- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
İnşallah canımAynen aynen aşılamam var 1 tane ama doktorum önermedş 2.yi falan yaşınız genç dedi ilk denemenşzde tutma olasılığı yüksek dedi 30 yaşındayım eşimde öyle. Yani Rabbim bize bu yoldan verecekse tohumumuzu ekmek için vezile lazım demek kihayırlı haberler alırız umarım
Bende fulya bahçeciDiyarbakırda bahçecide canım
Yaptırdın mı canım ismen bilemedim kusura bakma yada yatıracaksınBende fulya bahçeci
İnşallah sonumuz güzel olur ben pazartesi ön görüşmeye gidicem aldım randevuBende fulya bahçeci
hangi doktor muayenede ol hazır gitmişkkenİnşallah sonumuz güzel olur ben pazartesi ön görüşmeye gidicem aldım randevu
ayyy maşallahhh bende hsg filmi için bekliyorum sonraki adette baslayacak inşallah martta yaniMerhabalar ben de yarin bahceci fulya randevu aldm, reglimin 2.gunu yarin ignelere baslatir dr sanirim, aralik ayinda on gorusme yapmstk, hepimiz icin hayirli bir ay olsun insallah
bende gecen hafta muayene olum tedavi planı yaptık fiyat bilgisi vs subatta tahlillerim var martta başlayacagız inş . adet dönemleri beklendiği için bu işlemlerdeYaptırdın mı canım ismen bilemedim kusura bakma yada yatıracaksın
Canim hayirli olsn insallah smdiden, ben hsg yi anestezili cekilmistm deneyimim yok o nedenle ama cnku htrlamiyorum hcbisi :)) tertemiz çıkar ve başlarsın en kısa zmnda inş, ya da hsg cekildigin ay hamile kalirsin insallah bu daha guzel olurayyy maşallahhh bende hsg filmi için bekliyorum sonraki adette baslayacak inşallah martta yani
hsg için muayeneden sonra söylerim ben sana aneztezili mi normal mi çektireceğini dedi sonra aneztezili olmana gerek yok rahat olur senin dedi bana muayeneden sonra tamam hocam dedim bende soğukkanlıyımdır zaten sorun değil dedimCanim hayirli olsn insallah smdiden, ben hsg yi anestezili cekilmistm deneyimim yok o nedenle ama cnku htrlamiyorum hcbisi :)) tertemiz çıkar ve başlarsın en kısa zmnda inş, ya da hsg cekildigin ay hamile kalirsin insallah bu daha guzel olur
hangi doktorMerhabalar ben de yarin bahceci fulya randevu aldm, reglimin 2.gunu yarin ignelere baslatir dr sanirim, aralik ayinda on gorusme yapmstk, hepimiz icin hayirli bir ay olsun insallah
Canım adetli değilim muayene etmez herhalde diyarbakır bahçeci zeki akkum a gidicezhangi doktor muayenede ol hazır gitmişkken
Ilk görüşmede adetli olmanıza gerek yok yumurtalara ve rahme bakiyorlar ekstra bir durum var mı diyeCanım adetli değilim muayene etmez herhalde diyarbakır bahçeci zeki akkum a gidicez
Bilmiyorum ki öyle mi oluyorIlk görüşmede adetli olmanıza gerek yok yumurtalara ve rahme bakiyorlar ekstra bir durum var mı diye
Hayirlisi olsun inşallah
Ben de bu cuma gidcem kontrole inşallah yumurtalarımız kaliteli güzel güzel olur canımMerhabalar, ben de gonal f 900 ile 3. Günümdeyim 275 doz vuruyorum. 5. Gün kontrole gitcem, bakalım yumurtalar nasıllarmış
Bizde de öyle sebepsiz bunu deneyimlemek varmis demek ki ... hayırlı sonuçlar inşallahKızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım . Sebepsiz infertilite bizim de . Eşimde ve bende bir problem gözükmüyor ama bebişte olmadı malesefadetimin 2.günü Gonal-f 450 başladım günde 250 doz vuruyorum. Bugün son yarın kontrole gidicem. Bir de folikasit kullanıyorum.
Jinemed hastanesi Günseli Özdemir doktorum.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?