şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Deodorant Parfümü anlamadim niye yasak acaba icini yikamadikca birsey olmaz ben de dus alip gittim. Sapmuan sonucta temizlemek icin iyice durulanirsa sorun olmaz diye düsünüyorum
Canım bana opuda da kozmetik ürünü kullanmadan gel demişlerdi tam nedenini bilmiyorum ama

Bu dkkdan sonra hic yemem yeter zaten faydasi varsada. Cok mu bilmiyorumki 3 ince dilim yiyodum.
Boşver canım yeme zaten ilaç iğne kullanıyosundur onlar destekler tutunmayı bende bilmiyordum yeni öğrendim kabak çekirdeğinin faydası var ama

şubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?

Hayırlısı ile bende16 şubatta 2.tüp bebeğe başlıyorum. 1 aşılama 1 tüp bebek
negatifimiz var. Bu sefer başka Dr gideceğiz. Maddi ve manevi yönden çok yorucu bir süreç Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Deodorant Parfümü anlamadim niye yasak acaba icini yikamadikca birsey olmaz ben de dus alip gittim. Sapmuan sonucta temizlemek icin iyice durulanirsa sorun olmaz diye düsünüyorum

Canım bana opuda da kozmetik ürünü kullanmadan gel demişlerdi tam nedenini bilmiyorum ama
Transferin olduğu yer Steril bir ortam olduğu için istemiyorlar

Bu dkkdan sonra hic yemem yeter zaten faydasi varsada. Cok mu bilmiyorumki 3 ince dilim yiyodum.

Boşver canım yeme zaten ilaç iğne kullanıyosundur onlar destekler tutunmayı bende bilmiyordum yeni öğrendim kabak çekirdeğinin faydası var ama
Ben de ananas faydalı diye okumuştum sinir oluyorum bi dedikleri diğerini tutmayınca! Ama kabak çekirdeği balık protein baki heralde

Nereye gideceksiniz ? Geçmişi unutturacak bir süreç olur inşallah

Yok yok canım olmaz Allah yardım eder aynen bakalım konuşcam

Ben de ananas faydalı diye okumuştum sinir oluyorum bi dedikleri diğerini tutmayınca! Ama kabak çekirdeği balık protein baki heralde
Canım aslında biz bazen hata yapıyoruz burda her deneni her duyduğumuzu yapıyoruz ama herşey herkese aynı etki yapmıyor ben ilk zaman her duyduğum kürü yaptım prolaktinimi arttırdım bide biraz akışına bırakmak gerekiyo sanırım doktorumuza bırakıp bazı şeyleri bunu anladım artık protein kabak çekirdeği iyi canım kabak çekirdeği erkeklere de çok yararlı buarada

Erkeğin görevi bitti bana yarasın yeter bundan sonraki şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…