- 4 Ocak 2020
- 412
- 136
- 53
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Canım doktorun sana da histereskopi önerdi miİnşallah canım hayırlı olsun inşallah yeni tedavin
Gerçekten miYess 2sini de çözdürcek mecbur çift transfer
Canım bana hsg çekicek önümüzdeki adetten sonra sana neden histereskopi?Canım doktorun sana da histereskopi önerdi mi
Ay hepimiz çifter çifterGerçekten mio zaman bende çift olcam benimde 2-2 dondurmuşlar
3. Gündü değil mi canım? Bence gayet iyi bnm de mesela 10 devam ediyordu ama 2si geriden geliyordu, 8i günündeydi. 6 ile kapattık 5. Günü çok şükürKızlar beni de bugün aradılar dün opu olmuştum 9 tanesi devam ediyor dedi embriyolog iyi mi sizce
Yok canım opu nun olduğu günü sıfır sayıyorlar galiba ya eğer öyleyse bugün 1.gün oluyor bilen arkadaşlar varmı bu gün konularını yaa3. Gündü değil mi canım? Bence gayet iyi bnm de mesela 10 devam ediyordu ama 2si geriden geliyordu, 8i günündeydi. 6 ile kapattık 5. Günü çok şükür
Opu nun oldugu gün 0. Dün opu olduysa c.tesi embriyonun 5.günü olmus oluyor insallah anlatabilmisimdirYok canım opu nun olduğu günü sıfır sayıyorlar galiba ya eğer öyleyse bugün 1.gün oluyor bilen arkadaşlar varmı bu gün konularını yaa
Anladım kuzum teşekkür ederimOpu nun oldugu gün 0. Dün opu olduysa c.tesi embriyonun 5.günü olmus oluyor insallah anlatabilmisimdir
Bence iyi canım benimde 8i ilk gün döllenmişti şuan 4le bittiKızlar beni de bugün aradılar dün opu olmuştum 9 tanesi devam ediyor dedi embriyolog iyi mi sizce
Opunun ertesi günü 1 sayılıyor canım olduğu gün değil mesela salı opuydu çarşamba 1 oluyoYok canım opu nun olduğu günü sıfır sayıyorlar galiba ya eğer öyleyse bugün 1.gün oluyor bilen arkadaşlar varmı bu gün konularını yaa
Cumartesi olur canım taze olcaksanAnladım kuzum teşekkür ederimbirde mesela 5.gün embriyosu transfer edilecekse cumartesi günü mü transfer olur yoksa pazartesi ye kalır mı
Hoşgeldin canım aramıza inşallah tedavin çok güzel ilerlerMerhabalar bende tüp bebek tedavisine dün basladim ilk kez yaptiriyorum cok heyecanli ve gerginim
Yok c.tesi yapilir. P.tesi yapabilmesi icin dondurup cözdürmesi gerekirAnladım kuzum teşekkür ederimbirde mesela 5.gün embriyosu transfer edilecekse cumartesi günü mü transfer olur yoksa pazartesi ye kalır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?