- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Bu sol tarafın derdi ne acabaKızlar benim de yumurtalar sol taraf önde gidiyor sağdakiler biraz daha küçük. Cetrodite başladım aynı zamanda 300 doz Gonal f le devam ediyorum. Salı günü tekrar kontrol var bakalım artık .
Ya gonal f kalem şeklinde, bu cetrodite şırınga ben de Bi küçük tırsıyorumSen gonal f kullanıyorsun demi kendin vuruyosun? Ben kalçadan hemşireye vurduruyom mecbur merional benimama takma kafanı yok canım ondan değildir mutlaka az dışına çıkan oluyormuş kendin yaptığında.Ben bugün cetrotite başladım kendim ilk kez vurdum ayy heyecandan öldüm benim kızarıklık kaşıntı oldu senin de olursa panik olma geçiyor sonra.Pzartesi kontrol
MaşallahKızlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk denememiz Çarşamba yumurtalarım toplandı 19 adetilk gün 16 tanesi dollendi bugün 3. Gün hepsi gelişmeye devam ediyor sıkıntı yokmuş Şubat ayında transfer olcam inşallah olur
İnşallah Allah hepimize nasip etsin canımMaşallahcanım herşey yolunda görünüyor Rabbim nasip etsin yavruların sana güzelce tutunsunlar
Satış yapmaya çalışmıyorum ama uyardığınız için çok teşekkür ederimCanım merhaba sitede satış yapmak yasak bilgin olsun
Hesabnz kapanablr die bilgi vermek istedim daha önce burda okudum çünkü o yüzden yazdım yanlş anlamayınSatış yapmaya çalışmıyorum ama uyardığınız için çok teşekkür ederim
Tekrar çok teşekkür ederimHesabnz kapanablr die bilgi vermek istedim daha önce burda okudum çünkü o yüzden yazdım yanlş anlamayın
Aynen şırınga ama hiç anlamıyosun merak etme ben baya stres yaptım ter aktı her yerimden yaparkenYa gonal f kalem şeklinde, bu cetrodite şırınga ben de Bi küçük tırsıyorum
Bi tık daha kalın gonal f denAynen şırınga ama hiç anlamıyosun merak etme ben baya stres yaptım ter aktı her yerimden yaparkenrahat ol gonal f ile aynı şeyi hissedersin bence 2 saat sonra yapıcam ben mesela
Bende baslyorum Allahın izniyle adet olunca başlıcazşubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Güzel geçer inşallah canım her şey bol şansBende baslyorum Allahın izniyle adet olunca başlıcaz
Yaptın mı cetrotiteBi tık daha kalın gonal f denbunu sevmedim
İnşallah cnmGüzel geçer inşallah canım her şey bol şans
Ben de başlıcam inş bu 2. Sefer olucak adet olmayı bekliyorum inşallah güzel geçer her şey stres yapmayınİnşallah cnm
Yaptım yaptımYaptın mı cetrotite
Sizin için de çok güzel olur umarımBen de başlıcam inş bu 2. Sefer olucak adet olmayı bekliyorum inşallah güzel geçer her şey stres yapmayın
Hadi hayırlısıyla vira bismillah o zamanKızlar bende yarın ön görüşmeye gidiyorum bende tedaviye başlayıp bir an önce güzel haberle almak istiyorumRabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hadi inşallah hayırlı olur canım.Ben Adana’da acıbademdeyim doktor adetin 2. Günü muayene etti yumurtalıkları rahmi filan hemen o gün akşam başladım iğne vurulcaksın canım bir 10 günü buluyor sonra yumurtalar toplanıcak eşinin spermi ile döllenecek bıkbıklarkızlar merhaba bende 29 ocak cuma günü göüşmeye gidiyorum inşallah güzel geçer şimdiden cok stres yptım ben istanbul bahçeçi umut tüp merkezine gdiyorum gidenler vr mı hang doktora gidiyosunuz nasıl oluyor ay okadar cok merak edyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?