- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.361
Valla hic hafif olacagi belli degil biliyor musunuz ben ilkini de cok ağır atlatmadm ama akcigerlerime inmisti hemen gözümün önünde covidden sonra baska hastalıklar gelisen o kadsr insan oldu ki belki ası oldum ama yine alıcam virüsü bi yerden ama yine de üzerime düsenı yaptm diyorum kendime dediginiz gibi ölü aşı zararı yok ama insallah sıra gelene kadar hamile kalırsınız gebelere yapılmıyor diye biliyorumMaalesef gelmedi. Gelse ya da ne zaman geleceğinden emin olsam beklerdim. Ölü virüs aşıları normalde etkilemiyormuş ama biliyorsunuz bu hastalık bir tuhaf kişiye özel. Parmak izi gibi bir şey. Herkeste farklı farklı. Hastalığımı geçirdiniz. Bir daha olsa bile bence hafif atlatırsınız yani zaten aşı da olunduysa yapacak başka bir şeyde yok. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. İnşallah kimse yaşamaz
Ben iyiyim kuzum çok şükür. Halsizlik iştahsızlık var. 10+2 deyim. 13 nisanda ense Kalınlığı bakılacak onu bekliyorumKızlar merhaba
Hamile anne adayları nasılsınız? Ben yarın 7 haftaya giriyorum. Kalp atışını hala duyamadım 12 nisana dr randevu verdi umarım herşey yolunda gider.
Benim bildiğim aynı gün içinde çözdürülüyorlar.Kızlar yine benbir şey sormak istiyorum biraz teknik bir konu ama belki bilen vardır. Donmuş embriyoyu transfer için ne zaman çözdürürler. Aynı gün mü bir gün önce mi ? Daha önce mi nasıl olur acaba
İyiyim çok şükür. İlaçlara devam tekrar 2 Hafta sonra doktora gideceğim o gün kesecekmiş. 10+0 bugünKızlar merhaba
Hamile anne adayları nasılsınız? Ben yarın 7 haftaya giriyorum. Kalp atışını hala duyamadım 12 nisana dr randevu verdi umarım herşey yolunda gider.
Teşekkür ederim canımBenim bildiğim aynı gün içinde çözdürülüyorlar.
Canım bir gelişme var mı ?Benım bat 29 marttı test gunum yarın
Malesef negatıf kuzumCanım bir gelişme var mı ?
Rabbim hayırlısı ile tez zamanda pozitif demeyi nasip etsin canımMalesef negatıf kuzum
En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim tüm isteyene sana bana ve daha birçok kişiye kuzum üzülme diyemem ama sabret diyebilirim ancak kuzumMalesef negatıf kuzum
Saol canım benım cok zor ama elden ne gelır bıdaha denıcem maddı durumum el verdkceEn kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim tüm isteyene sana bana ve daha birçok kişiye kuzum üzülme diyemem ama sabret diyebilirim ancak kuzum
çok sağol canım benimmCanım çok teşekkür ederim. Umarım bekleyen herkes güzel hayırlı haberler alır. Önemli olan netice İnan. Sonu güzel olsun. İşin rast gitsin canım
canım transferden önce çatlatma iğnesini neden yaptılarki acaba ?Merhaba kızlar muayeneden çıktım çatlatma iğnesi yaptılar. 7 Nisan nasipse transfer tarihi. İnşallah sorunsuz ilerler
Gelişen yumurtlardan kurtulmak için yapıldı sanırım. Dondurulmuş embriyo idi benim ilaç kullanmadan doğal gelişimine göre gidildi. Yumurtalar olgunlaşmıştı ondan çatlama iğnesi yapıldı onların yerine embriyo transferi olacak nasipsecanım transferden önce çatlatma iğnesini neden yaptılarki acaba ?
yaa ne güzelGelişen yumurtlardan kurtulmak için yapıldı sanırım. Dondurulmuş embriyo idi benim ilaç kullanmadan doğal gelişimine göre gidildi. Yumurtalar olgunlaşmıştı ondan çatlama iğnesi yapıldı onların yerine embriyo transferi olacak nasipse
Kendiliğinden yumurtan gelismis catlatma ignesi vurulmussa neden degerlendirmiyosun cnm belki kendiliğinden nasip olacak.merkezler alacağı paraya bakıyo tabi istemez normal yolla olsunGelişen yumurtlardan kurtulmak için yapıldı sanırım. Dondurulmuş embriyo idi benim ilaç kullanmadan doğal gelişimine göre gidildi. Yumurtalar olgunlaşmıştı ondan çatlama iğnesi yapıldı onların yerine embriyo transferi olacak nasipse
Yok canım öyle bir yöntem var ama benim durumum öyle değil geçen ay iğneler kullandım yumurtalar toplandı döllendi donduruldu. Bu ay transfer için gittim bu ay kendiliğinden gelişen yumurtalardı normalde bu kadar olmaz iğne kullandığım zaman bile olmadı rezervim az benim. Şansa bu ay gelişenler vardı yine eski iğnelerin etkisidir. Transfer için rahmin en uygun zamanını kolladı doktor. Uygun olan anda bunları çatlattı bunlar boşa gidecek yerine döllenmiş olan konulacak tutunma için daha iyi olacaktır diye sanırım.yaa ne güzel
ozaman fazla ilaç iğne kullanmadan mı büyüdü yumurtalar kendi kendine
o şekilde mi toplayıp döllediler
doktor bir ara bana bundan bahsetmişti anlayamamıştım o sırada
5 gün sonra transfer var canım çoğul gebelik olursa diye korkuyorum açıkçası ondanKendiliğinden yumurtan gelismis catlatma ignesi vurulmussa neden degerlendirmiyosun cnm belki kendiliğinden nasip olacak.merkezler alacağı paraya bakıyo tabi istemez normal yolla olsun
anladım kuzumYok canım öyle bir yöntem var ama benim durumum öyle değil geçen ay iğneler kullandım yumurtalar toplandı döllendi donduruldu. Bu ay transfer için gittim bu ay kendiliğinden gelişen yumurtalardı normalde bu kadar olmaz iğne kullandığım zaman bile olmadı rezervim az benim. Şansa bu ay gelişenler vardı yine eski iğnelerin etkisidir. Transfer için rahmin en uygun zamanını kolladı doktor. Uygun olan anda bunları çatlattı bunlar boşa gidecek yerine döllenmiş olan konulacak tutunma için daha iyi olacaktır diye sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?