şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bn de yarın kayseri memorial arzu yurcide tedaviye başlıyorum ilk denememiz pozitifti oğlum var şükür dondurulmuş kalmadığı için sil baştan tekrar olcak

Aranizda embriyolara genetik test yaltıran var mı acaba bide gebelik aşısı serum embriyo yapıştırıcısı vs islemler gören

Genetik testi bende merak ediyorum cuma gunu kontrolüm var dr.uma soracam ben.
Biz bu hafta basladık tedaviye 4 basariz denememiz var hic tutunma olmadığı icin de genetik taramalı yapılacak sonuclar 3 hafta icinde çıkıyormuş bozuk gelirse bütün emekler çöp

Yaa cok uzun sürüyormuş sonuclar ama 1 ay beklemek gerekir ozaman öylemi?
Evet mesela diger hafta opu olsa 5.gün embriyosuna uygulanıyormus bu test 3 hafta da sonuc geliyor daha sonra tekrar rahimi hazirlamak vs transfere kadar 1.5 ay geciyormus

Cok kafama yatmadı çünkü korkuyorum ya bozuk gelirse de diye ama baska da carem yok hic tutunma olmuyor mecbur yaptiricam

Evet mesela diger hafta opu olsa 5.gün embriyosuna uygulanıyormus bu test 3 hafta da sonuc geliyor daha sonra tekrar rahimi hazirlamak vs transfere kadar 1.5 ay geciyormus
Uzun sürüyormuş ya bakalim dr bana ne diyecek benim hic gebelik olmadi ilk tüp denemem 3.gun deyim ignelerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…