- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Çift dondurulmasını öğrenince banada der misinAnladım canım benim yumurtalıkların dönmesinden şüphelenmişti ya belki ondan çağırdı. Opu dan sonra da bir süre risk devam ediyor demişti. Ben bi gideyim bakalım soracaklarım da var zaten onları sorarım. İkinci regli ya olmazsam kendiliğimden nasıl takip edecek mesela. En çok onu merak ediyorum kolay kolay adet olamayan biri olarak. Kullanmam gereken vitaminler neler falan? Neden çift donduruldu mesela
Kesinlikle katılıyorumSor sor birimiz önden soralım
Sen de olursun inşallah en kısa zamanda sıkma canını :) ben rutin olarak çağırıyorlar demekki dedim gel dediğinde ama anladığım kadarıyla öyle değil. Muhtemelen opu dan önceki sancılarım için çağırıyor diye düşünüyorum artık. Rahim filmim de var çekildi çünkü benim. Hayırlısı bakalım öğreniciiiizYa bi ben kaldımcanım bende gidicem ilk adette rahim filmi çekcek bana sen ne için gitcen
Biz de yarın karar vereceğiz taze olup olmayacağına. Embriyoları da rahatsız etmedik kaç kaldı onu da bilmiyoruzGünaydın kızlar, bugün opu nun 3.günü doktorum aradı ve 16 yumurtamız var 3.güne gelen. çarşamba da 5.gün son sayı ve tedavinin planlaması için görüşeceğiz
Hayırlı olsun :)6 dondurulmuşum var
Yani bugün :)Biz de yarın karar vereceğiz taze olup olmayacağına. Embriyoları da rahatsız etmedik kaç kaldı onu da bilmiyoruzçok heyecanlı uyutmuyor
Süper hayırlı olsun hepsi sağlıklı olsun inşallah :)Ay aradılar sonunda yeni bitmiş işlemlerim6 tane yüksek kalite embriyom dondurulmuş an itibariyle
Durun önce ben :) bugün transfer olma ihtimalim varGelişecek inşallah iki üç gün ara ile annelik haberimizi alacağız
Burcu087 önce sonra ben sonra sen
Evet iyi tabi ki 3 tane toplanan bile oluyormuş:) yaklaşık yarısının 5. Güne gitmesini bekliyorlarmış genelde 4-5 tane dondurulur sizin büyük ihtimalleKızlar beni de bugün aradılar dün opu olmuştum 9 tanesi devam ediyor dedi embriyolog iyi mi sizce
Kan sulandırıcı kullananlar var. Bana antibiyotik ve kortizon verdi. Progestan fitil... folik asit omega 3 uzun zamandır kullanıyorum. Bir de pcostan glifor kullanıyorum. Artık ilaç içmek zor geliyor@Birumuttuyasataninsani O Obayram kızlar bu 2 aylık süreçte neler kullanıyorsunuz ben dvitamini ve folik asit kullanıyorum
İnşallah canımSen de olursun inşallah en kısa zamanda sıkma canını :) ben rutin olarak çağırıyorlar demekki dedim gel dediğinde ama anladığım kadarıyla öyle değil. Muhtemelen opu dan önceki sancılarım için çağırıyor diye düşünüyorum artık. Rahim filmim de var çekildi çünkü benim. Hayırlısı bakalım öğreniciiiiz
Vardır bir bildikleri demekten başka bişi gelmiyor eldenİnşallah canımyaa benimde varda o bidaha çekmek istedi tam anlayamadı
Canım hayırlı olsunAy aradılar sonunda yeni bitmiş işlemlerim6 tane yüksek kalite embriyom dondurulmuş an itibariyle
Bende benzer ilaçlar kullanıyorum kuzum midem bulanıyor artık ilaçlardan bugün 2.gün opu dan sonra embriyolog arayıp bilgi verecek bugün onu bekliyorum benimde bir aksilik olmazsa taze transfer olacakKan sulandırıcı kullananlar var. Bana antibiyotik ve kortizon verdi. Progestan fitil... folik asit omega 3 uzun zamandır kullanıyorum. Bir de pcostan glifor kullanıyorum. Artık ilaç içmek zor geliyor
Çok sağol canımCanım hayırlı olsunseninde çok yumurtan toplanmıştı diye hatırlıyorum. 6 tane dondurulan yumurtan 5.Güne gelen toplam sayımı yoksa 5.Güne gelip seçilen kaliteli yumurta sayısı mi
Hangi merkez e gidiyosun hayırlı olsunMerhabalar, benim de serüvenim yeniden başladı. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Bu benim 3. Denemem ve dün 2 tane sağlıklı embriyom donduruldu ve gittiğim özel merkez 5. Gün embriyoyu hemen transfer etmiyor bir ay bekletip rahimi destekleyici ilaçlar verip,dinlendirip 1 ay sonra transfer yapıyor. Umarım hayırlısı olur.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah 6 tane çok iyi sayı. Benimde bugün belli olacak bakalimÇok sağol canımEmbriyoloğun söylediklerinden anladığım seçilen. Çünkü ben kalitelerini sordum 6 tane diyince. Bunlar oldukça yüksek kaliteli olanlar zaten, biz düşük kalitelileri dondurmuyoruz dedi
Zaten kalitesiz bi embriyo 5. Günü malesef göremiyorÇok sağol canımEmbriyoloğun söylediklerinden anladığım seçilen. Çünkü ben kalitelerini sordum 6 tane diyince. Bunlar oldukça yüksek kaliteli olanlar zaten, biz düşük kalitelileri dondurmuyoruz dedi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımAnladım canım hayırlısı olsun inşallah 6 tane çok iyi sayı. Benimde bugün belli olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?