şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Anladım kuzum, benim aklımda progestan iğne ve fitil kullanıyorsun diye kalmış. Dr bana da başka hiçbir şey vermedi, iyi ki önümde örnek sen varsın yoksa irdelerdim neden neden neden diye

Benım bat 29 marttı test gunum yarın
Canım progestan kullandığın sürece regl olmuyorsun, test verdikten sonra Dr a bilgi veriyorsun, eğer negatifse Dr ilaçları kesmeni söylüyor. Sonra 1 haftaya kadar regl oluyorsun. İlaç kullanırken mümkün değil yani.

Zaten pozitifse de en az 9 ay regl olmuyorsun

Heeee bnde sevındım adet olmadım dıye

sen transferimi bekliyordun canım

Aynen transferi bekliyordum kuzum. O yüzden gidip geliyorum muayene oluyor sürekli böyle olduğunu bilmiyordum.
inşallah sonucun güzel olur ve müjdene kavuşursun canım
az kalmış ne güzel
ben daha tedaviye başlayamadım histereskopi olacağım önce

inşallah sonucun güzel olur ve müjdene kavuşursun canım
az kalmış ne güzel
ben daha tedaviye başlayamadım histereskopi olacağım önce
Canım çok teşekkür ederim. Umarım bekleyen herkes güzel hayırlı haberler alır. Önemli olan netice İnan. Sonu güzel olsun. İşin rast gitsin canım

Kızlar yine ben bir şey sormak istiyorum biraz teknik bir konu ama belki bilen vardır. Donmuş embriyoyu transfer için ne zaman çözdürürler. Aynı gün mü bir gün önce mi ? Daha önce mi nasıl olur acaba

Kızlar merhaba
Hamile anne adayları nasılsınız? Ben yarın 7 haftaya giriyorum. Kalp atışını hala duyamadım 12 nisana dr randevu verdi umarım herşey yolunda gider.

Sıranız geldi mi ası icin ben 2 doz yapıldm etkiler mi bilmiyorum ama 1 kere gecirdim 2.ye dönmek istemiyorum cünkü onunda gebeligi nasıl etkileyecegi bilinmiyor malesef

Sıranız geldi mi ası icin ben 2 doz yapıldm etkiler mi bilmiyorum ama 1 kere gecirdim 2.ye dönmek istemiyorum cünkü onunda gebeligi nasıl etkileyecegi bilinmiyor malesef
Maalesef gelmedi. Gelse ya da ne zaman geleceğinden emin olsam beklerdim. Ölü virüs aşıları normalde etkilemiyormuş ama biliyorsunuz bu hastalık bir tuhaf kişiye özel. Parmak izi gibi bir şey. Herkeste farklı farklı. Hastalığımı geçirdiniz. Bir daha olsa bile bence hafif atlatırsınız yani zaten aşı da olunduysa yapacak başka bir şeyde yok. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. İnşallah kimse yaşamaz

Hic mi görmediniz yoksa sesi mi duymadiniz?
Şöyle diyeyim benim de tup bebek 6+1 de kalp atışı görünüyordu ama doktor kese kucuk duyulmuyor dedi.7. Haftada başka bir doktor devlet hastanesi doppler yoktu ama alttan atışı gördük.Bu pazartesi tekrar kontrolüm var ben de endişeliyim herhangi bir kanama vs. Yok...Siz de öğrenirsiniz yazin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…