şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Selamlar herkese bende tavsiyelerinizi merakla okuyorum. Sagliksiz gebelikler sonrasi ilk tup bebek denemesi yapacagim bu ay reglimi bekliyoruz. Herkese hepimize rabbim en hayirlisini versin. Bu yolda tüm anne adaylarina sabir güç versin, kucagimiza saglikli bebis versin insallah. Ben yumurta toplama sirasinda polip aldiracagim birde. Bu yüzden de biraz tedirginim.

Selam canim Amin insallah. Hayirli olsun sana da insallah sifa olur saglikla kucagina alirsin evladini. Yumurta toplamadan korkmana gerek yok tabi polip olayini bilmiyorum ama sorun cikaracagini sanmiyorum.

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın yumurta toplamadan pcos değilsen korkma pcosta çok yumurta olduğu için biraz ağrı oluyor ama aman aman bişey değil yani polip dediğin miyom mu?

Pcos degilim ama tüpümun bir kisminda polip cikti rahme yakinmis. Bir tupumde zaten alinmisti iç kanamadan. Polip varken sagliksiz olur gebeligin dedi doktorum. Belkide polip ler bana hem düşük hem dış gebelik yaşattı öncesinde bilemiyorum.

Anladım canım benimde rahim dışında miyomum var 3 tane biri 3 buçuk cm biri 2 biri 2 buçuk bu zamana kadar kimse ameliyat dememişti burda bi doktor dedi fakat baya üzerine düştüm başkalarına da sordum daha boyutları küçük olduğu rahim dışında olduğu için önermediler hatta riskleri olabilen bi ameliyatmış yani polipi tam bilmiyorum canım ama bikaç doktora daha sorsaydın

Ben 2 sene önce polip için histereskopi oldum canım hiç tedirgin olma hiç ağrım sızım olmamıştı

Cok sagolun kizlar banda doktor 2 kere anesteziye gerek yok yumurta toplama sirasinda hallederiz dedi. Bu da mantikli mi bilemedim ama. Cok ufak bir polip dedi

Kızlar bende bugün Opu oldum 14 yumurta toplanmış nasıl iyi mi sizce yarın embriyolog arayıp bilgi verecek dediler bugün döllenecekmiş bana da dua edin inşallah sağlıklı bir şekilde olur transfer de olacak benim eğer herşey yolunda giderse bir sürü ilaç yazdılar onlara başladım bile

Bende de pco başlangıcı var demişti doktor hemde iki tarafta iyi mi sizce yumurta sayısı pco ya göre 14 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…