- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.341
Anladım kuzum, benim aklımda progestan iğne ve fitil kullanıyorsun diye kalmış. Dr bana da başka hiçbir şey vermedi, iyi ki önümde örnek sen varsın yoksa irdelerdim neden neden neden diyeCanım merhaba ben hiç iğne kullanmadım. Oksaparı ya da proluton kastadiyorsan. Ohss iken bir hafta oksapar kullandım sadece.
Progestan fitil ve estrofem kullanıyordum ikisini de 2 gündür kestim. 10+2 deyim bugün. Şimdilik bir sıkıntı yok. 13 nisanda ense kalınlığı muayenem yapılacak onu bekliyoruz şimdi.
Bir de i mom omega başladım. İştahsızım kan değerlerim çok iyi ama risk almak istemedim.
Canım progestan kullandığın sürece regl olmuyorsun, test verdikten sonra Dr a bilgi veriyorsun, eğer negatifse Dr ilaçları kesmeni söylüyor. Sonra 1 haftaya kadar regl oluyorsun. İlaç kullanırken mümkün değil yani.Benım bat 29 marttı test gunum yarın
Bugün muayene oldun mu canım? Nasıl geçtiKızlar muayenem vardı çıktım az önce biraz canım yandı bastıra bastıra yaptı çünkü sıkma gevşek bırakman önemli filan dedi tabii pek mümkün değilyarın yine çağırdı ilaç vs yok iyi kötü hiç bir yorum yapmadı anlamadım
Kuzum yarınNe zaman kan vericek sin inşallah senden güzel haberler alırız canım
Heeee bnde sevındım adet olmadım dıyeCanım progestan kullandığın sürece regl olmuyorsun, test verdikten sonra Dr a bilgi veriyorsun, eğer negatifse Dr ilaçları kesmeni söylüyor. Sonra 1 haftaya kadar regl oluyorsun. İlaç kullanırken mümkün değil yani.
Zaten pozitifse de en az 9 ay regl olmuyorsun
Oldum yarın yeniden çağrıldım. Yumurta takibi yapılıyor. Sanırım onlar çatlayınca bunu verecekler . KandırmacaBugün muayene oldun mu canım? Nasıl geçti
sen transferimi bekliyordun canımOldum yarın yeniden çağrıldım. Yumurta takibi yapılıyor. Sanırım onlar çatlayınca bunu verecekler . KandırmacaNe olduğunu anlamadım ama yumurta ölçüp gönderildim. Kan sonucunu bekledik sonra yarın yine çağırdı.
Aynen transferi bekliyordum kuzum. O yüzden gidip geliyorum muayene oluyor sürekli böyle olduğunu bilmiyordum.sen transferimi bekliyordun canım
Yumurta neden oluşmuş ki yahu anlamadımOldum yarın yeniden çağrıldım. Yumurta takibi yapılıyor. Sanırım onlar çatlayınca bunu verecekler . KandırmacaNe olduğunu anlamadım ama yumurta ölçüp gönderildim. Kan sonucunu bekledik sonra yarın yine çağırdı.
Normal ay döngüsü kaynaklı ama yani bende şaşırdım gerçekten ilaçların yansıması sanırımYumurta neden oluşmuş ki yahu anlamadım
inşallah sonucun güzel olur ve müjdene kavuşursun canımAynen transferi bekliyordum kuzum. O yüzden gidip geliyorum muayene oluyor sürekli böyle olduğunu bilmiyordum.
Canım çok teşekkür ederim. Umarım bekleyen herkes güzel hayırlı haberler alır. Önemli olan netice İnan. Sonu güzel olsun. İşin rast gitsin canıminşallah sonucun güzel olur ve müjdene kavuşursun canım
az kalmış ne güzel
ben daha tedaviye başlayamadım histereskopi olacağım önce
Evet peş peşe alıyorum..Gevitamax ı nasıl kullanıyorsunuz iki kutu var pakette aynı anda mı kullanıyorsunuz.
Merhaba sizinki tup bebek mi?Kızlar merhaba
Hamile anne adayları nasılsınız? Ben yarın 7 haftaya giriyorum. Kalp atışını hala duyamadım 12 nisana dr randevu verdi umarım herşey yolunda gider.
Sıranız geldi mi ası icin ben 2 doz yapıldm etkiler mi bilmiyorum ama 1 kere gecirdim 2.ye dönmek istemiyorum cünkü onunda gebeligi nasıl etkileyecegi bilinmiyor malesefKızlar ben covid aşını sordum doktoruma açıkçası yaptırmak istiyorum. Ama bu tedavi nasip olursa gebelik durumunda ne olur diye. Bilgi birikimi gerektiren bir konu çok hızlı değişiyor bu yöndeki fikirler aile sağlığı merkezine sorun muhakkak dedi. Tedavi düşünenlere bile önerilmiyordu şu am yapılabilir deniliyor ama teorik olarak sorarsan ölü virüs aşıları gebelere yapılıyor normalde hepatit filan da mesela yapıyoruz dedi risk oluşursa. Sizinle de paylaşmak istedim fikirler var mı başka diye
Maalesef gelmedi. Gelse ya da ne zaman geleceğinden emin olsam beklerdim. Ölü virüs aşıları normalde etkilemiyormuş ama biliyorsunuz bu hastalık bir tuhaf kişiye özel. Parmak izi gibi bir şey. Herkeste farklı farklı. Hastalığımı geçirdiniz. Bir daha olsa bile bence hafif atlatırsınız yani zaten aşı da olunduysa yapacak başka bir şeyde yok. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. İnşallah kimse yaşamazSıranız geldi mi ası icin ben 2 doz yapıldm etkiler mi bilmiyorum ama 1 kere gecirdim 2.ye dönmek istemiyorum cünkü onunda gebeligi nasıl etkileyecegi bilinmiyor malesef
EvetMerhaba sizinki tup bebek mi?
Hic mi görmediniz yoksa sesi mi duymadiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?