şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Tek maasla gdılmez oralara
Valla kuzum bende eşimde çalışıyor ilkini bile kredi çekip yaptırdım ona rağmen yetmiyor yani hala taksit ödüyorum en az bir sene beklicem ikinci tüp bebek için hem maddi hem manevi olarak hazır olmak için çok zor süreçler Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah

Cok haklsn kuzum amın ınsallah hayırlısı hakkımızda ınsallah

Merhaba biraz geç mı cevap vermiş olacağım acaba:) doktorumdan inanın çok memnun kaldım zaten ellerinden geleni yapıyorlar ve gerısitamamen sizin bünyeniz embriyonuzrahminizle alakalı bence. Benimki tuttu şükür 10 haftalık hamileyim. Fakat geçen hafta ve bugün olmak üzere iki kanama geçirdim. Bakalım bekliyorum şimdi ne olacak hayırlısı artık.

Merhaba, siz de mı tup bebekle hamile kaldınız. Bende mart ayında hamile kaldım şimdi 10. Haftadayız ama ikinci kez kanamam oldu. Bekliyoruz simdi bakalim. Gebeliginiz bu sekilde mi sonlandi sizinde

Teşekkürler canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah erteledik biraz tüp bebek olayını bakalım inşallah bebişimize kavuşuruz...

Durumunuz nedir bende bu ay vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…