- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.641
Nereyi düşünüyorsun kuzum İstanbul da çok alternatif var inşallah gönlünce olurEvet canısı ege de negatıf oldu malesef istanbula gtcm artık
Sağol kuzum benim Allah razı olsunBütün dualarım sizinle valla böyle bir iki isim özellikle süreci birlikte götürdüğümüzolacak inşallah olacak
Valla kuzum bende eşimde çalışıyor ilkini bile kredi çekip yaptırdım ona rağmen yetmiyor yani hala taksit ödüyorum en az bir sene beklicem ikinci tüp bebek için hem maddi hem manevi olarak hazır olmak içinTek maasla gdılmez oralara
Cok haklsn kuzum amın ınsallah hayırlısı hakkımızda ınsallahValla kuzum bende eşimde çalışıyor ilkini bile kredi çekip yaptırdım ona rağmen yetmiyor yani hala taksit ödüyorum en az bir sene beklicem ikinci tüp bebek için hem maddi hem manevi olarak hazır olmak içinçok zor süreçler Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Offf o kadar sevindim kiTüp bebeksiz iyi haberlerinizi alalım inşallah
Bir kız bir erkek geliyor kızlarım dualarınızı eksik etmeyin :)
Yaaa canım ne kadar sevindimTüp bebeksiz iyi haberlerinizi alalım inşallah
Canım transferin hayırlı olsunKızlar merhaba nasılsınız subat ayinda girmistim bu topige daha yeni transfer olabildim ben
Maşallah kuzum benimde en çok istediğim şey yaa inşallah benim de öyle olurTüp bebeksiz iyi haberlerinizi alalım inşallah
Merhaba biraz geç mı cevap vermiş olacağım acaba:) doktorumdan inanın çok memnun kaldım zaten ellerinden geleni yapıyorlar ve gerısitamamen sizin bünyeniz embriyonuzrahminizle alakalı bence. Benimki tuttu şükür 10 haftalık hamileyim. Fakat geçen hafta ve bugün olmak üzere iki kanama geçirdim. Bakalım bekliyorum şimdi ne olacakMerhaba canımBen de izmirdeyim doktorum da medicalde. 1buçuk yıldır bebek istiyoruz bir kaybım var 8 haftalık kalbi durdu maalesef Tüp bebek mi yaptırsak diye düşünüyoruz. Medicalden memnun musun fiyatlar nasıldı acaba? Araştırıp mı karar verdiniz medicale?
Merhaba, siz de mı tup bebekle hamile kaldınız. Bende mart ayında hamile kaldım şimdi 10. Haftadayız ama ikinci kez kanamam oldu. Bekliyoruz simdi bakalim. Gebeliginiz bu sekilde mi sonlandi sizindeBenim düşükle sonuçlanıyor malesef. İki bebekte gelişim göstermedi. İlaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz bu da ayrı bi stresmiş( hızlanması için ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
lusin için umarım herşey yolundadır
Teşekkürler canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahMerhaba biraz geç mı cevap vermiş olacağım acaba:) doktorumdan inanın çok memnun kaldım zaten ellerinden geleni yapıyorlar ve gerısitamamen sizin bünyeniz embriyonuzrahminizle alakalı bence. Benimki tuttu şükür 10 haftalık hamileyim. Fakat geçen hafta ve bugün olmak üzere iki kanama geçirdim. Bakalım bekliyorum şimdi ne olacakhayırlısı artık.
Aret kamar hocaya gıden warmı istanbul tüp bebek merkezıne
Durumunuz nedir bende bu ay vuruldumKızlar merhaba birsey soracagım insallah bu ay transfer hazırlıgına baslıycaz da kafam karıstı lucrin 3.75 depot kullanicam göbekten sc üzerinde 1 aylik hazir enjektör diyor recetede 1×1 yaziyor ben ne kadat yapicam fiyati 500 tl gunde 1 tane mi alicam kullanan oldu mu
Cok sükür sona geldik transfer oldum cuma günü test günüm insallah beklemedeyiz bakalimDurumunuz nedir bende bu ay vuruldum
Bir sey kalmamış hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınCok sükür sona geldik transfer oldum cuma günü test günüm insallah beklemedeyiz bakalim
İnsallah valla hic evde test yapmadm supriz olacak herseyBir sey kalmamış hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?