şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Yumurtalardan haber gelince paylaşırsanız sevinirim.

Evetttyeni geldim eve canım sol taraftaki iyi gelişmiş dedi önden gidiyorlar sağ tarafda biraz daha küçük ama iyi dedi cetrotite başladık hem merional hem cetro böle gidicez sen ne yaptın canım iyi haber inş
Çoook sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ben yarın gidicem, cetrodite var evde 6 tane muhtemelen bana da yarın başlatır. Geldik çift iğneli günlere

Çoook sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ben yarın gidicem, cetrodite var evde 6 tane muhtemelen bana da yarın başlatır. Geldik çift iğneli günlere
Günaydınncanım senin kasıklarında ağrı oldu mu sol tarafım adım atarken baya baya ağrıyor dün sol taraf önde gidiyor demişti acaba büyüdüğü için mi ne zormuş ya bu işler odadan odaya giderken bile yüz şeklim değişiyor ağrıdan

Ay benim de sol önden gidiyor. Var var olmaz mı doktordan çıktım şimdi normal dedi ağrı için

Ayy normalmiymiş Çok şükür böyle devam ederiz inşallah
Ben iğneyi vururken sanki minicik ucundan damla kalıyo gibi, doz azaltıyorum belliki ama acaba çok mu azaltmış oluyorum onu bilemedim... Doktor iiyi gidiyor ama beklediğim kadar büyümemişler dedi 15mm değil 12.80 13.00 civarı olabilmişler. Benden kaynaklı bence o iğne ucunda kalan minicik damlalar için yarın cetrodite başlıyorum. Çarşamba tekrar kontrol. Senin kontrol ne zaman?

Sen gonal f kullanıyorsun demi kendin vuruyosun? Ben kalçadan hemşireye vurduruyom mecbur merional benimama takma kafanı yok canım ondan değildir mutlaka az dışına çıkan oluyormuş kendin yaptığında.Ben bugün cetrotite başladım kendim ilk kez vurdum ayy heyecandan öldüm benim kızarıklık kaşıntı oldu senin de olursa panik olma geçiyor sonra.Pzartesi kontrol

Canım merhaba sitede satış yapmak yasak bilgin olsun

Kızlar benim de yumurtalar sol taraf önde gidiyor sağdakiler biraz daha küçük. Cetrodite başladım aynı zamanda 300 doz Gonal f le devam ediyorum. Salı günü tekrar kontrol var bakalım artık .

Ya çok teşekkürler valla bir adım önümden yol açıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…