şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ayyy canım çok sevindim inşallah herşey çok güzel ilerler benide uyku tutmuyor yarın 5. Gün

5 şubatta opu yapıldı. 30 yumurta toplandı çok sancılarım var. Çarşamba günü 5. Gün taze transfer olup olmayacağına karar verilecek inşallah tam anlamıyla iyileşmiş olurum o güne
Canım sancın hala var mı bide kanaman oldu mu senin benim de yarın var opu bana da doktor taze yaparız transferi dedi hormonlar iyi çıktı dedi ama tabi yumurta ve sperm kaliteli de olmalı

Canım sancın hala var mı bide kanaman oldu mu senin benim de yarın var opu bana da doktor taze yaparız transferi dedi hormonlar iyi çıktı dedi ama tabi yumurta ve sperm kaliteli de olmalı
Opudan sonra lekelenme gibi oldu benim 3 gün günlük pedlik ama öyle düşün.

6. Günden bildiriyorum 12 dölleneb yumurtayla başlamış olduğum yolculuğum 8 donmuş embriyoyla sona erdi. Dünden takip ettikleri 1 taneyi daha dondurabilmişler
Artık 2 adet sonra transferim bekliyorum
Ay çok sevindim canım ya geçti gitti ne güzel ilk aşama. Darısı yarın da bana inşallah

6. Günden bildiriyorum 12 dölleneb yumurtayla başlamış olduğum yolculuğum 8 donmuş embriyoyla sona erdi. Dünden takip ettikleri 1 taneyi daha dondurabilmişler
Canım ayy ne güzel ya 6. Gün embriyosu nasıl oluyo benide aradılar 4 tane 5. Gün dondurucaz dedi daha bölünenler var dedi 6. Gün olarak dondurabiliriz dedi

Senin transfer ne zamandı canım iki tane mi transfer edecekler sana

Ayy sağolasın canım darısı sana artık inşallah bu 6. Gün olayı çok kafamı karıştırdı ama
Gün olarak 6 ama bölünme hızı yavaş olduğu için anca blastokist oldu demekki. Bence dondurulan halleri hücre sayısı olarak aynı.
derken şu videoyu buldum öyleymiş gerçekten

Ayy hayırlısı olsun canım ya sen şimdi çok heyecanlısındır yarın için dimi
Ay öyle valla bir de sırayla sizleri duydukça daha bir heycanlandım. Bir de sanırım ilk gün yüzünden pzt akşam arayacağız merak etmeyin diyip önümü kapadı embriyolog sus pus bekleyeceğim artık benim de 10 tanesinin ikisi geriden geliyordu demekki bende de olma ihtimali var o 6.günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…