- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Test yapmadınız mı ben şimdiye yapmıştım dayanamayıp :)Geçen hafta salı oldum bende transfer kızlar en zoru beklemek Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Igneyi kendinizmi yaptınız göbekten mi kolda miCanım o aşamada gonal f 150 ünite ve merional kullanmıştım ben sonra cetrodite verdi öyleşuan folik asit d vitamini devam ediyorum ben
Göbekten canım evet kendimiz yaptık acıtmıyor zaten korkmaIgneyi kendinizmi yaptınız göbekten mi kolda mi
Ohh çok güzel canım hayırlı sonuçlarını bekliyoruz
YapmadımTest yapmadınız mı ben şimdiye yapmıştım dayanamayıp :)
Ayy çok sevindim canım :) herşeyimiz peşpeşe sırayla oldu :) inşallah sırayla transferimizi olup, yine sırayla iyi haberleri alırız
Genetik testi bende merak ediyorum cuma gunu kontrolüm var dr.uma soracam ben.Aranizda embriyolara genetik test yaltıran var mı acaba bide gebelik aşısı serum embriyo yapıştırıcısı vs islemler gören
Allah hepimize hayırlı sağlıklı nasip eder inşallah o zaman önce sizinmiş :) bana bir embriyo transferi yapıldı bugünAy hadi inşallah benim naklimin 3. Günü bugün. Büşranın beşinci günü :)
Biz bu hafta basladık tedaviye 4 basariz denememiz var hic tutunma olmadığı icin de genetik taramalı yapılacak sonuclar 3 hafta icinde çıkıyormuş bozuk gelirse bütün emekler çöpGenetik testi bende merak ediyorum cuma gunu kontrolüm var dr.uma soracam ben.
Ben de bugün transfer oldum 10. Günde yani 20 şubatta test yapacamAllah hepimize hayırlı sağlıklı nasip eder inşallah o zaman önce sizinmiş :) bana bir embriyo transferi yapıldı bugün
Yaa cok uzun sürüyormuş sonuclar ama 1 ay beklemek gerekir ozaman öylemi?Biz bu hafta basladık tedaviye 4 basariz denememiz var hic tutunma olmadığı icin de genetik taramalı yapılacak sonuclar 3 hafta icinde çıkıyormuş bozuk gelirse bütün emekler çöp
Evet mesela diger hafta opu olsa 5.gün embriyosuna uygulanıyormus bu test 3 hafta da sonuc geliyor daha sonra tekrar rahimi hazirlamak vs transfere kadar 1.5 ay geciyormusYaa cok uzun sürüyormuş sonuclar ama 1 ay beklemek gerekir ozaman öylemi?
İnşallah canım yaaAyy çok sevindim canım :) herşeyimiz peşpeşe sırayla oldu :) inşallah sırayla transferimizi olup, yine sırayla iyi haberleri alırız
Uzun sürüyormuş ya bakalim dr bana ne diyecek benim hic gebelik olmadi ilk tüp denemem 3.gun deyim ignelerde..Evet mesela diger hafta opu olsa 5.gün embriyosuna uygulanıyormus bu test 3 hafta da sonuc geliyor daha sonra tekrar rahimi hazirlamak vs transfere kadar 1.5 ay geciyormus
Bizde 3.günümüzdeyiz daha ilk ya belki genetik tarama önermez yasi büyük olan ve tekrarlayan basarisizliklarda öneriyorlarUzun sürüyormuş ya bakalim dr bana ne diyecek benim hic gebelik olmadi ilk tüp denemem 3.gun deyim ignelerde..
Cokta pahalı baslamadan herseyi sorun derim ne islemler yapılacak diyeUzun sürüyormuş ya bakalim dr bana ne diyecek benim hic gebelik olmadi ilk tüp denemem 3.gun deyim ignelerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?