şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah canım

Merhabalar ben de yarin bahceci fulya randevu aldm, reglimin 2.gunu yarin ignelere baslatir dr sanirim, aralik ayinda on gorusme yapmstk, hepimiz icin hayirli bir ay olsun insallah
ayyy maşallahhh bende hsg filmi için bekliyorum sonraki adette baslayacak inşallah martta yani

Yaptırdın mı canım ismen bilemedim kusura bakma yada yatıracaksın
bende gecen hafta muayene olum tedavi planı yaptık fiyat bilgisi vs subatta tahlillerim var martta başlayacagız inş . adet dönemleri beklendiği için bu işlemlerde benim gibi sabırsızlara zorr süreçler .

ayyy maşallahhh bende hsg filmi için bekliyorum sonraki adette baslayacak inşallah martta yani
Canim hayirli olsn insallah smdiden, ben hsg yi anestezili cekilmistm deneyimim yok o nedenle ama cnku htrlamiyorum hcbisi :)) tertemiz çıkar ve başlarsın en kısa zmnda inş, ya da hsg cekildigin ay hamile kalirsin insallah bu daha guzel olur

hsg için muayeneden sonra söylerim ben sana aneztezili mi normal mi çektireceğini dedi sonra aneztezili olmana gerek yok rahat olur senin dedi bana muayeneden sonra tamam hocam dedim bende soğukkanlıyımdır zaten sorun değil dedim

Canım adetli değilim muayene etmez herhalde diyarbakır bahçeci zeki akkum a gidicez
Ilk görüşmede adetli olmanıza gerek yok yumurtalara ve rahme bakiyorlar ekstra bir durum var mı diye

Hayirlisi olsun inşallah.

Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım . Sebepsiz infertilite bizim de . Eşimde ve bende bir problem gözükmüyor ama bebişte olmadı malesef adetimin 2.günü Gonal-f 450 başladım günde 250 doz vuruyorum. Bugün son yarın kontrole gidicem. Bir de folikasit kullanıyorum.
Jinemed hastanesi Günseli Özdemir doktorum.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Merhaba kızlar ben de tedavime başladım Adana Acıbademde işlemler olacak adetin 2. Günü kontrolum oldu hemen o gün merional 225 mg iğnelere başladık ama beni çok sarstı iğne felaket baş ağrısı ve sersemlik yaptı Hayırlısı olsun inşallah hepmizin bebişleri çok çok olur

Merhabalar, ben de gonal f 900 ile 3. Günümdeyim 275 doz vuruyorum. 5. Gün kontrole gitcem, bakalım yumurtalar nasıllarmış
Ben de bu cuma gidcem kontrole inşallah yumurtalarımız kaliteli güzel güzel olur canımkalçadan benim iğneler o biraz yoruyor gidip yaptırıyorum onun haricii güzell bir süreççç heyecan hat safhaa

Bizde de öyle sebepsiz bunu deneyimlemek varmis demek ki ... hayırlı sonuçlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…