- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Bakalim artik.siz ne igne kullaniyosunuz?Cokta pahalı baslamadan herseyi sorun derim ne islemler yapılacak diye
Yaaa bana 19unda yapabilirsin dediler güzel sonuçlar inşallah :)Ben de bugün transfer oldum 10. Günde yani 20 şubatta test yapacam
Gonal f merional bide humatropeBakalim artik.siz ne igne kullaniyosunuz?
Siz nerde tedavi görüyorsunuzBakalim artik.siz ne igne kullaniyosunuz?
Onların hiçbirini yaptırmadım ben yaAranizda embriyolara genetik test yaltıran var mı acaba bide gebelik aşısı serum embriyo yapıştırıcısı vs islemler gören
Benimde kafam cok karışık siz nerde denemistiniz 5.Gun olup olumsuz gelenler de var ama bilmiyorum bendeOnların hiçbirini yaptırmadım ben ya
5. Güne gelen embriyolar genelde genetik olarak hata beklenen embriyolar olmuyor.
Tekrardan tüp bebek gebelik başarısızlıklarından deneniyor ama doktorum işinin ehlidir önermedi. Ben de tercih etmedim.
Siz ne zaman transfer oldunuz?Yaaa bana 19unda yapabilirsin dediler güzel sonuçlar inşallah :)
Hatayda ozel hastanede.gonal f ve menodur igne kullaniyorum ben ve bir suru daha vitamin hapSiz nerde tedavi görüyorsunuz
Evet vitamin de gonomax ve opiva Q10 kullanıyorumHatayda ozel hastanede.gonal f ve menodur igne kullaniyorum ben ve bir suru daha vitamin hap
Ben İstinye üni Bahçeşehir Ziya KalemSizler nerelerde tedavi görüyorsunuz şuan
Bugün ben de 15.30 civarı :)Siz ne zaman transfer oldunuz?
Biz hepimiz içiyoruz canım.Buarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Çok az değil ama azİnşallah canım yaaama ya adetim çok az geliyo sizin nasıl normal mi
Uyumadan önce içmek daha iyi gibi sanki ben ilk gün akşam yemeğinden sonra içmiştim zorlamıştı baş ağrısı. Sonra diğer arkadaşlar da söyledi yatmadan önce almaya başladım rahatladımBuarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Hayırlı olsun inşallah pozitifleri de görürüz sizin çift embriyomu benim de 13.20 de oldu bugün . Kaçıncı gün embriyosu sanırım 5Bugün ben de 15.30 civarı :)
Sizin kaçıncı denemeniz sanki daha önce de görmüştüm sizi karıştırıyor muyum acaba5. Gün embriyosu ,çift nakil oldu, yarın 4. Günümüz olacak
Keyfi içmemek degilde ben çalışıyorum aşırı uyku bas dönmesi psikolojik etkiler falan yazinca tedirgin oldum sadece..Biz hepimiz içiyoruz canım.Skrkz17 Birumuttuyasataninsani .
Hormonları düzenlemek için bnm doktorum çok üstüne bastı bu ilacın. Ben de yalnız baş ağrısı yaptı ilk 2-3 gün. Şuan iyiyim. Bugün sonuncuyu alacağım. Bana şu dönemde keyfi ilaç içmemek doğru gelmiyor açıkçası. Tüm yan etkilere razıyım o yüzden
Nette içenlerin yorumunu okuyunca 2 gun sonra bile etkiliyo diyen olmus sasirdim valla cuma denerim ozaman haftasonu evde olurum en azindan..tsk ederimUyumadan önce içmek daha iyi gibi sanki ben ilk gün akşam yemeğinden sonra içmiştim zorlamıştı baş ağrısı. Sonra diğer arkadaşlar da söyledi yatmadan önce almaya başladım rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?