- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Aa gercekten miCanım ananası doktorlar çok tavsiye etmiyor rahimde kasılma yapabiliyomuş haberin olsum kabak çekirdeği evet o çok yararlı bide bol su
Canım bana opuda da kozmetik ürünü kullanmadan gel demişlerdi tam nedenini bilmiyorum amaDeodorant Parfümü anlamadim niye yasak acabaicini yikamadikca birsey olmaz ben de dus alip gittim. Sapmuan sonucta temizlemek icin iyice durulanirsa sorun olmaz diye düsünüyorum
Evet canım bende aşılamalarımda yedim böyle bikaç dilim fatig öğüç diye bi doktor var çok başarılı o yenmemesi gerekenler arasında yazmış az yiyosan bişey olmaz amaAa gercekten mi
Seninkiler dogalliktan yana heraldeCanım bana opuda da kozmetik ürünü kullanmadan gel demişlerdi tam nedenini bilmiyorum ama
Tüp Bebek Tedavisinde Embriyo Transferinden Sonra Nelere Dikkat Edilmelidir? | Opr. Dr. Fatih ÖĞÜÇ | Tüp Bebek Tedavisi Uzmanı canım burdan bakabilirsinAa gercekten mi
Olabilir opudan sonrada vajina içine su harici bişey değdirme dedilerSeninkiler dogalliktan yana heralde
Bu dkkdan sonra hic yemem yeter zaten faydasi varsada. Cok mu bilmiyorumki 3 ince dilim yiyodum.Evet canım bende aşılamalarımda yedim böyle bikaç dilim fatig öğüç diye bi doktor var çok başarılı o yenmemesi gerekenler arasında yazmış az yiyosan bişey olmaz ama
Boşver canım yeme zaten ilaç iğne kullanıyosundur onlar destekler tutunmayı bende bilmiyordum yeni öğrendim kabak çekirdeğinin faydası var amaBu dkkdan sonra hic yemem yeter zaten faydasi varsada. Cok mu bilmiyorumki 3 ince dilim yiyodum.
Aynen aynen cok sagol canimBoşver canım yeme zaten ilaç iğne kullanıyosundur onlar destekler tutunmayı bende bilmiyordum yeni öğrendim kabak çekirdeğinin faydası var ama
Artılarını eksilerini konuşursunuz canım. Ben çok güvendiğim için hiç sorgulamadan, ilk denemem yaş da 35 altı böyle yapıcam dedi tamam dedim ben de. Artı eksi hiç sorgulamadan. Hamilelik zor olur mu riskleri neler vs vsBende 26 yaşındayım canım koyar mı bilmiyorum
şubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Sabah 8.15de nakil var ama bana uyku yok
Allah kolaylık versin yardımcınız olsunSabah 8.15de nakil var ama bana uyku yok
Deodorant Parfümü anlamadim niye yasak acabaicini yikamadikca birsey olmaz ben de dus alip gittim. Sapmuan sonucta temizlemek icin iyice durulanirsa sorun olmaz diye düsünüyorum
Transferin olduğu yer Steril bir ortam olduğu için istemiyorlarCanım bana opuda da kozmetik ürünü kullanmadan gel demişlerdi tam nedenini bilmiyorum ama
Bu dkkdan sonra hic yemem yeter zaten faydasi varsada. Cok mu bilmiyorumki 3 ince dilim yiyodum.
Ben de ananas faydalı diye okumuştumBoşver canım yeme zaten ilaç iğne kullanıyosundur onlar destekler tutunmayı bende bilmiyordum yeni öğrendim kabak çekirdeğinin faydası var ama
Nereye gideceksiniz ? Geçmişi unutturacak bir süreç olur inşallahHayırlısı ile bende16 şubatta 2.tüp bebeğe başlıyorum. 1 aşılama 1 tüp bebek
negatifimiz var. Bu sefer başka Dr gideceğiz. Maddi ve manevi yönden çok yorucu bir süreç Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Yok yok canım olmaz Allah yardım ederArtılarını eksilerini konuşursunuz canım. Ben çok güvendiğim için hiç sorgulamadan, ilk denemem yaş da 35 altı böyle yapıcam dedi tamam dedim ben de. Artı eksi hiç sorgulamadan. Hamilelik zor olur mu riskleri neler vs vs
Canım aslında biz bazen hata yapıyoruz burda her deneni her duyduğumuzu yapıyoruz ama herşey herkese aynı etki yapmıyor ben ilk zaman her duyduğum kürü yaptım prolaktinimi arttırdımBen de ananas faydalı diye okumuştumsinir oluyorum bi dedikleri diğerini tutmayınca! Ama kabak çekirdeği balık protein baki heralde
Erkeğin görevi bitti bana yarasın yeter bundan sonraki şeylerCanım aslında biz bazen hata yapıyoruz burda her deneni her duyduğumuzu yapıyoruz ama herşey herkese aynı etki yapmıyor ben ilk zaman her duyduğum kürü yaptım prolaktinimi arttırdımbide biraz akışına bırakmak gerekiyo sanırım doktorumuza bırakıp bazı şeyleri bunu anladım artık protein kabak çekirdeği iyi canım kabak çekirdeği erkeklere de çok yararlı buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?