- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Gayt iyim arada batma oluyor kasıklarımda cok yoruldugmda fln ama sürekli yatmıyorum zaten rahme kan gitmesi İcin hareket önerdiler çok yukarıya uzanma ani hareketlerden kaçın kabız olma dedilerNasıl hissediyorsun kuzum bir belirti var mı transfer den sonra ne yapmak ne yiyip içmek gerekiyor biliyo musun gebelik testi ne zaman yapılacak
Yaşın kaç kuzumDoktorumuz yaşınız küçük çift olmaz demişti ama embriyologla konuşun demişti bana da hemşire yumurtalara bağlı demişti bende bugün embriyolog arayınca biz çift istiyoruz dedim o da yarın yüz yüze konuşalım dedi bakalım nasip se inşallah
İnsallah cok stresli bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun insallahAnladım canım bende 3 tane kullandım çoğu kişi öyle kullanıyorinşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım
Amin canım aminİnsallah cok stresli bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Ben aşılamalarda fln yaşamadım hiç böyle bişi tabi opu fln da zorlu şeyler normal diyorumCanım normalde çatlatma iğnesinden sonra olabiliyor evet ama opudan sonra benim bu kez olmadı bu tarz ağrılarım bence ondan olmayabilir yani inşallah da öyledir
Hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz kuzumGayt iyim arada batma oluyor kasıklarımda cok yoruldugmda fln ama sürekli yatmıyorum zaten rahme kan gitmesi İcin hareket önerdiler çok yukarıya uzanma ani hareketlerden kaçın kabız olma dedilerdikkat ediyorum evden cıkmıyorm ilk 3 gün eşim yaptı yemek fln ama snra dayanamadım evi fln süpürdm pazartesi gideceğim insallah 15 subat
Snn ne zaman transfer bebişHadi bakalım güzel haberini bekliyoruz kuzum
Benim 25 eşim 28 canımYaşın kaç kuzum
Benim 25 eşim 28 canımYaşın kaç kuzum
Yarın transfer var kuzum 3.gün embriyosu olacak çok heyecanlıyım yaaSnn ne zaman transfer bebiş
Rahat ol transfer esnasında bende çok heyecanlandım çiş tutmakta zorYarın transfer var kuzum 3.gün embriyosu olacak çok heyecanlıyım yaa
Ben normal de hiç duramam idrara sıkışınca yarın nasıl dayanacam bide çok özel bir an bence yaa çok heyecanlı canım ağrı oluyo mu peki transfer esnasında benim opu olurken ilk vajina ya spekulum takarken zorlanmıştım yaa gece de uyuyamam ben artık yaRahat ol transfer esnasında bende çok heyecanlandım çiş tutmakta zortransferdn snra odaya alıyorlar yarm saat yatırdılar beni işicktm altıma
Ayy senin çıkar canım o zamanBen aşılamalarda fln yaşamadım hiç böyle bişi tabi opu fln da zorlu şeyler normal diyorumbgn intten 10 tane test aldım yapıp yapıp durcam
Canım bende 26 eşim 27 belki çift yaparlar bende dediğin gibi biliyorum yaştan dolayı ama yapanda varmışBenim 25 eşim 28 canım
Benim 25 eşim 28 canım
İnşAllah kuzum yaCanım bende 26 eşim 27 belki çift yaparlar bende dediğin gibi biliyorum yaştan dolayı ama yapanda varmışbenim 2 2 dondurdu embriyolarımı yani çift yapacak sanırım tam bilmiyorum da
Yok canım olmuyor merak etmeBen normal de hiç duramam idrara sıkışınca yarın nasıl dayanacam bide çok özel bir an bence yaa çok heyecanlı canım ağrı oluyo mu peki transfer esnasında benim opu olurken ilk vajina ya spekulum takarken zorlanmıştım yaa gece de uyuyamam ben artık ya
Yaaa sagol canım benm insallah olurAyy senin çıkar canım o zamanben işte opu oldum transfer 2 ay sonra dinlendirmeye aldı beni hiç bi kasık batması falan yok yani senden çok pozitif bi elektrik aldım ben ya bence güzel olacak haber ver olur mu tek mi çift mi transfer oldun
Tamam kuzum çok teşekkür ederimYok canım olmuyor merak etme
Ay hadi inşallah benim naklimin 3. Günü bugün. Büşranın beşinci günü :)Durun önce ben :) bugün transfer olma ihtimalim var
Ohh çok güzel canım hayırlı sonuçlarını bekliyoruzYaaa sagol canım benm insallah olurtek embriyo 3 tane de iyi kalite dış minnak var haber veririm tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?