şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Aranizda embriyolara genetik test yaltıran var mı acaba bide gebelik aşısı serum embriyo yapıştırıcısı vs islemler gören
Onların hiçbirini yaptırmadım ben ya
5. Güne gelen embriyolar genelde genetik olarak hata beklenen embriyolar olmuyor.

Tekrardan tüp bebek gebelik başarısızlıklarından deneniyor ama doktorum işinin ehlidir önermedi. Ben de tercih etmedim.

Benimde kafam cok karışık siz nerde denemistiniz 5.Gun olup olumsuz gelenler de var ama bilmiyorum bende

Buarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya

Buarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Biz hepimiz içiyoruz canım. Skrkz17 Birumuttuyasataninsani .
Hormonları düzenlemek için bnm doktorum çok üstüne bastı bu ilacın. Ben de yalnız baş ağrısı yaptı ilk 2-3 gün. Şuan iyiyim. Bugün sonuncuyu alacağım. Bana şu dönemde keyfi ilaç içmemek doğru gelmiyor açıkçası. Tüm yan etkilere razıyım o yüzden

İnşallah canım yaa ama ya adetim çok az geliyo sizin nasıl normal mi
Çok az değil ama az Ama ben zaten normalde de 2-3 ayda bir toplu olduğum için normali buymuş herhalde diyorum tam 28. Günde olmayalı yıllar olmuştu

Uyumadan önce içmek daha iyi gibi sanki ben ilk gün akşam yemeğinden sonra içmiştim zorlamıştı baş ağrısı. Sonra diğer arkadaşlar da söyledi yatmadan önce almaya başladım rahatladım

Keyfi içmemek degilde ben çalışıyorum aşırı uyku bas dönmesi psikolojik etkiler falan yazinca tedirgin oldum sadece..

Uyumadan önce içmek daha iyi gibi sanki ben ilk gün akşam yemeğinden sonra içmiştim zorlamıştı baş ağrısı. Sonra diğer arkadaşlar da söyledi yatmadan önce almaya başladım rahatladım
Nette içenlerin yorumunu okuyunca 2 gun sonra bile etkiliyo diyen olmus sasirdim valla cuma denerim ozaman haftasonu evde olurum en azindan..tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…