şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kız beni akşam 7 de aradılar ya. iyi ki seni önden uyarmışlar, aklımı yitircektim

5 şubatta opu yapıldı. 30 yumurta toplandı çok sancılarım var. Çarşamba günü 5. Gün taze transfer olup olmayacağına karar verilecek inşallah tam anlamıyla iyileşmiş olurum o güne
Aynı gün opu yapılmış ikimizede canım. Bendende 31 yumurta toplandi. Benimde çok ağrım oldu opu günü ve sonraki gün ayağa kalkamadım desem yeridir ama bugün agrilarim tamam geçmese de azalma var daha iyi gibiyim. Benim dünden beridir mide bulantim çok olmaya başladı ve karnımda hep gurul gurul benim transferde 2 adet dönemi sonra olacak insallah

Var tabiki canım tabiki Allahın izniyle sen moralini yüksek tut heyecan yapma

Canım sancın hala var mı bide kanaman oldu mu senin benim de yarın var opu bana da doktor taze yaparız transferi dedi hormonlar iyi çıktı dedi ama tabi yumurta ve sperm kaliteli de olmalı
Ben kabızlık yaşadığım için çok fazla ağrım oldu 2. Gün tuvaletimi yapınca epey rahatladım ama hala ayakta kalamıyorum sancım var. Kanamam lekelenme şeklinde idi 1 günde bitti. İyi olur sizin de inşallah

Merhabalar , basligi görünce ben de yazmak istedim dün 5.gün embriyo ( blastokist) transferim yapildi 17.02 test günüm zaman nasil gecer bilmiyorum. Insallah hayirli mutlu haberler veririz hepimiz
Ayy o bekleme çok zordur ama güzel sonuçlanacak inşallah kaç tane embriyo donduruldu taze transfer mi yapıldı

Aynen benim de öyle oldu mise bulantısı bugün de var. 30 yumurta toplandığı için ve zayıf olduğum için zor geçeceğini söylediler. Çarşamba günü karar verilecek transfer yapılıp yapılmayacağına. Sizin Rahmi hazırlamak için hazırlık yapılıyor heralde

Ayy o bekleme çok zordur ama güzel sonuçlanacak inşallah kaç tane embriyo donduruldu taze transfer mi yapıldı
Insallah benden 7 tane toplandi 5i embriyo olusturdu ama 5.güne sadece 2 tanesi yetisebildi diger 3ü gelisimi yavas diye dondurulmadi. O kalan 2 si de transfer edildi zaten 2 tane transfer edilecekti. Yani allah korusun eger tutunamazlarsa hersey bastan baslicak

Bende pco var ohss olma riskine karşı 2 adet dönemi bekletiyorlar zaten şu durumda transfer olsunda istemem opu çok zor bir süreç oldu benim icin

Gerçekten maddi olarak psikolojik olarak fiziksel olarak çok çok zor bir süreç Allah tüm bu yolda emek harcayanlara yardım etsin. Ben zaten bir aşılama ve yumurta takibi süreçlerinden geçtim 5 ay sizi anlayabiliyorum ama bir mükafatı olacağına da çok inanıyorum. İnşallah güzel sonuçlanır güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Bende pco var ohss olma riskine karşı 2 adet dönemi bekletiyorlar zaten şu durumda transfer olsunda istemem opu çok zor bir süreç oldu benim icin
Bu arada kendi kendine adet olabilecek misin tekrar tedavi uyguluyor mu bende de pco var şimdi kendi Halime bıraksa kimbilir ne zaman adet olurum

Şişli memorialde başlayacağım inşallah tedaviye siz nerede yaptıracaksınız
Bende şişli memorial düşünüyrm sizin hangi doktor randevu aldm mart ayında olcak sanrm. Bu mart ayı hepmze hayırlı gelsin inşallah. Hem ilkbaharın girişi umarm sımsıkı tutunur bebisler

Evet öyle maalesef her türlü yipraniyoruz ama evet ben de inaniyorum elbet bir mükafati olacak insallah hepimiz gibi güzel haberleri vericem ben de burdan. Senin transferine sonra karar verilecek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…