- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Aynen aynenErkeğin görevi bitti bana yarasın yeter bundan sonraki şeyler
İnşallah hepimiz canım :)Aynen ayneninşallah iyi sonuçlar alırsın canım
Suanda öyle görünüyorBen de ananas faydalı diye okumuştumsinir oluyorum bi dedikleri diğerini tutmayınca! Ama kabak çekirdeği balık protein baki heralde
Selam canim Amin insallah. Hayirli olsun sana da insallah sifa olur saglikla kucagina alirsin evladini. Yumurta toplamadan korkmana gerek yok tabi polip olayini bilmiyorum ama sorun cikaracagini sanmiyorum.Selamlar herkese bende tavsiyelerinizi merakla okuyorum. Sagliksiz gebelikler sonrasi ilk tup bebek denemesi yapacagim bu ay reglimi bekliyoruz. Herkese hepimize rabbim en hayirlisini versin. Bu yolda tüm anne adaylarina sabir güç versin, kucagimiza saglikli bebis versin insallah. Ben yumurta toplama sirasinda polip aldiracagim birde. Bu yüzden de biraz tedirginim.
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınSelamlar herkese bende tavsiyelerinizi merakla okuyorum. Sagliksiz gebelikler sonrasi ilk tup bebek denemesi yapacagim bu ay reglimi bekliyoruz. Herkese hepimize rabbim en hayirlisini versin. Bu yolda tüm anne adaylarina sabir güç versin, kucagimiza saglikli bebis versin insallah. Ben yumurta toplama sirasinda polip aldiracagim birde. Bu yüzden de biraz tedirginim.
Pcos degilim ama tüpümun bir kisminda polip cikti rahme yakinmis. Bir tupumde zaten alinmisti iç kanamadan. Polip varken sagliksiz olur gebeligin dedi doktorum. Belkide polip ler bana hem düşük hem dış gebelik yaşattı öncesinde bilemiyorum.Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınyumurta toplamadan pcos değilsen korkma pcosta çok yumurta olduğu için biraz ağrı oluyor ama aman aman bişey değil yani polip dediğin miyom mu?
Anladım canım benimde rahim dışında miyomum var 3 tane biri 3 buçuk cm biri 2 biri 2 buçuk bu zamana kadar kimse ameliyat dememişti burda bi doktor dedi fakat baya üzerine düştüm başkalarına da sordum daha boyutları küçük olduğu rahim dışında olduğu için önermediler hatta riskleri olabilen bi ameliyatmış yani polipi tam bilmiyorum canım ama bikaç doktora daha sorsaydınPcos degilim ama tüpümun bir kisminda polip cikti rahme yakinmis. Bir tupumde zaten alinmisti iç kanamadan. Polip varken sagliksiz olur gebeligin dedi doktorum. Belkide polip ler bana hem düşük hem dış gebelik yaşattı öncesinde bilemiyorum.
Ben 2 sene önce polip için histereskopi oldum canım hiç tedirgin olmaSelamlar herkese bende tavsiyelerinizi merakla okuyorum. Sagliksiz gebelikler sonrasi ilk tup bebek denemesi yapacagim bu ay reglimi bekliyoruz. Herkese hepimize rabbim en hayirlisini versin. Bu yolda tüm anne adaylarina sabir güç versin, kucagimiza saglikli bebis versin insallah. Ben yumurta toplama sirasinda polip aldiracagim birde. Bu yüzden de biraz tedirginim.
Süper canim masallah gözün aydinGünaydın kızlar, bugün opu nun 3.günü doktorum aradı ve 16 yumurtamız var 3.güne gelen. çarşamba da 5.gün son sayı ve tedavinin planlaması için görüşeceğiz
İnşallah böyle devam eder canımGünaydın kızlar, bugün opu nun 3.günü doktorum aradı ve 16 yumurtamız var 3.güne gelen. çarşamba da 5.gün son sayı ve tedavinin planlaması için görüşeceğiz
Canım iyi benceBende de pco başlangıcı var demişti doktor hemde iki tarafta iyi mi sizce yumurta sayısı pco ya göre 14 tane
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımNaklimiz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?