- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Yok hatta arttırıyor deniyor çünkü rahim hazır hale gelince transfer ediliyorCanım bu bir ay beklemenin verim düşürme riski var mı araştırdın mı hiç? Yani transfer bir ay sonra oluyor ya hani
Yok hergün baktılar canım hergün aradılar bilgi verdiler2. Günden sonra bakmayı bıraktılar mı benim 22 tanesi döllenmiş rahatsız etmeyelim dedi
Sordu ikiz olsa sorun olur mu senin için diye, olmaz dedim. Şansı artırırız dedi öyle...Canım sana neden çift yapıyo
Şimdilik uygun görünüyor opudan önceki progesteron ve e2 değerine göre Çarşamba günü de embriyonun 5. Günü oluyor muayene ve kan tahlilinden sonra karar verecekler taze transfer mi dondurulmuş mu yapalım diyeEvet öyle maalesef her türlü yipraniyoruz ama evet ben de inaniyorum elbet bir mükafati olacakinsallah hepimiz gibi güzel haberleri vericem ben de burdan. Senin transferine sonra karar verilecek sanirim
İnşallah ne kadar fiyat o hastenedeBende şişli memorial düşünüyrm sizin hangi doktor randevu aldm mart ayında olcak sanrm. Bu mart ayı hepmze hayırlı gelsin inşallah. Hem ilkbaharın girişi umarm sımsıkı tutunur bebisler
Canm 12bin tüp bebek 3bin ilaç tutar dediler. Bide biz şehir dışından gelcez uçak artı otel parası bizim 20 bini bulur Inşallah son olur artık buİnşallah ne kadar fiyat o hastenede
Hadi insallah hakkinda hangisi hayirliysa öyle yapilsinŞimdilik uygun görünüyor opudan önceki progesteron ve e2 değerine göre Çarşamba günü de embriyonun 5. Günü oluyor muayene ve kan tahlilinden sonra karar verecekler taze transfer mi dondurulmuş mu yapalım diye
Allah kolaylık versin. Biz ilaçları ilk aylarda pazarlık yapmadan almıştık çok pişmanız. Tüp bebekte neredeyse %30 indirimle aldık ona rağmen 3500₺ tuttu. Size verebileceğim tavsiye ilk girdiğiniz eczaneden almayın araştırınCanm 12bin tüp bebek 3bin ilaç tutar dediler. Bide biz şehir dışından gelcez uçak artı otel parası bizim 20 bini bulur Inşallah son olur artık bu
İnşallah vereceğimHadi insallah hakkinda hangisi hayirliysa öyle yapilsinbize de haber verirsin
Ya benim gönlüm de ikizden yana ama bnm doktorun galiba daha tekten yana. Sadece tedaviye başlamadan önce sormuştum 35 yaş altı genelde tek transfer ediyoruz demişti. Ben şimdi ilk adeti olunca kontrole gideceğim o gün konuşacağım avantajları dezavantajları neler diye bakalım hayırlısıSordu ikiz olsa sorun olur mu senin için diye, olmaz dedim. Şansı artırırız dedi öyle...
Evet doktorlar sağlıklı tek bebekle eve dönmenin önemli olduğunu söylüyor. Çoğul gebelik risklerinden bahsediyor. Bir de bugün bir yorum okudum iki yumurta transfer edilmiş önce 3üz sonra 4üz görünmüş sonra 3. Kesede 5inci görünmüş. Kendileri de ilişkiye girmişlerYa benim gönlüm de ikizden yana ama bnm doktorun galiba daha tekten yana. Sadece tedaviye başlamadan önce sormuştum 35 yaş altı genelde tek transfer ediyoruz demişti. Ben şimdi ilk adeti olunca kontrole gideceğim o gün konuşacağım avantajları dezavantajları neler diye bakalım hayırlısıinşallah sağlıkla gelirler canım ya
Bu konuda beni doktorum uyarmıştı hatta bir eczane söyledi bizden gidince indirim yapıyor oradan da bir fiyat alın tanıdığınız varsa onlara da sorun diye. Belki doktor yardımcı olur size de. Benim yumurtalıklarım dirençli çıkınca 21 gün iğne kullandım. 8500₺ verdim ilaca iğneye. İndirimsiz olsa 12000₺ olacaktıAllah kolaylık versin. Biz ilaçları ilk aylarda pazarlık yapmadan almıştık çok pişmanız. Tüp bebekte neredeyse %30 indirimle aldık ona rağmen 3500₺ tuttu. Size verebileceğim tavsiye ilk girdiğiniz eczaneden almayın araştırıninşallah son olacak
21 iğne miBu konuda beni doktorum uyarmıştı hatta bir eczane söyledi bizden gidince indirim yapıyor oradan da bir fiyat alın tanıdığınız varsa onlara da sorun diye. Belki doktor yardımcı olur size de. Benim yumurtalıklarım dirençli çıkınca 21 gün iğne kullandım. 8500₺ verdim ilaca iğneye. İndirimsiz olsa 12000₺ olacaktı
Ay maşallahEvet doktorlar sağlıklı tek bebekle eve dönmenin önemli olduğunu söylüyor. Çoğul gebelik risklerinden bahsediyor. Bir de bugün bir yorum okudum iki yumurta transfer edilmiş önce 3üz sonra 4üz görünmüş sonra 3. Kesede 5inci görünmüş. Kendileri de ilişkiye girmişlerbize yasak valla
21 iğne değil 21 gün :) dün meraktan hesapladım tam 59 adet iğne olmuşum opu dan sonraki 4 Cetrotide ve 4 kan sulandırıcıyla beraber. Yani 21 günde 51 iğne21 iğne miBenim 13 gün iğne yapıldı Size de %30 indirim yapıldı demek e bize indirimli veren de kar ediyor sonuçta bu süreçte keşke herkes biraz vicdanlı olsa
Bu ay oluruz muhtemelen ilaçlardan dolayı ama bidahaki ay olurmuyum bende bilmiyorum. Benim adetlerimde çok düzensiz oluyor ama olmazsak heralde ilaçla oluruz yineBu arada kendi kendine adet olabilecek misin tekrar tedavi uyguluyor mu bende de pco var şimdi kendi Halime bıraksa kimbilir ne zaman adet olurum
Canım ilk tüp bebek miInsallahbenden 7 tane toplandi 5i embriyo olusturdu ama 5.güne sadece 2 tanesi yetisebildi diger 3ü gelisimi yavas diye dondurulmadi. O kalan 2 si de transfer edildi zaten 2 tane transfer edilecekti. Yani allah korusun eger tutunamazlarsa hersey bastan baslicak
Benim de kafamda soru işareti buBu ay oluruz muhtemelen ilaçlardan dolayı ama bidahaki ay olurmuyum bende bilmiyorum. Benim adetlerimde çok düzensiz oluyor ama olmazsak heralde ilaçla oluruz yine
Yaa bende istiyorum aslında çift biz henüz konuşmadık yaşın kaçtı canımSordu ikiz olsa sorun olur mu senin için diye, olmaz dedim. Şansı artırırız dedi öyle...
Hadi insallah hakkinda hangisi hayirliysa öyle yapilsinŞimdilik uygun görünüyor opudan önceki progesteron ve e2 değerine göre Çarşamba günü de embriyonun 5. Günü oluyor muayene ve kan tahlilinden sonra karar verecekler taze transfer mi dondurulmuş mu yapalım diye
Evet canim ilkCanım ilk tüp bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?