istediği tahlilleri yazılı kaşeli kağıtla veriyor onunla gidince kabul ediyorlar ama ben herşey erken olsun diye özelde yaptırdım hepsini ama birşeye çok acele edersen olmuyor herşey o ay olur biter sandım bide 2 aylık rahim dinlendirme çıktı başıma
Tahlillerinin eski veya yeni olmasının çok önemi yok canım. İlk görüşmede zaten durumunuzu anlamaya çalışıyorlar. Tüm tahlillerini götürürsün inceler. Zaten çok olmamış 9 ay olmuş. Adetli olduğun içinde muayene eder. Tedaviye başladığı zaman adet ikinci günü yine tahlil yaptıracak. Özelde yaptıracaksan hemen başlayadabilir.Kızlar, merhaba. Bir konu hakkında sizden fikir , bilgi rica edeceğim.
Ben henüz tedaviye başlamadım. Dr. randevumuzu aldık ama. Elimde tahlillerim vs var. Yaklaşık süreleri 9 ay falan olmştur yapılalı. Muhtemelen dr. kendisi testleri tekrar isteyecektir diye düşünüyorum en güncel halini görmek isteyecekir. Ben randevumu adetimin 2. gününe denk getirerek aldım. Bu cumartesi kısmetse görüşmemi var. Adetin 3. günü bu kan tahlilleri veriliyor hormonları ilgilendiren tahliller ben bunları veremiysem o zaman çünkü adetin 3. günü Pazar'a denk gelecek. E bildiğim kadarıyla da tüp bebek tedavilerine adetin 2. günü başlanıyormuş.
Beni aydınlatabilir misiniz. Nasıl bir yol izlemek gerekir? Tahlillerin süresi nedir?
25 yaşındayım canım pko var diye dozu az kullandık ilaç larda o yüzden bence az yumurta toplandı 14 Ten 9 u döllendi 3.günde 4 tane vardı en iyi iki tane transfer olmuştu sadece bir tane gitti 5.güne o da kaliteli değil diye dondurtmadıkEee hemen pes etme dur bakalım. Kendine de çok yüklenme. Bir kere önce kafanı rahat tutmalısın. Bana ilk gittiğim doktor bazen infertilitenin sebebi psikolojik bile oluyor demişti. Bir akışına bırak sonra duruma göre çaresine bakarsın kuzum. İnşallah doğal yoldan gelir sana ama olmasa bile pes etme böyle. Yaşın kaçtı canım bir de dondurulmuş var mıydı ?
Yaa bak daha yaşın çok genç maşallah yapma ne olur biraz zamana bırak olmadı kendiliğinden zaten dersin bir daha tedaviyi denesem mi diye. Bu arada beslenmene dikkat et ara ara vitaminler kullan hiç endişe etme.25 yaşındayım canım pko var diye dozu az kullandık ilaç larda o yüzden bence az yumurta toplandı 14 Ten 9 u döllendi 3.günde 4 tane vardı en iyi iki tane transfer olmuştu sadece bir tane gitti 5.güne o da kaliteli değil diye dondurtmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?