şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar ben covid aşını sordum doktoruma açıkçası yaptırmak istiyorum. Ama bu tedavi nasip olursa gebelik durumunda ne olur diye. Bilgi birikimi gerektiren bir konu çok hızlı değişiyor bu yöndeki fikirler aile sağlığı merkezine sorun muhakkak dedi. Tedavi düşünenlere bile önerilmiyordu şu am yapılabilir deniliyor ama teorik olarak sorarsan ölü virüs aşıları gebelere yapılıyor normalde hepatit filan da mesela yapıyoruz dedi risk oluşursa. Sizinle de paylaşmak istedim fikirler var mı başka diye

Canım bunu birkaç gün önce gittiğim muayenede bende hemsiremle konuştum. gebelikten 3- 6 ay önce olsa yapilabilirmis ama tedaviye başlandıktan sonra yada hamilelikte şuan kesin bilgiler olmadığı için öneremiyorlarmış

Çok hızlı yayılıyor. Korumaya dikkat ediyorum ama yani ister istemez çıkıyoruz ya da eşimiz vs çıkıyor. Nasıl geçiririz bilmiyoruz ilk üç ay özellikle çok problem yani ne yapalım. Bütün dünyayı mahvetti hayırlısı olsun. Allah esirgesin inşallah. Yapılır dedikleri anda giderim yaptırmaya heralde şu an öyle düşünüyorum

Merhaba ben 2 doz aşımı da oldum. Tedavi sürerken hormon ilaçlarını alırken opudan sonra hatta oldum 2.doz aşımı. Şimdi nispeten daha rahatım. Ben kesinlikle olmanızı öneriyorum. 10haftalık gebeyim ikizlere aşının tedavi sürecini etkilediğini düşünmüyorum.

Bu konudan dolayı okadar stres sıkıntı içindeyim ki transfer hazırlıklarına başladık 15 nisan gibi inşallah herşey yolunda giderse transfer olacağım ama 1 haftadır iş yerimde inanılmaz çok covid çıkmaya başladı bazılarıyla temasim var bazılarıyla yok 2 defa test yaptırdım negatif çıktım ama diken üstündeyim resmen kızım 1 haftadır annemlerde onu temastan uzak tutmaya çalışıyorum diğer yandan transfer öncesi stres yapmayın diyorlar ama ben cok stres oldum yapabilecek birşey yok dua edip allaha emanet transfer olacağım artik

Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah Bende olmak istiyorum ama sıra gelmedi henüz çok belirsiz ortam ve transfer aşamasına geldik ona rağmen açıkçası istiyorum. Korkuyorum çünkü ne olduğu belli değil evet belki hiç anlamam bile ama öbür tarafta ağır geçirirsem fikri daha korkutucu geliyor. Yüksek ateş özellikle gebelikte ciddi risk. Gittikçe yayılıyor kaçınmak daha zor artık.

Aynen canım maalesef Allah yardımcımız olsun. Hayır aşı sırası geleceğini bilsem yine bekleyeyim. Belirsizlik. Yaş gidiyor sorunlar büyüyor beklemekte çok riskli ne zaman biter ne olur yani hayır belki transferim tutunmayacak o bile belirsiz kesin olacağını bilsek bekleriz de yani adım atıp Allah dua edeceğiz.

Canım fitil ve iğne ne kadar devam ediyor gebelik oluştuktan sonra, dr bana da sadece fitil iğne ve estrofem uyguluyor. Estrofemi bu haftada bırakıyorsun sanırım okumuştum yukarılarda, iğne ve fitili merak ediyorum

Canım fitil ve iğne ne kadar devam ediyor gebelik oluştuktan sonra, dr bana da sadece fitil iğne ve estrofem uyguluyor. Estrofemi bu haftada bırakıyorsun sanırım okumuştum yukarılarda, iğne ve fitili merak ediyorum
Canım merhaba ben hiç iğne kullanmadım. Oksaparı ya da proluton kastadiyorsan. Ohss iken bir hafta oksapar kullandım sadece.
Progestan fitil ve estrofem kullanıyordum ikisini de 2 gündür kestim. 10+2 deyim bugün. Şimdilik bir sıkıntı yok. 13 nisanda ense kalınlığı muayenem yapılacak onu bekliyoruz şimdi.
Bir de i mom omega başladım. İştahsızım kan değerlerim çok iyi ama risk almak istemedim.

Kuzum sende progestan gecıkme yaptımı

Progestan kullanmadın mı kuzum o adetı gecıkrtyo sanırım tam gününde olmssn
Yok kuzum ben geçen ay kullanmıştım progestan kimyasal olduğu anlaşılınca bıraktım ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra regl oldum bu ay da bir gün erken oldum regl i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…