- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Ya 2 tane koyabilirler mi istesekCanım ilk tüp bebek mi
2 tanede şans artıyor kuzum bence inşallah güzel sonuç alcaksınHadi insallah hakkinda hangisi hayirliysa öyle yapilsinbize de haber verirsin
Evet canim ilk
Yok Benm 3. Tüp bebeğim olcak ilk eczenden almyrmAllah kolaylık versin. Biz ilaçları ilk aylarda pazarlık yapmadan almıştık çok pişmanız. Tüp bebekte neredeyse %30 indirimle aldık ona rağmen 3500₺ tuttu. Size verebileceğim tavsiye ilk girdiğiniz eczaneden almayın araştırıninşallah son olacak
31 yaşındayım canım çok prosedüre uymuyor sanırım yaa inisiyatif kullanıyor ya daYaa bende istiyorum aslında çift biz henüz konuşmadık yaşın kaçtı canım
Yaaa ben gonal f 900 mg 900₺ ye aldığım için kendimi şanslı hissediyordum21 iğne değil 21 gün :) dün meraktan hesapladım tam 59 adet iğne olmuşum opu dan sonraki 4 Cetrotide ve 4 kan sulandırıcıyla beraber. Yani 21 günde 51 iğneBen farklı bir şehirdeki eczacı arkadaşımı aradım artık. Hani dedim bu kadar fark normal mi bir iş olmasın bu işte dedim. Şöyle mesela gonal f 900 liste fiyatı 1316₺, 750₺ bandına kadar inilebilir istenirse sorun yok dedi. Ki biz 885₺ i sorgulamıştık
Insallah bakalim2 tanede şans artıyor kuzum bence inşallah güzel sonuç alcaksın
Ben almanyada yaptiriyorum 3taneye kadar koydurabiliyorsun. Türkiyede sanirim 35yas üstü ya da tekrarlayan olumsuz tüpbebeklerde yapiyorlar. Ama Eger embriyo kalitelerine cok güvenmiyorlarsa da cift yapabiliyorlarmis doktorunla bi Konus istersenYa 2 tane koyabilirler mi istesek
2 tanede şans artıyor kuzum bence inşallah güzel sonuç alcaksın
Bence de insiyatif kullanıyorlar ama ilk ise tek deniyorlar bence31 yaşındayım canım çok prosedüre uymuyor sanırım yaa inisiyatif kullanıyor ya da
Bende 26 yaşındayım canım koyar mı bilmiyorumyaşındayım canım çok prosedüre uymuyor sanırım yaa inisiyatif kullanıyor ya da
Almanyada olsak keşkeBen almanyada yaptiriyorum 3taneye kadar koydurabiliyorsun. Türkiyede sanirim 35yas üstü ya da tekrarlayan olumsuz tüpbebeklerde yapiyorlar. Ama Eger embriyo kalitelerine cok güvenmiyorlarsa da cift yapabiliyorlarmis doktorunla bi Konus istersen
Bakalım yarın gidicem embriyolog dondurma onayı istiyor belki bişey derlerBence de insiyatif kullanıyorlar ama ilk ise tek deniyorlar bence
Hahahaha 2 embriyo icin de olsa tavsiye etmemAlmanyada olsak keşke
Benim de yarın nakil olacakMerhabalar , basligi görünce ben de yazmak istedimdün 5.gün embriyo ( blastokist) transferim yapildi 17.02 test günüm zaman nasil gecer bilmiyorum. Insallah hayirli mutlu haberler veririz hepimiz
Gerçekten mi hiç dinlendirmedi mi canımHahahaha 2 embriyo icin de olsa tavsiye etmemtransferim toplam 5dkk sürdü giyinmem ve soyunmam da dahil
Canım vajina içini yıkama hani şampuan duş jeli falan gelmesin bana opudan sonra öyle demişti o zaman sorun olcağını sanmamBenim de yarın nakil olacak
Bugün embriyoları rahatsız etmeyelim diye kontrol etmediler. Ama arayıp idrara sıkışık gelin dediler parfüm deodorant yasak dediler.
Duş alıp gitsem sakıncası olmaz sanırım. Duştaki şampuanın zararı olur mu?
Deodorant Parfümü anlamadim niye yasak acabaBenim de yarın nakil olacak
Bugün embriyoları rahatsız etmeyelim diye kontrol etmediler. Ama arayıp idrara sıkışık gelin dediler parfüm deodorant yasak dediler.
Duş alıp gitsem sakıncası olmaz sanırım. Duştaki şampuanın zararı olur mu?
Yok canim hic. girdim heyecanlimisin dedi, Embryolarin durumlarini anlatti transferi yapti bol sanslar hayatina oldugu gibi devam edebilirsin agir kaldirma sadece dedi bu kdr ciktigimda baktim tam 5dkk olmustu. Zaten benden önce girenler de 5-6 dkk da cikiyordu.Gerçekten mi hiç dinlendirmedi mi canım
Canım bol protein ağırlıklı beslen sen ama bana şimdiden öyle dedi 2 ay sonra transfer olcam Allah nasip ederse bende kansızlıkta var bideYok canim hic. girdim heyecanlimisin dedi, Embryolarin durumlarini anlatti transferi yapti bol sanslar hayatina oldugu gibi devam edebilirsin agir kaldirma sadece dedi bu kdr ciktigimda baktim tam 5dkk olmustu. Zaten benden önce girenler de 5-6 dkk da cikiyordu.
Aynen canim öyle yapiyorum sagolsun buraya önceden yaptiranlar tecrübelerini yaziyor da biz de sebepleniyoruz. Protein agirlikli besleniyorum havuc suyu kabak cekirdegi ananas bakalim insallahCanım bol protein ağırlıklı beslen sen ama bana şimdiden öyle dedi 2 ay sonra transfer olcam Allah nasip ederse bende kansızlıkta var bide
Canım ananası doktorlar çok tavsiye etmiyor rahimde kasılma yapabiliyomuş haberin olsum kabak çekirdeği evet o çok yararlı bide bol suAynen canim öyle yapiyorum sagolsun buraya önceden yaptiranlar tecrübelerini yaziyor da biz de sebepleniyoruz. Protein agirlikli besleniyorum havuc suyu kabak cekirdegi ananas bakalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?