- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Sağol canım allah razı olsunSüper canim masallah gözün aydinilk kez mi yaptiriyorsun sen de ?
Çok sevindim canım :) ah bu hormonlar6 dondurulmuşum var
Benim 15 topladılar kuzum 8 i 5. Günde dondurulduKızlar bende bugün Opu oldum 14 yumurta toplanmış nasıl iyi mi sizce yarın embriyolog arayıp bilgi verecek dediler bugün döllenecekmiş bana da dua edin inşallah sağlıklı bir şekilde olur transfer de olacak benim eğer herşey yolunda giderse bir sürü ilaç yazdılar onlara başladım bile
Kuzum bende de pco var. Doktor 30 yumurta beklemiş ama soldaki foliküller den yumurta çıkmamış 15 toplamış. Dert değil 5. Güne giden sayı 4 olsun bana yeter demişti. Benim 8 gittiBende de pco başlangıcı var demişti doktor hemde iki tarafta iyi mi sizce yumurta sayısı pco ya göre 14 tane
Aranınca yazın lütfen:))Ve hala 5. Gün için aranmıyordum
Sık dişini bebeğim 7 ye kadar dokuz doğurdum ya beee ahahahahhVe hala 5. Gün için aranmıyordum
Ayyy çok heyecanlı çok az kaldı canım7-8 gibi ararız dediler ama içimden hep acaba erken olur mu demiştimOlmadı arayamıyorum da malum
Aradılar mı?7-8 gibi ararız dediler ama içimden hep acaba erken olur mu demiştimOlmadı arayamıyorum da malum
Yok hala bekliyorum ya. 20 dkka daha izin verdim arayacağım sonra. 7-8 gibi hatta biraz geçebilir dediklerinde gerçekten geçebileceğini tahmin etmemiştimAradılar mı?
Off ne olur az daha erken arsalarYok hala bekliyorum ya. 20 dkka daha izin verdim arayacağım sonra. 7-8 gibi hatta biraz geçebilir dediklerinde gerçekten geçebileceğini tahmin etmemiştim
Ben arayıp kızacağım az kaldıOff ne olur az daha erken arsalar
Aradım açmadılar daOff ne olur az daha erken arsalar
Senin de taze transfer mi olacak canımVe hala 5. Gün için aranmıyordum
Yok canım 2 adet dinlendirme olacak da bugün 5. Gün donduracaklardı onun haberini bekliyorum hayırlısıyla inşallahSenin de taze transfer mi olacak canım
Anladım kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahYok canım 2 adet dinlendirme olacak da bugün 5. Gün donduracaklardı onun haberini bekliyorum hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?