şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar benim de yumurtalar sol taraf önde gidiyor sağdakiler biraz daha küçük. Cetrodite başladım aynı zamanda 300 doz Gonal f le devam ediyorum. Salı günü tekrar kontrol var bakalım artık .
Bu sol tarafın derdi ne acaba
Ne güzel peşpeşe gidiyoruz inşallah sonucu da güzel olur

Ya gonal f kalem şeklinde, bu cetrodite şırınga ben de Bi küçük tırsıyorum

Maşallah canım herşey yolunda görünüyor Rabbim nasip etsin yavruların sana güzelce tutunsunlar

kızlar merhaba bende 29 ocak cuma günü göüşmeye gidiyorum inşallah güzel geçer şimdiden cok stres yptım ben istanbul bahçeçi umut tüp merkezine gdiyorum gidenler vr mı hang doktora gidiyosunuz nasıl oluyor ay okadar cok merak edyorum ki.

Hadi inşallah hayırlı olur canım.Ben Adana’da acıbademdeyim doktor adetin 2. Günü muayene etti yumurtalıkları rahmi filan hemen o gün akşam başladım iğne vurulcaksın canım bir 10 günü buluyor sonra yumurtalar toplanıcak eşinin spermi ile döllenecek bıkbıklarkorkma hiç stres olma her şey yolunda gidiyor o zaman ay oldu mu olacak mı neden şöyle diye yorma kafayı bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…