- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Yumurtalar dan haber var mıBen de bu cuma gidcem kontrole inşallah yumurtalarımız kaliteli güzel güzel olur canımkalçadan benim iğneler o biraz yoruyor gidip yaptırıyorum onun haricii güzell bir süreççç heyecan hat safhaa
Yumurtalardan haber gelince paylaşırsanız sevinirim.Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım . Sebepsiz infertilite bizim de . Eşimde ve bende bir problem gözükmüyor ama bebişte olmadı malesefadetimin 2.günü Gonal-f 450 başladım günde 250 doz vuruyorum. Bugün son yarın kontrole gidicem. Bir de folikasit kullanıyorum.
Jinemed hastanesi Günseli Özdemir doktorum.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
EvetttYumurtalar dan haber var mı
Çoook sevindim her şeyin yolunda olmasına.Evetttyeni geldim eve canım sol taraftaki iyi gelişmiş dedi önden gidiyorlar sağ tarafda biraz daha küçük ama iyi dedi cetrotite başladık hem merional hem cetro böle gidicez sen ne yaptın canım iyi haber inş
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım inşallah güzel haberle gelirsinnÇoook sevindim her şeyin yolunda olmasına.Ben yarın gidicem, cetrodite var evde 6 tane muhtemelen bana da yarın başlatır. Geldik çift iğneli günlere
Aminnn cümlemizinAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım inşallah güzel haberle gelirsinn
Merhabalar bende Şubat ayı için tüp bebek tedavime başlıcam Allah izin verirse kızlar doktorun verdiği ilaçlar tahmini ne kadar tutuyor bizim varikosel var eşimde o yüzden yaptırcazAminnn cümlemizin
Benim şimdilik 2750 tuttu ama üstüne eklenecektir kesin...Merhabalar bende Şubat ayı için tüp bebek tedavime başlıcam Allah izin verirse kızlar doktorun verdiği ilaçlar tahmini ne kadar tutuyor bizim varikosel var eşimde o yüzden yaptırcaz
GünaydınnÇoook sevindim her şeyin yolunda olmasına.Ben yarın gidicem, cetrodite var evde 6 tane muhtemelen bana da yarın başlatır. Geldik çift iğneli günlere
Ay benim de sol önden gidiyor. Var var olmaz mı doktordan çıktım şimdi normal dedi ağrı içinGünaydınncanım senin kasıklarında ağrı oldu mu sol tarafım adım atarken baya baya ağrıyor dün sol taraf önde gidiyor demişti acaba büyüdüğü için mi ne zormuş ya bu işler odadan odaya giderken bile yüz şeklim değişiyor ağrıdan
Ayy normalmiymişAy benim de sol önden gidiyor. Var var olmaz mı doktordan çıktım şimdi normal dedi ağrı için
Çok sevindim, ay inşallah hepsi 5. Güne ulaşırKızlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk denememiz Çarşamba yumurtalarım toplandı 19 adetilk gün 16 tanesi dollendi bugün 3. Gün hepsi gelişmeye devam ediyor sıkıntı yokmuş Şubat ayında transfer olcam inşallah olur
Ben iğneyi vururken sanki minicik ucundan damla kalıyo gibi, doz azaltıyorum belliki ama acaba çok mu azaltmış oluyorum onu bilemedim... Doktor iiyi gidiyor ama beklediğim kadar büyümemişler dedi 15mm değil 12.80 13.00 civarı olabilmişler. Benden kaynaklı bence o iğne ucunda kalan minicik damlalar içinAyy normalmiymişÇok şükür böyle devam ederiz inşallah
Sen gonal f kullanıyorsun demi kendin vuruyosun? Ben kalçadan hemşireye vurduruyom mecbur merional benimBen iğneyi vururken sanki minicik ucundan damla kalıyo gibi, doz azaltıyorum belliki ama acaba çok mu azaltmış oluyorum onu bilemedim... Doktor iiyi gidiyor ama beklediğim kadar büyümemişler dedi 15mm değil 12.80 13.00 civarı olabilmişler. Benden kaynaklı bence o iğne ucunda kalan minicik damlalar içinyarın cetrodite başlıyorum. Çarşamba tekrar kontrol. Senin kontrol ne zaman?
Canım merhaba sitede satış yapmak yasak bilgin olsunMerhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
Ya çok teşekkürler valla bir adım önümden yol açıyorsunSen gonal f kullanıyorsun demi kendin vuruyosun? Ben kalçadan hemşireye vurduruyom mecbur merional benimama takma kafanı yok canım ondan değildir mutlaka az dışına çıkan oluyormuş kendin yaptığında.Ben bugün cetrotite başladım kendim ilk kez vurdum ayy heyecandan öldüm benim kızarıklık kaşıntı oldu senin de olursa panik olma geçiyor sonra.Pzartesi kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?