- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Ohhh gözün aydın güzellikAy aradılar sonunda yeni bitmiş işlemlerim6 tane yüksek kalite embriyom dondurulmuş an itibariyle
Gözün aydın kuzum benim :) 2 mizin de dondurulmuş 6 taneAy aradılar sonunda yeni bitmiş işlemlerim6 tane yüksek kalite embriyom dondurulmuş an itibariyle
Gözün aydın olsun kuzumAy aradılar sonunda yeni bitmiş işlemlerim6 tane yüksek kalite embriyom dondurulmuş an itibariyle
Çok sağol canım valla :) ama senin inşallah 6sı artık ikinci üçüncü yavruna lazım olacak :)Gözün aydın kuzum benim :) 2 mizin de dondurulmuş 6 tane
Evet benim de taze transfer 06.02deŞimdi taze transfer olan benim galiba bir de dün bir arkadaş yazmıştı değil mi?
Çok teşekkür ederim canım :) darısı sana inşallah fazlasıylaGözün aydın olsun kuzum
Kızlar bana da dua edin benimde taze transfer olacak perşembe cuma ya da cumartesi tabi döllenen yumurtalar iyi gelişirseŞimdi taze transfer olan benim galiba bir de dün bir arkadaş yazmıştı değil mi?
Gelişecek inşallah iki üç gün ara ile annelik haberimizi alacağızKızlar bana da dua edin benimde taze transfer olacak perşembe cuma ya da cumartesi tabi döllenen yumurtalar iyi gelişirse
Amin kuzum inşallah Aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyuGelişecek inşallah iki üç gün ara ile annelik haberimizi alacağız
Burcu087 önce sonra ben sonra sen
Yumurta gelişimi iyi olunca beşinci gün embriyosunu tercih ediyorlar. Gidişat iyi olduğu için beşinci güne devam edelim demişlerdir endişelenmenize gerek yok.Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım bana yardımcı olursunuzYumurtalarım toplandı bugun transfer gunumde 3. Gun yani transfere giricekken doktor bana 5. Gün senın transfern olcak dedi korktum kotu bısey var zannettım doktor bana çok iyi gidiyor hepsi döllenmiş korkulcak bısey yok biz arasından en iyisini seçip çarşamba sabahı transfer yapcaz dedi . Kafam karıstı yardımcı olurmusunuz ? Gelişimi falan durmaz dimi ? Devlet hastanesinde yaptırıyorum bide
Canım gözün aydın hadi artık inşallah transferde güzel haberler alırızAy aradılar sonunda yeni bitmiş işlemlerim6 tane yüksek kalite embriyom dondurulmuş an itibariyle
Çok sağol canım inşallahCanım gözün aydın hadi artık inşallah transferde güzel haberler alırız
Canım 2 2 dondurulunca çift transfer mi oluyo yaniÇok sağol canım inşallahbenimkileri de 2-2-2 dondurmuşlar bu arada o ilk günkü konuşmamızdan doktor o ışığı bizde de görmüş demekki
Yess 2sini de çözdürcek mecbur çift transferCanım 2 2 dondurulunca çift transfer mi oluyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?