- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Ayyy canım çok sevindim inşallah herşey çok güzel ilerlerAz önce aradılar 7 sini 2 2 2 1 şeklinde dondurmuşlar2 tanesini de yarına kadar bakıp duruma göre yarın donduracaklarmış kaliteleri de birbirine yakın en iyi ve bi tık altı dedi 5aa 3 tane 5ab 4aa da var ama durum çok iyi dedi. Çok şükür
İnşallah her şey yolunda gider kuzucumAyyy canım çok sevindim inşallah herşey çok güzel ilerlerbenide uyku tutmuyor yarın 5. Gün
İnşallah canım benimİnşallah her şey yolunda gider kuzucum
Güzel haberler alırsın inşallah canımAyyy canım çok sevindim inşallah herşey çok güzel ilerlerbenide uyku tutmuyor yarın 5. Gün
Canım sancın hala var mı bide kanaman oldu mu senin benim de yarın var opu bana da doktor taze yaparız transferi dedi hormonlar iyi çıktı dedi ama tabi yumurta ve sperm kaliteli de olmalı5 şubatta opu yapıldı. 30 yumurta toplandı çok sancılarım var. Çarşamba günü 5. Gün taze transfer olup olmayacağına karar verilecek inşallah tam anlamıyla iyileşmiş olurum o güne
Opudan sonra lekelenme gibi oldu benim 3 gün günlük pedlik ama öyle düşün.Canım sancın hala var mı bide kanaman oldu mu senin benim de yarın var opu bana da doktor taze yaparız transferi dedi hormonlar iyi çıktı dedi ama tabi yumurta ve sperm kaliteli de olmalı
Ay çok sevindim canım ya6. Günden bildiriyorum 12 dölleneb yumurtayla başlamış olduğum yolculuğum 8 donmuş embriyoyla sona erdi. Dünden takip ettikleri 1 taneyi daha dondurabilmişler
Artık 2 adet sonra transferim bekliyorum
Canım ayy ne güzel ya 6. Gün embriyosu nasıl oluyo benide aradılar 4 tane 5. Gün dondurucaz dedi daha bölünenler var dedi 6. Gün olarak dondurabiliriz dedi6. Günden bildiriyorum 12 dölleneb yumurtayla başlamış olduğum yolculuğum 8 donmuş embriyoyla sona erdi. Dünden takip ettikleri 1 taneyi daha dondurabilmişler
Ay hadi snn de gözünaydın canımCanım ayy ne güzel ya 6. Gün embriyosu nasıl oluyo benide aradılar 4 tane 5. Gün dondurucaz dedi daha bölünenler var dedi 6. Gün olarak dondurabiliriz dedi
Ayy sağolasın canım darısı sana artık inşallahAy hadi snn de gözünaydın canım
Tamam kuzum teşekkür ederimOpudan sonra lekelenme gibi oldu benim 3 gün günlük pedlik ama öyle düşün.
Senin transfer ne zamandı canım iki tane mi transfer edecekler sana6. Günden bildiriyorum 12 dölleneb yumurtayla başlamış olduğum yolculuğum 8 donmuş embriyoyla sona erdi. Dünden takip ettikleri 1 taneyi daha dondurabilmişler
Gün olarak 6 ama bölünme hızı yavaş olduğu için anca blastokist oldu demekki. Bence dondurulan halleri hücre sayısı olarak aynı.Ayy sağolasın canım darısı sana artık inşallahbu 6. Gün olayı çok kafamı karıştırdı ama
Ayy hayırlısı olsun canım yaGün olarak 6 ama bölünme hızı yavaş olduğu için anca blastokist oldu demekki. Bence dondurulan halleri hücre sayısı olarak aynı.
derken şu videoyu buldum öyleymiş gerçekten
Hayırlı olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunur mucizenMerhabalar , basligi görünce ben de yazmak istedimdün 5.gün embriyo ( blastokist) transferim yapildi 17.02 test günüm zaman nasil gecer bilmiyorum. Insallah hayirli mutlu haberler veririz hepimiz
Ay öyle valla bir de sırayla sizleri duydukça daha bir heycanlandım. Bir de sanırım ilk gün yüzünden pzt akşam arayacağız merak etmeyin diyip önümü kapadı embriyologAyy hayırlısı olsun canım yasen şimdi çok heyecanlısındır yarın için dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?